Age of Wushu - Shino Hikari REKRUTUJE!

Jaki jest wymóg by do gildi dołączyć? Mi pisze ze mam za niski lvl XP

moglbym prosic o ts? tez dołacze;)

W imieniu Omegi pragnę poinformować, że posty na temat dołączenia do gildii w tym temacie są prawie bezużyteczne dlatego, że ma bana i nie ma jak odpisać i nie ma zamiaru zaglądać na to forum. Jeśli chcecie dołączyć do gildii ShinoHikari na serwerze Black Tortoise piszcie mu na gg "9109202" lub w grze do graczy takich jak "Omega", "Grabarz", 'Aretim", "Sakebi", "SongoPL", "Areii" - aktualnie tylko oni mogą przyjmować nowych graczy. Można także wysłać aplikację do gildii u guild administratora i zostanie ono pozytywnie rozpatrzone o ile jeden z wymienionych graczy jest w grze.

Temat można zamknąć.

To zeby nikt sie nie pytal wiecej to napisze ze zeby sie dolaczyc do gildii wystarczy nauczyc sie jednego z lide skilli takich jak np kucharz , drwal itp (wystarczy 1).

Zamykam, autor ma bana i sam prosi o zamknięcie.

ShinoHikari

Polski klan w Age of Wushu zaprasza każdego chętnego w swoje szeregi!

Może od początku?

Plany stworzenia klanu w Age of Wushu chodziły mi po głowie już od czasu gry na CBT, dlatego została stworzona i mam nadzieję, że będzie trwała w tej grze wiecznie. Znalazłem kilka chętnych osób, które pomogłby mi przy stworzeniu tego klanu. Aktualnie jest nas mało, lecz z każdą chwilą dołączają do nas nowi gracze szukający atmosfery i zgranej ekipy.

Co oferujemy?

Przyjazną atmosferę

Normalnych graczy(idiotów wyrzucamy)

Wspólną grę i zabawę

Pomoc nowym graczom w świecie age of wushu

Co planujemy w przyszłości?

Na pewno mamy zamiar zostać najpotężniejszą gildią. Naszym aktualnym celem jest posiadanie własnego, rozwiniętego terytorium, na który pracują wszyscy członkowie klanu oraz rekrutowanie nowych graczy, a uwierzcie - miejsc mamy sporo

Posiadamy aktualnie ts3.

Jest on dostępny w informacji gildyjnej w celu uniknięcia nieproszonych gości.

Chcesz do nas dołączyć? Nic trudnego!

Złóż podanie do ShinoHikari u Guild Administratora, a zostanie ono zaakceptowanie najszybciej jak to możliwe!

Nie zwlekaj i dołącz do nas już dziś!

Serwer - Black Tortoise

Zebraliśmy już ponad 40 Polaków, a liczba ta z każdym dniem wzrasta!