ja loguję się teraz ze zangielszczeniem, jestem ~2000 w kolejce
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
U mnie słyszę dźwięk podłączenia się pod serwer ale ciągle widzę napis Connection... więc możliwe, że jest to problem spowodowany zangielszczeniem
Pytanie małe, malutkie, czy ktokolwiek może grać z osób, które robiły zaangielszczenie wczoraj? Jeśli, ktoś w ogoóle gra teraz w AA też prosiłbym o info.
Tak, czekam juz w kolejce
Jezusie.... ja nie uruchomię tego przez to gówno hackshield A nie mam pojęcia co jeszcze zrobić
ja mam caly czas wybor servera , pisze connection i nic sie nie dzieje juz 3 raz to samo ktos ma podobny problem?
Ciekawe nie mogę wbić na serwer mimo że moja kolej minęła non-stop pisze "Connection" .. Lol.
Pytanie małe, malutkie, czy ktokolwiek może grać z osób, które robiły zaangielszczenie wczoraj? Jeśli, ktoś w ogoóle gra teraz w AA też prosiłbym o info.
mi działa normalnie http://zapodaj.net/4ce0667163d7e.png.html
Ciekawe nie mogę wbić na serwer mimo że moja kolej minęła non-stop pisze "Connection" .. Lol.
mam to samo
ą ja mam pytanie z innej beczki dotyczące samej gry
1. czy jest możliwe przenoszenie postaci z serwera na serwer
2. czy jest możliwa komunikacja mailowa z kumplami miedzy serwerami
3. czy jest możliwa komunikacja na tym samym serwerze - ale będąc inną rasą - czy może jesteśmy wrogami z natury?
Nikt nie pomoże...
Nikt nie pomoże...
Mi pomoglo wylaczenie zapory i antywira
Server Dzin nick Elesse moge dac tsa jak ktos chce pograc razem gram elfami
Teraz nawet nie włącza się pier.... okienko hackshielda... Od razu włącza tą zje... stronę: http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515
U mnie wszystko działa bezproblemowo wraz z angielską łatką
ą ja mam pytanie z innej beczki dotyczące samej gry1. czy jest możliwe przenoszenie postaci z serwera na serwer2. czy jest możliwa komunikacja mailowa z kumplami miedzy serwerami3. czy jest możliwa komunikacja na tym samym serwerze - ale będąc inną rasą - czy może jesteśmy wrogami z natury?
1. Nie
2. Nie
3. Jeśli to różne kontynenty to również nie.
U mnie też działa.
PS. Nie mieli czasem dodać jakiegoś realmu nowego ? Zmniejszyć kolejki czy coś ? Chyba nic się nie zmieniło...
Kolejka minela i nie wchodzi dalej, jak milo... o co kaman?
I nikt nie wie jak mi pomóc... nici z AA przez to skur... zwane jeb... hackshieldem!
Kolejka minela i nie wchodzi dalej, jak milo... o co kaman?
^ to samo tutaj
Jak na razie wyłączyłem antyvira, zapore na wszelki wypadek zrobiłem również aktualizacje sterowników i dalej nic się nie dzieje po znikającym napisie ArcheAge. Już sam nie wiem co mam robić.