ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

Avitus, jaki serwer ciśniecie?

A o 20 znów popylina ;p rozumiem że to beta ale chyba jakieś wnioski się wyciąga z poprzednich.

Podrzucie mi jesli laska jakis dobry build pod dpsa, najlepiej ranged. Bede gral pierwszy raz i sie troche gubie w tym systemie.

Podrzucie mi jesli laska jakis dobry build pod dpsa, najlepiej ranged. Bede gral pierwszy raz i sie troche gubie w tym systemie.

Zrób swój własny, zawsze możesz zresetować.

W razie czego - dla tych którzy niecierpliwie się zastanawiają:
"UPDATE: The new servers are still being validated making our current ETA 11:00 AM PDT (GMT-7). Sorry for the wait, Beta testers!"

o godzinie 20 możliwe, że będzie już dostępne

Kurde, a ja nawet hasła nie mogę zresetować :/

ludzie, mam ogromną prośbę! może mi ktoś podesłać plik ArcheAge.exe ponieważ nie widzi tego u mnie w folderze z grą.

Eee...suaba gra,idę grać w piłkę :D;) Suaba,bo nie działa he he.

Avitus, jaki serwer ciśniecie?

Ja nawet keja nie mam by potestować a ludzi zapraszam na forumowy ts bo kanał zrobiłem i możecie sobie razem pograć i pogadać :v

to se pograliśmy ;p taka wtopa na start ;p ciekawe co będzie się działo na premiere 0_o

Jaka wtopa na start... po to sa CBT zeby pozniej nie bylo takich problemow ludzie... Juz slychac glosy trolli ktorzy mowia o porazkach i bog wie co... Nawet Live nie wyszedl a zaczyna sie lawina spekulacji jaka gra ch*jowa

warn_ico.png
Wugaryzm ~ blaumro

@Avitus

Jak chcesz keya to PM

Czy bez founder packa na cbt 2 z klucza z giveawaya bede mogl stworzyc farme?

ludzie, mam ogromną prośbę! może mi ktoś podesłać plik ArcheAge.exe ponieważ nie widzi tego u mnie w folderze z grą.

Możliwe , że antywir Ci wrzuca ten plik do kwarantanny. Sprawdź

Czy bez founder packa na cbt 2 z klucza z giveawaya bede mogl stworzyc farme?

Nie nie bedziesz mogl

Możliwe , że antywir Ci wrzuca ten plik do kwarantanny. Sprawdź

No właśnie nie mam tego tam :/. Możliwe, że mi skasował gdy pobierałem w nocy...

to co, o 20 będzie otwarte znów?

To się okaże^^

Nie wiem dlaczego ale przeczuwałem że nie wystartują o planowanej godzinie ;P . Jednak mam nadzieję że szybko opanują sytuację i niebawem uruchomi się długo wyczekiwana przez graczy CBT2 ArcheAge :)

Dobra, dostałem od pewnego dobrego użytkownika ten plik .exe. Teraz pytanie, jak próbujcie otworzyć grę przez Archeage.exe macie taki błąd?

0xbw1o7erozu.png

Dobra, dostałem od pewnego dobrego użytkownika ten plik .exe. Teraz pytanie, jak próbujcie otworzyć grę przez Archeage.exe macie taki błąd?

miałem to samo, wyciągnij gre z folderu glyph, uninstall glypha samego gry zostaw i zainstaluj na nowo, wrzuć do folderu glypha folder Games z archeage