Akta za akta - sami ocencie

Jak to o gustach się nie dyskutuje, jak dyskutuje?! Proszę bardzo o to dowód

+5 do respektu za wklejenie mojego tematu B)

A tak ogólnie, to ciekaw jestem co wyniknie z tej całej ACTY. Wejdzie to, czy nie wejdzie? Przekonamy się w przyszłości. Ale jak wiemy, Tusk to super kłamca, więc równie dobrze nic mógł nie zawiesić, tylko kit wciska. Nie zdziwił bym sie, gdyby tak było

Macie tematy do dyskusji o gustach, ACTA więc tam się wypowiadajcie, to jest temat o tym utworze.

Kawałek ciekawy, dobry klimat tylko wykonawca jest słaby.

@ Xaorus

Nienawidzę takiego dziecinnego zachowania. Jeśli coś Ci się nie podoba to wyjdź stąd, nie patrz na to, nie słuchaj tego i nie wypowiadaj się bo gówno wiesz na temat rzeczy, z którymi nie masz styczności.

Twoje tematy są w tym temacie offtopem.

Ja osobiście jeśli chce posłuchać takiej muzyki i się pobawić to idę do jakiegoś klubu, a w domu każdy będzie słuchał co będzie chciał i ty nie masz prawa o tym dyskutować.

Radzę Tobie wyjść w końcu z tego pokoju, poznać innych ludzi, którzy maja odmienne charaktery, gusta i uwierz mi, że zmienisz nastawienie.

Odezwał się wielki boss -.-, większego od Ciebie w c9 ubiłem ;D I będę dyskutował o gustach, czy Ci się to podoba czy nie, o sprawie mam pojecie, ale mi to wisi bo i tak do tego co trzeba dostęp mam i miał będę, więc dla mnie acta mogą wchodzić. Ogólnie cały ten temat to offtop. Crracked też tylko skomentował, więc skoro masz problem do moich postów, to masz problem do postów 80% tutaj obecnych. Radzę Ci przymknać japkę i odnosić się do ludzi z szacunkiem, albo znaleźć sobie inne forum do wyzywania. Dziękuję, temat uważam za gotowy do zamknięcia.

Jest zawieszona. Co to znaczy? Polacy oczywiście będą się chęp[ić zwycistwem i zapomną o ACTA. Wtedy nasz premierek zratyfikuje ACTA bez przeszkód. ACTA i tak zostanie wprowadzone, nieważne pod jaką nazwą. Jeżeli Oni tak postanowią, możemy to tylko opóźnić.

http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,11123336,Szwedzka_Partia_Piratow___Unijni_urzednicy_i_bez_ACTA.html

Co do utworu to dobrze trzyma się bity, a nie jak inni, sami siebie nie słyszą.

Akta nie wypaliło i nie wypali. Parlament europejski odrzuci to na 99%.

"O gustach się nie dyskutuje" to tylko takie stwierdzenie, które nawołuje do tego, że często taka dyskusja powoduje kłótnie, dlatego bardziej poprawnie by to brzmiało - O gustach się nie POWINNO dyskutować.

Pełna racja, już się pokłócili chłopaki na górze. :)

I tak najlepsi sa ci hipokryci co wyszli na ulice demonstrowac. Nie dam sobie reki uciac, ale wiekszosc z nich to byli pewnie piraci, rekobijcy i po prostu uzaleznieni.

@UP. Racja, wiesz bo problem jest w tym, że większość ludzi nie do końca wie czym będzie ACTA. I jaki ono będzie miało wpływ na nasze życie.

Nie no, ten obrazek to był tylko joke, a tak naprawdę, to ratyfikacja została zawieszona, i nie ma co dalej tego ciągnąć.

http://wpolityce.pl/artykuly/22604-stop-acta-vox-populi-vox-dei-sobie-a-acta-obowiazuje-aby-bylo-jasne-w-umowie-acta-nie-mozemy-juz-nic-zmieniac

Polecam zapoznać się i nie szerzyć prorządowej propagadny. Zawieszenie w obecnej sytuacji nie znaczy nic.

I tak najlepsi sa ci hipokryci co wyszli na ulice demonstrowac. Nie dam sobie reki uciac, ale wiekszosc z nich to byli pewnie piraci, rekobijcy i po prostu uzaleznieni.

Hipokryci? Przecież większość ludzi z demontracji przyznaje się otwarcie do piractwa... A ludzie wychodzą na ulice nie tylko z powodu ACTA, zwyczajnie poziom biedy tego Państwa absurdu zaczyna sięgać zbyt daleko. Młodzi ludzie po studiach zarabiają u nas 2tys. złotych o ile w ogóle dostana pracę - z tego 60% oddają państwu w postaci podatku Vat'y, Zus'y, Akcyzy, katastralny i wiele innych.

Zresztą popatrzcie na Greków, którzy robią takie burdy, a średnio zarabiają TRZY razy więcej od nas.

Wiosna może być gorąca. ;]

jak dla mnie to slabe, jedynie fajny bit, ogolnie takich piosenek jest pelno na youtube, lecz forma prostestu jak najbardziej trafna

Coś o Acta.

I do tego w moim klimacie. :):)