ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

440 miejsce ...

warn_ico.png
Spam nie wnoszący nic do tematu~ mariano

Problem z HackShieldem rozwiązuje najcześciej:

Reboot komputera

Wyłączenie antywirusa i zapory

Zresetowanie routera i modemu (ogólnie połączenia z netem)

A ja się wbiłem w ostatni serwer po 20.00. Niecałe 2 godziny czekania 'tylko' a było 3900 osób w kolejce i 7lv więc chyba w tym ostatnm najszybciej kolejka spada

~~~ Proszę wszystkich o uwagę i zapoznanie się z treścią tego postu. ~~~

Jako autor tego tematu prosiłbym wszystkich uczestników dyskusji o przestrzeganie pewnych zasad.

1. Nie umieszczamy informacji na temat pozycji w kolejce i czasu jaki w niej spędziliśmy. Informacje na temat kolejek na serwery znajdziemy pod adresem http://aaplay.ru/

2. Ograniczamy wpisy, które nie stanowią opisu problemów z grą. Jeśli ktoś poszukuje gildii lub ekipy do gry to informacje mamy w pierwszej wiadomości lub w dziale gildie na forum.

3. W przypadku problemu sprawdzamy 2x pierwszy wpis. Jeśli wydaje Ci się, że problem jest banalny napisz do mnie PW.

4. Informacje o pracach konserwacyjnych i ewentualnych problemach z serwerami znajdziecie w 1 wpisie

Niedostosowanie się do zasad będzie nagradzane uwagą wedle regulaminu przez moderatora opiekującego się wątkiem. Dziękuję za uwagę.

Jest gdzies rozpiska jaka klasa jakie ma znaczki po rosyjsku ? prosiłbym o szybką odpowiedź : )

Jest gdzies rozpiska jaka klasa jakie ma znaczki po rosyjsku ? prosiłbym o szybką odpowiedź : )

http://toppvp.com/aa/calc/

Mam pewien problem. Otóż po uruchomieniu (w sumie próbie uruchomienia) pojawia się napis ArcheAge pod nim jakieś ruskie literki lecz po chwili znika i nic się nie dzieje. Przypuszczam że po zniknięciu napisu powinien uruchomić się klient. Antyvira wyłączałem, reinstalowałem gre i nadal to samo. Spełniam minimalne wymagania. Proszę o pomoc.

Mam pewien problem. Otóż po uruchomieniu (w sumie próbie uruchomienia) pojawia się napis ArcheAge pod nim jakieś ruskie literki lecz po chwili znika i nic się nie dzieje. Przypuszczam że po zniknięciu napisu powinien uruchomić się klient. Antyvira wyłączałem, reinstalowałem gre i nadal to samo. Spełniam minimalne wymagania. Proszę o pomoc.

Spróbuj totalnie usunąć wszystkie antywirusy itp z kompa, po czym zrób restart kompa i spróbuj ponownie.

Po tym powinien odpalić się HackShield. Reboot komputera, wyłączenie zapory Windows i antywirusa. Warto też zresetować połączenie z netem. Czyli reset routera. Jeśli nie działa to pisz PW bo zbieram takie przypadki do FAQ.

Taki mini poradnik dla tych którzy nie skopiowali sobie oryginalnego pliku "game_pak" przed z angielszczeniem. (tak jak ja o tym zapomniałem ;)) Może się komuś przydać.

1) Usuwamy grę. Jak na screenie, rozwijamy listę (1) i wybieramy opcję (2).

1png_ehsqsxp.png

2. Potwierdzamy.

2png_ehsqsxn.png

3. Gdy gra się usunie, na miejscu zielonego przycisku pojawi się szary. Klikamy gra się zainstaluje w parę chwil po czym mamy oryginalne pliki gry, bez ponownego downloadu :)

3png_ehsqsxr.png

Usuwając grę nie usuwamy plików instalacyjnych. Przynajmniej nie tym sposobem, który tu pokazałem. Mam nadzieję, że przyda się potrzebującym.

Pozdrawiam

U mnie pojawia się napis ArcheAge i po paru sekundach restartuje sie komputer ;( Program wykrywa mi 3gb ramu z 4gb. (vista 32bit.)

Witam, wiecie może na czym polega ten błąd ? wczoraj normalnie grałem a dziś nie mogę uruchomić AA.

fCvwEhr.png

Edit: Dzięki za informacje :D

Od godziny 8 do 12 jest maintance, dlatego nie możesz wejść.

Ponieważ Vista, a konkretnie 32-bitowa nie obsługuje więcej niż 3gb ramu :) Jeśli chcesz obsługi 4gb, to musisz sprawić sobie Windows 7, 8 w wersji 64-bitowej :)

@aragmor zaktualizuj w pierwszym poście informację o zangielszczeniu bo są nieaktualne.

Linki na Mega wygasły z powodu przeciążenia. Plik zangielszczenia spakuje ponownie by zajmował mniej miejsca i wrzucę na chomikuj. Znajdziecie je na blogu w poradniku. Jeśli pojawi się nowa wersja zangielszczenia lub link znów zacznie działać to będę wdzięczny za informację.

@Olać Chomika. Wrzucam zangielszczenie na MEGA. Jest to wersja z 23 lutego. Może nie być kompatybilna z dzisiejszym patchem!

Funkcjonujący link dodany

http://aragmor.pl/2014/02/23/archeage-ru-zangielszczenie/

Jakby ktoś chciał wspólnie pograć to proszę o pw

Jakby ktoś chciał wspólnie pograć to proszę o pw

przerwa techniczna, mejbi?

fajnie że zdążyłeś edytować ^^

Maintenance przedłużony o godzinę, servery będą up dopiero o 13 ;)

jeśli są tutaj osoby grające na Джин i maja ochotę pograć razem niech się zgłoszą na PM.