10/10 ostrzezenia

Zarzucasz Nam niekompetencję, ale gdybyś przestrzegał regulaminu to nikt by nie patrzył z 'lupą w ręku' na Twoje posty. Każdy użytkownik jest tak samo 'moderowany' jak i Ty, to, że nie zawsze od razu zostanie ukarany to nie problem i właśnie po to i od tego jest przycisk raportuj post lub/i użytkownika. Powinieneś ruszyć głową i wpaść na to, że nie jesteśmy maszynami, nie mamy Bóg wie ile czasu i nie zawsze po sekundzie wychwycimy złe zachowanie danego użytkownika. Uwierz, że nikt się nie uwziął na Ciebie drogi użytkowniku. A jeśli sądzisz, że jesteśmy niesprawiedliwi to możesz sobie sprawdzić, że sam mam 4 punkty ostrzeżeń.

A jeśli to nadal do Ciebie nie przemawia i nadal chcesz się buntować to uwierz mi proszę, że nikt Ciebie tutaj nie trzyma na smyczy. Liczymy na jakość a nie na ilość - a paru takich delikwentów jak i Ty już od Nas poleciało. A permy każdy moderator wystawia z przyjemnością : )

@Magar

Chyba dopadł Cię egocentryzm.. nikt nie zwraca specjalnie uwagi na Ciebie, by Ci wlepić warna. A co do ilości warnów, to popatrz sobie spokojnie na swój ostatni post i przeczytaj go kilka razy, a potem przestań się dziwić, że tyle ich masz.

Co za ludzie, nie przestrzegają regulaminu i jeszcze mają pretensje, że dostają warny. Chyba już niczym mnie ta osoba nie zaskoczy.

@Magar, może pora się wybrać na jakieś kursy pisania postów ? :rolleyes:

Sprawa wyjasniona, temat zamykam.

jak wyzerowac ostrzeżenia? cos tu jest nie teges skoro mam warny z 2011 i dalej mam 10/10 powinnien bys jakis czas na przedawnienie czy cos !

liczac fakt ze warnujecie zamiast modowac brak pzrecinkow co moim zdaniem jest kopletnie glupie (nie obrazajac inteligecji modow :D tak kocham was)

warny za chamstwo bluzgi debilizm ok

ale za to ze w poscie mialem 2 slowa dostalem warna... SERIO!?

ktos pisze podajcie tytul gry to podaje mu tytul jak mam napisac np "tibia" w 3 slowach? gdzie tu logika...

pomaga sie tu ludziom w kazdej sprawie nawet czasami z czystej dobroci mojego zlotego i nieskażonego nienawiscia serca sypne kluczem do bety komus

nie wspominajac o referatach na temat "co w grze jest fajne a co nie i czy watro nia grac" czy "jaka klasa i dla czego" albo jedno z najlepszych juz zadziej spotykane "jakiego builda robic"

WIEC! jakis czas powinno sie dawac na zeowanie warnow bo nie kazdemu chce sie zakladac nowe konto biorac pod uwage liczbe postow i fakt ze mnie z tym kontem kojaza (nie mowie ze najlepiej ("3')/ )

ps. w razie problemow z moim monologiem prosze o wybaczenie ale jest pozno ^^