Albion Online ALPHA TEST

Jeśli ktoś jeszcze ma do oddania, z radością przyjmę ;)

Ma ktoś jeszcze jakieś klucze? Chętnie bym wziął :)

Jeśli ktoś ma już klucz i chce pograć 25 marca to niech napisze do mnie PW, samemu nie chce mi sie biegać.

http://mmorpg.org.pl/forum/classifieds/item/3799-sprzedam-klucz-do-albion-online/

Jeśli można to i ja pożebrzę ;) Proszę na PW.

Ja też jestem chętny po kluczyk... bardzo proszę...

Piszę się na kluczyk i do wspolnej gry jeżeli ktoś by był chętny

to ja rowniez poprosze kluczyk

Pozostaje czekać na otwarcie

Czekam chwilke jak ktos napisze ze chce kluczyk i ma powyzej 100 postow to dostanie .

ps. Pierwsza osoba zgarnia klucz .

Nikt sie nie zglosil zatem oddaje tutaj G9C22-W7HJY-U2G3V-3L9WE-KZXRZ .

ktoś już zużył klucz jak coś, ale i tak dzięki za bez interesowność ;)

Jeżeli został jakiś to poproszę. Jeśli ktoś podeśle to napiszę, że nieaktualne, ponieważ nie chcę zabierać kluczyków innym osobom ;)

Jeśli można jeszcze coś wyżebrać, to ja bardzo chętnie... zapisałem się już na oficjalnej stronie po klucz, ale to czekanie dniami i nocami doprowadza mnie do szaleństwa. Gdybym otrzymał od kogoś kluczyk, oddam z powrotem swój kiedy go w końcu dostanę..

Ja już swój klucz dostałem, ale jak chcecie to na tej stronie (http://techcont.esy.es/uncategorized/konkurs-do-wygrania-klucz-do-alpha-testow-albion-online/) jest konkurs w którym można wygrać klucz. Rozdanie jutro wieczorem.

Strasznie ciężko dostać klucz, zapisałem się tylko jak wyszła strona i nadal nic :( Może ktoś poratuje?

To samo co UP jak by ktos mial kluczyk chetnie wyżebram ^^

Jak wiadomo już po testach, trzeba czekać na następne, a moim zdaniem jest na co.

Gra na tym etapie nie daje dużo możliwości, jednak już od samego początku zabawa jest przednia.

Trzeba jedynie zebrać znajomych w kupę i robić tz. "siekankę" :)

Polecam wszystkim tę grę co się nudzą, a lubią/kochają PVP

Mam do oddania dwa klucze do alpha testów Albion online. Chętnych którzy się nie załapali zapraszam na priv.