ArcheAge EU - Wszystko o zbliżającej się europejskiej wersji gry

~Teraz jeszcze tylko odjebać swoje w kolejce;]

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ blaumro

błąd #1005 przy aktualizacji :( pomocy :(

162!

Nie podzieliłby się jakiś łaskawca kluczykiem :D ?

z chęcią przyjmę !

Na Kyprosie mam 600 w kolejce

Ale jazda wszystkie servy zawalone ludzmi :D

Ja też wbijam na Eanna

TXDM-LYGJ-CM7K-9MKG-RDRY

Wbiłem na Eanna ,czas zacząć zabawę :)))

mnie niestety dalej wywala przy filmiku :D

mnie tez wywala przy filmik ; 3 o co kaman ?

pomoże ktoś z tym #1005 ?

jak wywala po filmiku to w czasie animacji trion czy tam cry engin dajcie ALT+ENTER

Ma ktoś taki problem? : Otóż po intrze cryengine dźwięk się zacina czyli jest taki sam dźwięk przez krótką chwilę po czym wywala do pulpitu. Co robić ? :C

Mimo tak duzej liczby os. gra chodzi jakby nikogo nie bylo :> optymalizacja siwetna :>

No optymalizacja gry naprawdę daje rade

kuurwa daruje sobie na razie, npc poczatkowych nawet nie widac tyle ludzi :D mozecie zdawac wrazenia :D ale jak na razie podoba mi sie przynajmniej początek(kreacja postaci) mimo że zbyt dużego wyboru nie ma

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

Ktoś wie jak zwiększyć transfer pobierania? Bo mam obecnie 80kb/s a powinno być znacznie, znacznie więcej ... xD

Jak na taka ilość graczy to gierka chodzi naprawdę dobrze :D

powiem tak, że grałęm na wowie na globalu i na wielu globalnych grach, ale nie wiem czy tyle ludzi w jednym miejscu gdziekolwiek widziałem :D optymalizacja jak ktoś napisał ŚWIETNA, gra na ultra przy tylu ludziach zero jakiejkolwiek ściny, ale też początkowa lokacja tych ludzików na literke H co jak ludzie wygladają też jest słaba bo jest tak jakby pustynia i co 20 metrów kłębek trawy i nic więcej :D ja też zajrzę do gry później, bo nie mogę się odnaleźć zbytnio jak tyle ludzi gra w jednym momencie.