1000+ kluczy do HotS z iem'a

Cała poczta na forum mi się zapełniła, znowu musiałem pokasować wiadomości. Napisz jeszcze raz.

Nevermind.

nie mam 50 ale jestem długi czas na tym forum. Z chęcią przyjmę jeden a ja się uda dwa kluczyki :)

Rowniez przyjme kluczyk do HOTS z gory dziekuje

witam tagze prosił bym o kluczyk jesli mozna ;]

Ostatnie dwa klucze trafiły do Vivimorte. Można zamknąć temat, wszystko rozdane :)

Poproszę o kluczyk :)

Jeżeli można by to chętnie też bym przytulił jeden kluczyk.

Z góry dzięki.

A gdybym mógł spytać, w jaki sposób zdobyłeś aż tyle tych kluczy i wiesz może jak ja bym mógł zdobyc ze 2 kluczyki ?

Załatwione od jednego z organizatorów iem'a wraz z toną innych rzeczy. Musisz po necie szukać jakiś rozdawajek albo do bety się zapisać i czekać.

Zarzuciłem kolejne klucze. Proszę o umiar w ilości potrzebnych kluczy na priv wiadomościach. Ja to ręcznie przepisuję, a nie którzy chcą spooorych ilości kluczy.

O kurcze gratuluje wytrwałości.

Nie chcę być niemiły, ale jeśli będziecie spamować żebrpostami o klucze to temat zamknę. Niech twórca robi swoje i wrzuca klucze wg uznania - czy to konkurs, czy losowanie, czy "kto pierwszy ten lepszy", pochwalam, ale bez spamowania w temacie.

Kurde myślałem już, że ogarnę w końcu kumplowi kluczyk, żeby mógł pograć, a tu cebule wybrały po kilka kluczy naraz ; x

Twórca poinformował mnie o tym, że klucze się skończyły; w związku z tym temat zamykam.

Witam

Mam do rozdania z 1000, może więcej (nie liczyłem) kluczy do HotS'a.

W tym temacie zarzucę ich paręnaście, kto się nie załapał wystarczy, że napisze do mnie priv wiadomość na forum to dam kluczyk.

WSZYSTKIE KLUCZE ROZDANE!

Jak użyjecie któregoś klucza to napiszcie, wykreślę go wtedy z tematu.

T2BKWX-P6MG-GFZRG4-W9RW-ND2VBB

4GMJX4-7KCP-MEXDTG-FRXG-WBXDVB

X2F96Z-TB8R-6DR2NX-DTX9-EX2P62

VRTBN7-R2X6-7MH7XW-8PZH-RN9BRB

9B6298-6E7M-F9CEZ8-NVJC-8J4TYZ

KKN8ZZ-78F9-TP6CH7-YDFJ-E8G9FM

B4CVDM-FNHN-BXT8BV-6JDJ-HZHNYM

ZDHEN4-TPJN-BRPXFV-66Y7-CKHDKM

ZR822F-KMBG-ZZZZTH-D7HW-F2HRDM

MGRR2K-26G9-JNG6GH-WT8X-MVHBMT

----------------------------------------------------

Więcej kluczyków!

WXNDMV-EB9X-6BZPRX-EGXW-PWX9CZ

DDK8XP-29JB-MCXBTH-FC86-JPPCEG

JB4PV9-MC4N-CYBBMZ-28W8-CGFYJ7

ERYJ86-Z9GN-ENZDBT-XGNB-VWFZ7H

XEC4YD-BPMD-FFXXCT-RHPH-4DFCCY

8KPP2B-BRNM-96N4PH-ZNEF-NGBXEV

----------------------------------------------------

Nowa dostawa kluczy! (Na priv wiadomościach proszę o zachowanie umiaru w ilości kluczy, bo nie którzy spore ilości chcą)

ETJGDN-PJWN-WCEFKJ-MYT7-999JTP

T9PXNW-RGJV-942X79-7M29-CVCCRJ

RXMDCG-MD96-WMPG6F-79VV-DEBDZW

D7E6B4-KP6W-CDWVKT-X7PJ-PV4CYK

6GVKDK-WG4R-9RHH9X-TDHC-9V9FCT

DDTRCB-E876-8WJJ4D-DN92-EPNTB6