Jeśli ktoś jeszcze ma do oddania, z radością przyjmę
Albion Online ALPHA TEST
Ma ktoś jeszcze jakieś klucze? Chętnie bym wziął
Jeśli ktoś ma już klucz i chce pograć 25 marca to niech napisze do mnie PW, samemu nie chce mi sie biegać.
Jeśli można to i ja pożebrzę Proszę na PW.
Ja też jestem chętny po kluczyk... bardzo proszę...
Piszę się na kluczyk i do wspolnej gry jeżeli ktoś by był chętny
to ja rowniez poprosze kluczyk
Pozostaje czekać na otwarcie
Czekam chwilke jak ktos napisze ze chce kluczyk i ma powyzej 100 postow to dostanie .
ps. Pierwsza osoba zgarnia klucz .
Nikt sie nie zglosil zatem oddaje tutaj G9C22-W7HJY-U2G3V-3L9WE-KZXRZ .
ktoś już zużył klucz jak coś, ale i tak dzięki za bez interesowność
Jeżeli został jakiś to poproszę. Jeśli ktoś podeśle to napiszę, że nieaktualne, ponieważ nie chcę zabierać kluczyków innym osobom
Jeśli można jeszcze coś wyżebrać, to ja bardzo chętnie... zapisałem się już na oficjalnej stronie po klucz, ale to czekanie dniami i nocami doprowadza mnie do szaleństwa. Gdybym otrzymał od kogoś kluczyk, oddam z powrotem swój kiedy go w końcu dostanę..
Ja już swój klucz dostałem, ale jak chcecie to na tej stronie (http://techcont.esy.es/uncategorized/konkurs-do-wygrania-klucz-do-alpha-testow-albion-online/) jest konkurs w którym można wygrać klucz. Rozdanie jutro wieczorem.
Strasznie ciężko dostać klucz, zapisałem się tylko jak wyszła strona i nadal nic Może ktoś poratuje?
To samo co UP jak by ktos mial kluczyk chetnie wyżebram ^^
Jak wiadomo już po testach, trzeba czekać na następne, a moim zdaniem jest na co.
Gra na tym etapie nie daje dużo możliwości, jednak już od samego początku zabawa jest przednia.
Trzeba jedynie zebrać znajomych w kupę i robić tz. "siekankę"
Polecam wszystkim tę grę co się nudzą, a lubią/kochają PVP