440 miejsce ...
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Problem z HackShieldem rozwiązuje najcześciej:
Reboot komputera
Wyłączenie antywirusa i zapory
Zresetowanie routera i modemu (ogólnie połączenia z netem)
A ja się wbiłem w ostatni serwer po 20.00. Niecałe 2 godziny czekania 'tylko' a było 3900 osób w kolejce i 7lv więc chyba w tym ostatnm najszybciej kolejka spada
~~~ Proszę wszystkich o uwagę i zapoznanie się z treścią tego postu. ~~~
Jako autor tego tematu prosiłbym wszystkich uczestników dyskusji o przestrzeganie pewnych zasad.
1. Nie umieszczamy informacji na temat pozycji w kolejce i czasu jaki w niej spędziliśmy. Informacje na temat kolejek na serwery znajdziemy pod adresem http://aaplay.ru/
2. Ograniczamy wpisy, które nie stanowią opisu problemów z grą. Jeśli ktoś poszukuje gildii lub ekipy do gry to informacje mamy w pierwszej wiadomości lub w dziale gildie na forum.
3. W przypadku problemu sprawdzamy 2x pierwszy wpis. Jeśli wydaje Ci się, że problem jest banalny napisz do mnie PW.
4. Informacje o pracach konserwacyjnych i ewentualnych problemach z serwerami znajdziecie w 1 wpisie
Niedostosowanie się do zasad będzie nagradzane uwagą wedle regulaminu przez moderatora opiekującego się wątkiem. Dziękuję za uwagę.
Jest gdzies rozpiska jaka klasa jakie ma znaczki po rosyjsku ? prosiłbym o szybką odpowiedź : )
Jest gdzies rozpiska jaka klasa jakie ma znaczki po rosyjsku ? prosiłbym o szybką odpowiedź : )
Mam pewien problem. Otóż po uruchomieniu (w sumie próbie uruchomienia) pojawia się napis ArcheAge pod nim jakieś ruskie literki lecz po chwili znika i nic się nie dzieje. Przypuszczam że po zniknięciu napisu powinien uruchomić się klient. Antyvira wyłączałem, reinstalowałem gre i nadal to samo. Spełniam minimalne wymagania. Proszę o pomoc.
Mam pewien problem. Otóż po uruchomieniu (w sumie próbie uruchomienia) pojawia się napis ArcheAge pod nim jakieś ruskie literki lecz po chwili znika i nic się nie dzieje. Przypuszczam że po zniknięciu napisu powinien uruchomić się klient. Antyvira wyłączałem, reinstalowałem gre i nadal to samo. Spełniam minimalne wymagania. Proszę o pomoc.
Spróbuj totalnie usunąć wszystkie antywirusy itp z kompa, po czym zrób restart kompa i spróbuj ponownie.
Po tym powinien odpalić się HackShield. Reboot komputera, wyłączenie zapory Windows i antywirusa. Warto też zresetować połączenie z netem. Czyli reset routera. Jeśli nie działa to pisz PW bo zbieram takie przypadki do FAQ.
Taki mini poradnik dla tych którzy nie skopiowali sobie oryginalnego pliku "game_pak" przed z angielszczeniem. (tak jak ja o tym zapomniałem ) Może się komuś przydać.
1) Usuwamy grę. Jak na screenie, rozwijamy listę (1) i wybieramy opcję (2).

2. Potwierdzamy.

3. Gdy gra się usunie, na miejscu zielonego przycisku pojawi się szary. Klikamy gra się zainstaluje w parę chwil po czym mamy oryginalne pliki gry, bez ponownego downloadu

Usuwając grę nie usuwamy plików instalacyjnych. Przynajmniej nie tym sposobem, który tu pokazałem. Mam nadzieję, że przyda się potrzebującym.
Pozdrawiam
U mnie pojawia się napis ArcheAge i po paru sekundach restartuje sie komputer ;( Program wykrywa mi 3gb ramu z 4gb. (vista 32bit.)
Witam, wiecie może na czym polega ten błąd ? wczoraj normalnie grałem a dziś nie mogę uruchomić AA.

Edit: Dzięki za informacje
Od godziny 8 do 12 jest maintance, dlatego nie możesz wejść.
Ponieważ Vista, a konkretnie 32-bitowa nie obsługuje więcej niż 3gb ramu Jeśli chcesz obsługi 4gb, to musisz sprawić sobie Windows 7, 8 w wersji 64-bitowej
@aragmor zaktualizuj w pierwszym poście informację o zangielszczeniu bo są nieaktualne.
Linki na Mega wygasły z powodu przeciążenia. Plik zangielszczenia spakuje ponownie by zajmował mniej miejsca i wrzucę na chomikuj. Znajdziecie je na blogu w poradniku. Jeśli pojawi się nowa wersja zangielszczenia lub link znów zacznie działać to będę wdzięczny za informację.
@Olać Chomika. Wrzucam zangielszczenie na MEGA. Jest to wersja z 23 lutego. Może nie być kompatybilna z dzisiejszym patchem!
Funkcjonujący link dodany
Jakby ktoś chciał wspólnie pograć to proszę o pw
Jakby ktoś chciał wspólnie pograć to proszę o pw
przerwa techniczna, mejbi?
fajnie że zdążyłeś edytować ^^
Maintenance przedłużony o godzinę, servery będą up dopiero o 13
jeśli są tutaj osoby grające na Джин i maja ochotę pograć razem niech się zgłoszą na PM.