[Aion][PL][Barus][ASMODIANS] THEEXILED

Większość Gildii/Klanów należących do społeczności Novasociety to pseudo "pro" gracze, którzy postanowili zjednoczyć się w MultiGamingu. Oczywiście ta społeczność z prawdziwym wspomnianym Multigamingiem nie ma nic wspólnego, bo co Wam oferuje?

- Blog na Wordpressie, gdzie użyto szablonu pobranego najprawdopodobniej nielegalnie z internetu, gdyż nie sądzę, żeby ktoś kto nie potrafi estetycznie podpasować go pod swoje potrzeby wydałby 45 dolarów. http://themeforest.net/item/oblivion-the-ultimate-multipurpose-gaming-theme/5501609 . Jeszcze coś, usunięto opis autora szablonu ze stopki i dodano notkę: © 2013 Novasociety. All rights reserved , co oznacza przywłaszczenie sobie do niego całych praw autorskich, co jest karalne.

- Forum na darmowym skrypcie Mybb, co dalej jest ciekawe, skoro tyle pieniędzy mieliście na szablon Wordpress, to czemu nie jakiś silnik porządny typu IP.Board?

Co więcej, szablon również nie stworzony lecz pobrany, mogę również tu sypać linkami w razie potrzeby.

- Temspeak 3 bodajże? A raczej kanał na nim

To samo można zrobić samemu za koszt jedynie hostingu na stronę www i domeny, łączny koszt jaki przewiduję to około maksymalnie 30 zlotych. Teamspeak nie wiem ile slotów, lecz jeżeli 512 to na darmowej licencji i VPSsie, o koszcie 20 zł. Jeżeli któraś z obecnych w tej społeczności Gildii uważa siebie za profesjonalistów, to w tym momencie trochę to uniżyłem. Jeżeli nie macie do wydania 40-50 zł na rok na stronę oraz kilku złotych na kanał Teamspeak (nie potrzeba setek slotów), za 20 slotów zapłacicie jakieś 15 zł na miesiąc, to jesteście tylko ludźmi bez pracy, dla których 5 zł na szczytny cel miesiecznie to majątek.

Profesjonalny Gaming potrafi zaoferować znacznie więcej, mógłbym również tutaj wypisywać, lecz czy to ma sens. Na pewno poleci rzesza "hejtów", plus moderator usunie komentarze za "offtop", co się dzieje tutaj często na forum, bo przecież to nie jest słownikowe "forum" lecz PRL z cenzurą. Co więcej, zapewne należy do Novasociety jakiś moderator/administrator, tym bardziej się tym zajmie.

Dalej ciągnąć odnośnie tego czemu napisałem, że "szkoda tylko że Novasociety". Należą do tej społeczności osoby, które od dawna uważały siebie za bardzo zaawanasowanych graczy, tworzą one różne śmieszne Gildie w różnych śmiesznych grach darmowych. Mógłbym wymienić Gildie i osoby i przytoczyć nawet posty z tego forum, jaki ogromny przestrzał ma to ich wywyższenie.

Dlatego też nigdy nie mam zamiaru być częścią społeczności, która bierze do siebie każdego, byle by była masa.

Pozdrawiam

Ps.

Mój wpis nie miał na celu obrażenia nikogo lecz przedstawienia swoich argumentów. Na życzenie autora mogę z chęcią go usunąć.

warn_ico.png
Offtop i to naprawdę sporych rozmiarów. Jestem pod wrażeniem ~ blaumro

Wpis ukrywam żeby oczyścić trochę temat, a rozmowę będziecie toczyć na pw.

Dziękuje i zapraszam nowych do gry z nami

Legion z dnia na dzień rośnie w siłe legiob top 2 zaprasza do nowych jak i starych graczy piszcie w grze piszcie na forum wbijajcie na ts3.novasociety.com

Zapraszamy do gry z nami

ile ludzi wogle gra na serwie?

będzie gdzieś 2500

legion cały czas działa zapraszamy do gry z nami forum.novasociety.com

Update Informacji

Zarząd Legionu:

Lider: Scyzor

Deputy:Akumu

Oficerowie: Hexilium, Srebron, Adalia

zapraszamy do gry z nami

zapraszamy do gry z nami nowych jak i starych graczy

A jak wygląda sytuacja z kontami veteran, dostaje się po pierwszym zakupionym gp? Wiem, że kiedyś tak było, że jak kupiło się gp w item shopie, to automatycznie konto dostawało status 'veteran'. Właśnie w taki sposób zdobyłem swoje konto veteran, które zostało skradzione już dawno temu. Nie wiem czy to była jakaś tymczasowa 'akcja' ze strony wydawcy, czy jest to na poziomie dziennym. Bo chętnie wróciłbym do tej produkcji, ale nie uśmiecha mi się gra bez veterana. Przepraszam za offtop, ale stwierdziłem, że tu dostanę trafną i prawdziwą odpowiedź.

sytuacja z veteranem wyglada tak teraz jak dodajesz sobie gp do konta to masz 30 dni veterana tak od startu gameforga bylo rozdali troche veteran kont na becie trzeba bylo nabic 30 lvl tak czy siak by grac sensownie bedziesz musial zainwestowac w gp czy to w grze kase czy te real na allegro 17 zl

Legion caly czas rekrutuje i zaprasza na patcha do gry razem

zapraszamy nowych jak i starych graczy do gry z nami

TheExiled
Legion TheExiled zaprasza każdego gracza w swoje szeregi nie ważne czy jesteś nowy czy grałeś wcześniej i tak będziesz mile widziany w naszym legionie. Nowym oferujemy pomoc w questach jak i pomoc w rozwijaniu postaci , starym dobrą zabawę na instancjach czy to na PVP. Nie ważne czy grasz twinkiem czy nie dla nas licz się zapał do gry.Dla naszych graczy posiadamy przygotowanego teamspeaka 3 bo rozmawiając gra się lepiej . Więc jeśli jesteś osobą która szuka legionu z poczuciem humoru oraz legionu który pomoże ci poznać świat Artei. Zrobić instancje albo pokonać paru Elyosów na pvp. Jesteśmy tym czego szukasz TheExiled zaprasza cię w swoje szeregi.Jesteśmy częścią społeczności Novasociety.com

Informacje o Legionie:
Serwer: Barus [EU]
Rasa: Asmodians
Cele: PvE i PvP, dobra zabawa i fun z gry
Strona główna: http://novasociety.com
Forum: http://forum.novasociety.com - Tutaj zapraszamy do skladania podań o przyjęcie do Legionu
Komunikator: Teamspeak 3

Warunki rekrutacji
1. Wiek: 15+ lat2. Lvl: 25+
3. Zapał do gry i dobry humor.
4. Kultura osobita i szacunek do graczy
5. Zaangażowanie w sprawy Legionu
6. Codzienna obecność na Teamspeaku tutaj dostaniesz pomoc jak i rady na temat postaci

Zarząd Legionu:
Lider: Scyzor
Deputy:Akumu
Oficerowie: Hexilium, Srebron, Adalia