Miał ktoś takie coś, że zatrzymał się postęp kolejki? Na początku kilka godzin temu byłem 5000 któryś i jakąś godzine temu doszło do 1821 i tak stoi już z godzine. Czekać aż ruszy, czy co? D:
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Uwaga
Osoby posiadające zangielszczenie niech pamiętają by przed patchowaniem gry wrzucić oryginalny game_pak. Pozwoli to zapobiec błędom gry.
Obecnie nie ma jeszcze możliwości automatycznej aktualizacji zangielszczenia. Musicie korzystać z linku zamieszczonego w poradniku.
Miał ktoś takie coś, że zatrzymał się postęp kolejki? Na początku kilka godzin temu byłem 5000 któryś i jakąś godzine temu doszło do 1821 i tak stoi już z godzine. Czekać aż ruszy, czy co? D:
Miał ktoś od nas z gildii taki sam problem, odpalił od nowa kolejkę.
Witam, mam pewien problem, a mianowicie po odpaleniu arche age zostaje przekierowany na stronę: http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515
Proszę o pomoc.
Witam, mam pewien problem, a mianowicie po odpaleniu arche age zostaje przekierowany na stronę: http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515Proszę o pomoc.
Problem z hackshieldem? Spróbuj zrobić to co tam pisze, tylko przetłumacz sobie to przez google translate.
Miał ktoś od nas z gildii taki sam problem, odpalił od nowa kolejkę.
przerwalo ci na moment polaczenie i zabawa od nowa;d
Problem z hackshieldem? Spróbuj zrobić to co tam pisze, tylko przetłumacz sobie to przez google translate.
chyba sobie odpuszczę...
A jak w ogóle z pingiem w grze? Znośny?
A jak w ogóle z pingiem w grze? Znośny?
Mam lepszy ping niż na barusie w aionie.
chyba sobie odpuszczę...
Mi z hackshieldem pomógł jedynie reboot kompa, a miałem taki sam błąd jak Ty.
Modlę się, aby te kolejki kiedyś ucichły : /
Jutro jest ten cały maintenance, więć takie pytanko dla zorientowanych:
1. Powiadamiali gdzieś o dodanie kolejnych serwerów lub czymkolwiek co ma rozluźnić kolejki?
No ja próbuję się dostać na serwery od godziny 11. Piąty raz stoję w kolejce. Jak byłem w czterech pierwszych to po oczekiwaniu przez kilka k miejsc tak ok 1500-1800nego za każdym razem dostawałem dc i w koło macieju. Nie wiem czy w tym tygodniu uda mi się chociaż przez 5 min zagrać bo znając życie jak wejdę to zaraz wyłapie jakiegoś dziwnego crasha, bsoda, neo się wyłoży itd.
Jutro jest ten cały maintenance, więć takie pytanko dla zorientowanych: 1. Powiadamiali gdzieś o dodanie kolejnych serwerów lub czymkolwiek co ma rozluźnić kolejki?
Na stronie nie. Jak ktoś się nudzi może sprawdzić forum
Jak tak was widzę, to cieszę się że wybrałem serwer gdzie nie ma kolejek ;p
Gdzie nie ma kolejek oszukisto? xD
Аранзеб ;-)) Niestety albo stety jest już zablokowany ;-p
mam problem z zadniaem, moze mi ktos glosno i wyraznie wytlumaczyc o co w nim chodzi? czy mozna je zrobic gdziekolwiek czy musze gdzies specjalnie isc? i odrazu drugie pytanko- skad mam wziac zarcie dla kur;p
7 godzin kolejki ; ) 20 minut gry i error. Chyba dam sobie spokój z tą grą albo wywalę kompa przez okno i już w nic nie pogram.