10 tysięcy zarejestrowanych użytkowników

Najszczersze pozdrowionka dla ludzi z MMORPG.org.pl

Hah jak ja się rejestrowałem (3lata temu ) to Mr.Hania był jeszcze przyjacielem z avatarem jakiegoś robocika :D. Hah tyle sie pozmieniało :D. (Tylko Kozak o L2 jak nawijał tak nawija :D)

Ja podobnie jak większość tutaj weszedłem żeby poszukać mmo no i zostałem jak narazie bardzo mi sie podoba strona i tak dalej chłopaki:)

100 lAt:)

Odkąd tu jestem to zmiany były kolosalne, a zwłaszcza poziom niektórych użytkowników, jak i administratorów.

Epickie newsy guru :**, epickie recenzje i epickie forum pozwala na to aby ten portal i to forum było odwiedzane codziennie.

Jednak czas nie pozwala na pisanie postów...:(.

Zmieniło się dużo - wiadomo. Na pewno na lepsze. Tak czy siak, w imieniu całego zespołu, dzięki za gratulacje. :)

CCTV patrzy.

Heh ja chyba jako jedyny na forum miałem z 7 razy nick zmieniany aż wreszcie Remejk mi nie chciał zmieniać :D.Niby 10k użyszkodników ale tylko kilku z nich udziela się na forum tak bardzo aktywnie Np.guru.Kilku to stali bywalcy.No i kilku to normalni użytkownicy którzy zostali na dłużej.Postów też sporo ale większość to pojedyncze tematy w szukam MMO.

A tak z innej beczki to może pamiętacie naszego forumowego trolla Sheya :D ?

Wspominajcie, dziękujcie (jak macie komuś), komentujcie:)