Albion dla gracza solo

No to zobaczymy casuale zostaną zdeptani jeszcze raz powtarzam ludzie nie chcieli robić sobie gnoju tylko chcieli sobie znaleźć buildy/taktyki, żeby potem zdominować serwer.

Baw się dobrze w grze, bo patrząc po nicku życie już dawno cię zdeptało "Pro graczu".

Co do Albiona:

Gra jak każda inna z typowym schematem. Gram z gildią to zdobywam szybko i tworzymy sztuczną presję na progress i dominacje.

Grasz solo: farmisz wszystko powoli, bawisz się gospodarką, jedynie zgon trochę bardziej boli, ponieważ nie masz mass produkcji w banku gildyjnym.

Problem grania solo lub w grupie nigdy nie stoi po stronie gry. Wszystko zależy od gracza i od jego determinacji. Przypomnijcie swoje poprzednie gry. Pomimo, że to zawsze dominują gildie to zawsze znaliście lub chociaż widzieliście kilku takich kolesi, bez nazw nad nickname, który karał wszystkich.

Jeszcze raz powtórzę nie jest to gra dla casuali ja od wczoraj 14h spędziłem w grze 28 lipca zaczynamy ostre hunt na czerwonych/czarnych strefach, jeśli zamierzasz grać 2-3h dziennie to będziesz bezużyteczny dla Gildii.

No chyba że siedzą tam sadomasochiści którzy uwielbiają gryźć ziemię.

Jeszcze raz powtórzę nie jest to gra dla casuali ja od wczoraj 14h spędziłem w grze 28 lipca zaczynamy ostre hunt na czerwonych/czarnych strefach, jeśli zamierzasz grać 2-3h dziennie to będziesz bezużyteczny dla Gildii.

No chyba że siedzą tam sadomasochiści którzy uwielbiają gryźć ziemię.

Przekonasz się, że tak nie będzie, chyba za mało grałeś w albiona, można się wyposażyć w najwyższy tier nie wchodząc na czerwone, a nawet nie wychodząc z miasta jeśli ogarniasz handel. Tak czy siak lepiej grać w gildii wiadome, bo gra opiera się na pvp, ale nie pisz ludziom takich głupot, że 2 - 3h to za mało na grę. Powiem tak, 80% populacji w albione jak nie więcej będzie grać do 5h dziennie. Myślisz, ze topowe gildie będą biegać za randomami? To się grubo mylisz. Z resztą zerga widać z daleka, zawsze można iść na inna mapę.

Ja to tylko zostawię:

https://albiononline.com/en/killboard

To co było w becie to było na luzie każda Gildia uczyła się jak grać a teraz zaczyna się walka o dominację na serwerze, casuale nie są mile widziani bo osłabiają Gildie co z tego że zaloguje się taki raz na dzień 2h i zrobi parę sztuk uzbrojenia. Nic nie daje taki gracz bo po za tym że robi uzbrojenie jest bez użyteczny Gildie już teraz wolą przyjąć gracza który jest uniwersalnym żołnierzem, zbiera, krafci, bierze czynny udział w PvP. I ma czas żeby jak dostanie alarm na discordzie w telefonie żeby się zalogował i podjął się walki w obronie..

Zbieranie surki/srebra jest dużą pomocą dla gildii!!!

Gdzie te surowce będziesz zbierać bo na pewno nie T5 w górę bo to są już czerwone/czarne strefy czyli pvp, ja w tej chwili kładę się spać bo dyżur mi się przedłużył ciągle jakiś pojedynek i alarmy.

Koleś który miał wejść po mnie na dyżur nie stawił się został powiadomiony na discordzie że ma być bo ja całą noc nie spałem na liście online w discordzie go nie było więc dostał priva że zostaje wywalony i trafia na czarną listę.

C

Gdzie te surowce będziesz zbierać bo na pewno nie T5 w górę bo to są już czerwone/czarne strefy czyli pvp, ja w tej chwili kładę się spać bo dyżur mi się przedłużył ciągle jakiś pojedynek i alarmy.

