Ja mam inny problem. Gdy chcę założyć konto wyskakuje mi rejestracja na forum, a tam dla sprawdzenia czy nie jestem botem muszę zaznaczyć owoce które sa tylko zapisane cyrylica.
Ja mam inny problem. Gdy chcę założyć konto wyskakuje mi rejestracja na forum, a tam dla sprawdzenia czy nie jestem botem muszę zaznaczyć owoce które sa tylko zapisane cyrylica.
Widzę, że niektórzy mają problem z cyrylicą. W sumie w dzisiejszych czasach nie jest niezwykłe, że rosyjskiego jakoś się nie zna. Jako, że co prawda na niskim poziomie, ale znam ten język i tyle starczyło by rozwiązać tą zagadkę wstawiam odpowiedni układ.
Dokładnie Asgartus po za tym w poście macie info że można użyć google chrome i przetłumaczyć stronę
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
jaki online,...gra chociaz tysiac ludzi?
Jakis komunikator ? Ts ? Co kolwiek aby sie porozumiec ?
Tak podam ci na PW za chwile ! Jak przeczytasz wiadomość możesz wbić na ts od razu jesli to nie problem
@Bladek jeśli grałeś wcześniej w Allods Online to powinieneś wiedzieć że nie musi być nawet 500 osób aby grało się normalnie a jest z 300+ na serwerze. Da się grać jak jest tylko 100 graczy także luzik .
New z ostatniej chwili GRAM PO STRONIE IMPERIUM nick: Razoor
Gra tam o wiele więcej ludzi ! Jeśli ktoś nie znosi imperium proszę mi napisać coś wymyślę mam plan na taką okoliczność
.
sry ale to nie muonline gdzie wtrseaczy do gry 100 osob na servie...to to samo co aion wow ws itp wiec minimum to 1000+conajmniej....inaczej gra wyglada jak wymarla. otymalnie to 2k..
New z ostatniej chwili GRAM PO STRONIE IMPERIUM nick: Razoor Gra tam o wiele więcej ludzi ! Jeśli ktoś nie znosi imperium prosze mi napisać coś wymyślę mam plan na taką okoliczność . MAMY RÓWNIEŻ TS : TS IP: ts.rpgshop.com.pl Kanał: Wanted , hasło: wanted123
Chętnie się przyłączę i przetestuję gierkę ale mam pytanie: nie lepiej grać po drugiej stronie żeby mieć się z kim bić? chyba że główne nastawienie jest na pve
W sumie to z chęcią bym powrócił do tej gry. Szczerze mówiąc to było to chyba najlepsze MMO w jakie grałem ale strasznie P2W. Na 90% możecie na mnie liczyć.
sry ale to nie muonline gdzie wtrseaczy do gry 100 osob na servie...to to samo co aion wow ws itp wiec minimum to 1000+conajmniej....inaczej gra wyglada jak wymarla. otymalnie to 2k..
No cóż nie każdemu może to pasować , rozumiem .
Chętnie się przyłączę i przetestuję gierkę ale mam pytanie: nie lepiej grać po drugiej stronie żeby mieć się z kim bić? chyba że główne nastawienie jest na pve
Głównie PVE własnie a PVP tez ale to już raczej opcja prośby o pvp jakiegoś gracza lub celowe przejście do przeciwnej frakcji i bicie się z nią
W sumie to z chęcią bym powrócił do tej gry. Szczerze mówiąc to było to chyba najlepsze MMO w jakie grałem ale strasznie P2W. Na 90% możecie na mnie liczyć.
No to super ! Także pod FB pisz wrazie coś tak jestem najbardziej aktywny
Jeżeli zacznę grać to raczej koło lutego. Niestety sesja ważniejsza narazie.
Sesja jest zawsze ważniejsza rozumiem
Również proszę o namiary
Siema Również z chęcią wróciłbym do starego dobrego allodsa.
Serwer dalej działa? Bo coś nie mogę się zalogować.
Również proszę o namiary
Namiary są w poście na początku