~Teraz jeszcze tylko odjebać swoje w kolejce;]

~Teraz jeszcze tylko odjebać swoje w kolejce;]
błąd #1005 przy aktualizacji pomocy
162!
Nie podzieliłby się jakiś łaskawca kluczykiem ?
z chęcią przyjmę !
Na Kyprosie mam 600 w kolejce
Ale jazda wszystkie servy zawalone ludzmi
Ja też wbijam na Eanna
TXDM-LYGJ-CM7K-9MKG-RDRY
Wbiłem na Eanna ,czas zacząć zabawę ))
mnie niestety dalej wywala przy filmiku
mnie tez wywala przy filmik ; 3 o co kaman ?
pomoże ktoś z tym #1005 ?
jak wywala po filmiku to w czasie animacji trion czy tam cry engin dajcie ALT+ENTER
Ma ktoś taki problem? : Otóż po intrze cryengine dźwięk się zacina czyli jest taki sam dźwięk przez krótką chwilę po czym wywala do pulpitu. Co robić ? :C
Mimo tak duzej liczby os. gra chodzi jakby nikogo nie bylo :> optymalizacja siwetna :>
No optymalizacja gry naprawdę daje rade
kuurwa daruje sobie na razie, npc poczatkowych nawet nie widac tyle ludzi mozecie zdawac wrazenia
ale jak na razie podoba mi sie przynajmniej początek(kreacja postaci) mimo że zbyt dużego wyboru nie ma
Ktoś wie jak zwiększyć transfer pobierania? Bo mam obecnie 80kb/s a powinno być znacznie, znacznie więcej ... xD
Jak na taka ilość graczy to gierka chodzi naprawdę dobrze
powiem tak, że grałęm na wowie na globalu i na wielu globalnych grach, ale nie wiem czy tyle ludzi w jednym miejscu gdziekolwiek widziałem optymalizacja jak ktoś napisał ŚWIETNA, gra na ultra przy tylu ludziach zero jakiejkolwiek ściny, ale też początkowa lokacja tych ludzików na literke H co jak ludzie wygladają też jest słaba bo jest tak jakby pustynia i co 20 metrów kłębek trawy i nic więcej
ja też zajrzę do gry później, bo nie mogę się odnaleźć zbytnio jak tyle ludzi gra w jednym momencie.