Koleś który miał wejść po mnie na dyżur nie stawił się został powiadomiony na discordzie że ma być bo ja całą noc nie spałem na liście online w discordzie go nie było więc dostał priva że zostaje wywalony i trafia na czarną listę.

C

Masakra gość miał dyżur w grze i nie spał przez całą noc proponuje ci szybką wizytę u psychiatry może nie jest jeszcze za późno :) Poza tym podaj nazwę waszej Gildii żeby przypadkiem jakiś nieszczęśnik nie trafił do was 90% graczy szukających Gildii właśnie tego się obawia . Trafisz do takiej grupy i zamiast dobrej zabawy będziesz biegał wykonując polecenia ... bo mnie usuną ha ha .Przy okazji - zbieranie surowców w czerwonych i czarnych strofach jest możliwe jest tylko trudniej.Tak więc na pewno to ty powinieneś zastanowić się nad sensem dalszej gry .Mam pewne rozwiązanie żeby takie przypadki nie miały miejsca i kolega mógł się wyspać Gildie powinny podać nr. konta bankowego i w przypadku nie stawienia się na dyżur obciążyć gracza kwotą umowną płatną do 7 dni.

Ten gość to albo troll albo jakieś dziecko na prochach. Nie zachowuje się normalnie. W każdym temacie o albionie pisze to samo. Straszny toksyczny gość którego nie powinno tu być.

Co do Albiona, też się zastanawiam nad rozpoczęciem gry. Wygląda ciekawie, podoba mi się, że wszystko się tu crafci ;)

Jak coś to zapraszamy do siebie Oynoki :)

C

Przykro mi, że grę traktujesz jak pracę i kłopotliwy obowiązek, dyżur. :D

Co do tematu, zapewniam, że można grać solo, jest nawet content dedykowany dla solo/duo. Teraz jest ciasno w początkowych lokacjach, ale mapa Albiona jest duża, a na niej jest wiele różnych aktywności - co za tym idzie gracze po pewnym czasie się rozproszą, oczywiście część najlepszych spotów będzie oblegana przez duże gildie, ale tutaj wchodzi aspekt piękna sandboxów. Pełno jest różnych historii o tym jak sprytny gracz wygrał walkę 1v3 (bo wykorzystał niewidzialność i agrro mobów) albo innemu poszczęściło się, bo akurat trafił na pobojowisko po bitwie dużych gildii i udało mu się zdobyć dużo cennego łupu prawie nie angażując się w walkę.

Casualowskie psy tego nie zrozumieją grał ktoś z was robaki w L2C4-C5 na officialu ja tak i wielu kolesi z którymi gram teraz też grało tam było to samo pilnowanie AntQuin/Baiuma/Antka itd. dyżury były po 8h ale nasze Alliance nie pozwoliło żadnym innym clanom zrobić żadnego Bossa bez naszej wiedzy i pozwolenia.

Ale rozumiesz o czym jest ten temat? :]

W Albionie tez są world bossy i co to obchodzi solo gracza, że Ty i 30 twoich kolegów będzie okupowało takiego spota, zmieniając się na dyżurach :D , jak taki solo gracz nawet nie ma powodu, żeby tam iść?

Casualowskie psy tego nie zrozumieją grał ktoś z was robaki w L2C4-C5 na officialu ja tak i wielu kolesi z którymi gram teraz też grało tam było to samo pilnowanie AntQuin/Baiuma/Antka itd. dyżury były po 8h ale nasze Alliance nie pozwoliło żadnym innym clanom zrobić żadnego Bossa bez naszej wiedzy i pozwolenia.

Brawo, brzmi jak swietna zabawa

Potrafisz tak na 1 wdechu powiedzieć? Kappa Pamiętam cię z L2, latałeś za nami i dropa zbierałeś bo nic więcej nie można było ci powierzyć. Dobry bajkopisarz jesteś Kappa

Co do Albiona to im większa grupa do gry tym lepiej.

Tak jak w temacie czy grając solo będę w stanie w pełni korzystać z dobrodziejstw gry , czy lokacje na których są najlepsze rzeczy są zawsze z wolnym pvp , jakie jeszcze ograniczenia nałoży mi gra solo ?