ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Miał ktoś takie coś, że zatrzymał się postęp kolejki? Na początku kilka godzin temu byłem 5000 któryś i jakąś godzine temu doszło do 1821 i tak stoi już z godzine. Czekać aż ruszy, czy co? D:

Uwaga

Osoby posiadające zangielszczenie niech pamiętają by przed patchowaniem gry wrzucić oryginalny game_pak. Pozwoli to zapobiec błędom gry.

Obecnie nie ma jeszcze możliwości automatycznej aktualizacji zangielszczenia. Musicie korzystać z linku zamieszczonego w poradniku.

Miał ktoś takie coś, że zatrzymał się postęp kolejki? Na początku kilka godzin temu byłem 5000 któryś i jakąś godzine temu doszło do 1821 i tak stoi już z godzine. Czekać aż ruszy, czy co? D:

Miał ktoś od nas z gildii taki sam problem, odpalił od nowa kolejkę.

Witam, mam pewien problem, a mianowicie po odpaleniu arche age zostaje przekierowany na stronę: http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515

Proszę o pomoc.

Witam, mam pewien problem, a mianowicie po odpaleniu arche age zostaje przekierowany na stronę: http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515Proszę o pomoc.

Problem z hackshieldem? Spróbuj zrobić to co tam pisze, tylko przetłumacz sobie to przez google translate.

Miał ktoś od nas z gildii taki sam problem, odpalił od nowa kolejkę.

przerwalo ci na moment polaczenie i zabawa od nowa;d

Problem z hackshieldem? Spróbuj zrobić to co tam pisze, tylko przetłumacz sobie to przez google translate.

chyba sobie odpuszczę...

warn_ico.png
Spam post nie wnoszący nic konkretnego do tematu ~ mariano

A jak w ogóle z pingiem w grze? Znośny?

A jak w ogóle z pingiem w grze? Znośny?

Mam lepszy ping niż na barusie w aionie.

chyba sobie odpuszczę...
Proszę. Przetłumaczyłem dla Ciebie.
Problemy z HackShield
Podstawowe metody testowania i rozwiązywania problemów HackShield :
Prosimy przed podjęciem wniosku muszą stosować następujące metody w celu rozwiązania problemu :
1 . Przejdź do Internet Explorer , kliknij prawym przyciskiem myszy na górze okna przeglądarki . Następnie Zaznacz pole wyboru na pozycję "Menu Bar" . Następnie kliknij przycisk "Plik" z menu podręcznego i odznacz " Pracuj w trybie offline " . Spróbuj uruchomić klienta .
Kliknij menu "Narzędzia" -> Opcje internetowe -> Programy - Użyj domyślnej . Uruchomić klienta .
Przejdź do Start - > Panel sterowania - > Programy - > Włącz lub wyłącz Windows - > odznacz dalej z Internet Explorer - > OK . Spróbuj uruchomić klienta .
2 . Spędzić skanowanie komputera w poszukiwaniu wirusów wykorzystywanych Antivirus .
3 . Spróbuj dokonać ręcznego rozpoczęcia aktualizacji HackShield . Otwórz klienta gry i uruchomić aplikację (domyślna ścieżka : C: \ Users \ Nazwa użytkownika \ AppData \ Local \ Mail.Ru \ archeage \ Bin32 \ hshield \ HSUpdate.exe ) .
4 . Proszę spróbować wyłączyć z ochrony komputera ( programy antywirusowe , firewall ) lub całkowicie usunięte w czasie programów sprzed bezpieczeństwa . Następnie spróbuj uruchomić klienta gry .
5 . Spróbuj zrobić "czysty rozruch " systemu Windows :
- Zaloguj się przy użyciu konta, które ma uprawnienia administratora ;
- Wciśnij Win + R ( Win - klawisz z logo Windows jestpole wyboru ) ;
- Tarcza w oknie ( bez cudzysłowów ) ​​" msconfig.exe " ;
- W oknie " Konfiguracja systemu " w zakładce "Ogólne" wybierz " Uruchamianie selektywne " i odznacz " Załaduj elementy startowe " ;
- W zakładce " Usługi " zaznacz opcję " Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft ", a następnie kliknij " Wyłącz wszystkie " ;
- Kliknij "OK" i ponownie uruchom komputer .
Po tych krokach uruchomić klienta gry .
6 . Jeśli używasz routera , a następnie spróbuj połączyć się z Internetem bezpośrednio przez kabel . Uruchomić klienta .
7 . Sprawdź uprawnienia do konta administratora używanego na komputerze osobistym .
8 . W przypadku korzystania z oprogramowania TeamSpeak3 Zaleca się wyłączenie nakładki wtyczek ( Ustawienia - Wtyczki - plugin DirectX overlay ) .
Jeśli żaden z powyższych nie pomoże , należy złożyć wniosek . Szczegółowo opisać ich działania i dostarczyć wyniki po zastosowaniu tych metod, rozwiązań . Pamiętaj, aby dołączyć do plików Zapytanie / Archeage/bin32/hshield/hshield.log , HSUpChk.log , supdate.log .
Jeżeli którykolwiek z powyższych metod nie pomógł Ci , pamiętaj, aby utworzyć kwerendę i napisz co to za sposób, aby pomóc w rozwiązaniu problemu . Dziękujemy!

Mi z hackshieldem pomógł jedynie reboot kompa, a miałem taki sam błąd jak Ty.

Modlę się, aby te kolejki kiedyś ucichły : /

warn_ico.png
Spam post nie wnoszący nic konkretnego do tematu ~ mariano

Jutro jest ten cały maintenance, więć takie pytanko dla zorientowanych:

1. Powiadamiali gdzieś o dodanie kolejnych serwerów lub czymkolwiek co ma rozluźnić kolejki?

No ja próbuję się dostać na serwery od godziny 11. Piąty raz stoję w kolejce. Jak byłem w czterech pierwszych to po oczekiwaniu przez kilka k miejsc tak ok 1500-1800nego za każdym razem dostawałem dc i w koło macieju. Nie wiem czy w tym tygodniu uda mi się chociaż przez 5 min zagrać bo znając życie jak wejdę to zaraz wyłapie jakiegoś dziwnego crasha, bsoda, neo się wyłoży itd.

Jutro jest ten cały maintenance, więć takie pytanko dla zorientowanych: 1. Powiadamiali gdzieś o dodanie kolejnych serwerów lub czymkolwiek co ma rozluźnić kolejki?

Na stronie nie. Jak ktoś się nudzi może sprawdzić forum ;)

Jak tak was widzę, to cieszę się że wybrałem serwer gdzie nie ma kolejek ;p

warn_ico.png
Spam ~ mariano

Gdzie nie ma kolejek oszukisto? xD

warn_ico.png
Spam ~ mariano

Аранзеб ;-)) Niestety albo stety jest już zablokowany ;-p

mam problem z zadniaem, moze mi ktos glosno i wyraznie wytlumaczyc o co w nim chodzi? czy mozna je zrobic gdziekolwiek czy musze gdzies specjalnie isc? i odrazu drugie pytanko- skad mam wziac zarcie dla kur;p

lbpz.jpg

7 godzin kolejki ; ) 20 minut gry i error. Chyba dam sobie spokój z tą grą albo wywalę kompa przez okno i już w nic nie pogram.

warn_ico.png
Spam nie wnoszący nic do tematu jak dziesiątki powyżej na stronach, ile jeszcze razy napiszecie o tych kolejkach ?~ mariano