Widzę że sami zawodowi animatorzy tutaj xD Właśnie zainstalowałem pivota, i go odpalam po 5 latach przerwy, więc strzeżcie się +_+
Eee lipa nie moge tego wgrac... Dobra niewazne, easy toona zdownloaduje potem
Widzę że sami zawodowi animatorzy tutaj xD Właśnie zainstalowałem pivota, i go odpalam po 5 latach przerwy, więc strzeżcie się +_+
Eee lipa nie moge tego wgrac... Dobra niewazne, easy toona zdownloaduje potem
W jaki sposób dodać animacje żeby ta wyświetlała się w poście? Filmiki z YT jak dodaje to mozna je obejrzeć w poście, ale pliki gif wyświetla mi jako odnośniki do strony.
Ja w ogóle nie wiem jak plik gif. grac gdzies, dawałem na imageshacka ale wgrywały mi się one jako zwykłe obrazy
Wieczorna nuda Ja to chyba nie powinienem tu wrzucać swoich, bo trochę was zawstydzam xD
Fire Blast XD
@UP
Wrzuć sobie na imgur.com nie zaznaczaj ani edycji ani żeby do folderu pakowało Załaduje ci się klikasz na obrazek, żeby go tak jakby powiększyło kopiujesz link i tu dajesz "Grafika" i dajesz tam link i gra wszystko xD
Może troche inne animacje niż wasze ale też się pochwalę co się robiło z 11 lat temu za małolata . Tematyka jak u większości wtedy 12 latków czyli dragon ball. Smiechu co niemiara
http://zapodaj.net/5fb6bf27c8bd3.gif.html
http://zapodaj.net/3f604cde8377f.gif.html
Teraz zamiast animacji w takim programie to sie lepiej bawic w html 5 na canavasie ;-)
@CoTyGadasz - Dzieki
Krótki film o lewitujących magach. Tak to sie robi amatorzy.
Stary dobry pivot Mogłeś płynniejsze zrobić
I zaczyna się natłok pseudo animacji z Pivota ;p
O to chodzi Będzie się z czego posmiać Dzisiaj albo jutro cos wrzucę , bo nie miałem weny xD Dajcie mi jakis pomysł na animke Zbliża się wolne (już jest ) to coś skminie xD
Mam 2 pytania co do EasyToon :
1. Jest tam gumka ?
2. Czy da się przekopiować obrazek z poprzedniej klatki do następnej ?
Jest gumka, ale jak obrazek postać, tło, jakąś broń ??
To gdzie ta gumka jest ? ; x
O ten obrazek to chodzi mi o to, czy da się zrobić 2 identyczne klatki poprzez naciśnięcie jakiejś opcji, klawisza ?
@JunioR
Pod LPM kryje się gumka, a kombinacja Ctrl+C kopiujesz klatke, a Ctrl+V wklejasz
A tu moja praca
Może troche inne od waszych animacji , ale chciałbym poznać waszą opinie na jej temat.
Dodam że jest to moja pierwsza animacja.
Witam was chciałem znowu wznowić zabawę z wymienianiem się zrobionymi animacjami w programach takich jak: EasyToon, Pivot, Photoshop.. Możecie także wrzucać animacje poklatkowe z użyciem jakichś figurek czy tzw. clayman'ów
Na dobry początek pokażę wam moją taka prace na "odwal się" stworzoną z nudów Jest to coś w stylu skilla z MMOG nazwałem go sobie
"Wind Stomp + Teleport" Mam nadzieję, że ta "akcja" znowu się wam spodoba