ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

ja loguję się teraz ze zangielszczeniem, jestem ~2000 w kolejce

U mnie słyszę dźwięk podłączenia się pod serwer ale ciągle widzę napis Connection... więc możliwe, że jest to problem spowodowany zangielszczeniem

Pytanie małe, malutkie, czy ktokolwiek może grać z osób, które robiły zaangielszczenie wczoraj? Jeśli, ktoś w ogoóle gra teraz w AA też prosiłbym o info.

Tak, czekam juz w kolejce :)

Jezusie.... ja nie uruchomię tego przez to gówno hackshield :( A nie mam pojęcia co jeszcze zrobić :P

ja mam caly czas wybor servera , pisze connection i nic sie nie dzieje juz 3 raz to samo ktos ma podobny problem?

Ciekawe nie mogę wbić na serwer mimo że moja kolej minęła non-stop pisze "Connection" .. Lol.

Pytanie małe, malutkie, czy ktokolwiek może grać z osób, które robiły zaangielszczenie wczoraj? Jeśli, ktoś w ogoóle gra teraz w AA też prosiłbym o info.

mi działa normalnie :Dhttp://zapodaj.net/4ce0667163d7e.png.html

Ciekawe nie mogę wbić na serwer mimo że moja kolej minęła non-stop pisze "Connection" .. Lol.

mam to samo

ą ja mam pytanie z innej beczki dotyczące samej gry

1. czy jest możliwe przenoszenie postaci z serwera na serwer

2. czy jest możliwa komunikacja mailowa z kumplami miedzy serwerami

3. czy jest możliwa komunikacja na tym samym serwerze - ale będąc inną rasą - czy może jesteśmy wrogami z natury?

Nikt nie pomoże...

Nikt nie pomoże...

Mi pomoglo wylaczenie zapory i antywira

Server Dzin nick Elesse moge dac tsa jak ktos chce pograc razem gram elfami

Teraz nawet nie włącza się pier.... okienko hackshielda... Od razu włącza tą zje... stronę: http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515

U mnie wszystko działa bezproblemowo wraz z angielską łatką

ą ja mam pytanie z innej beczki dotyczące samej gry1. czy jest możliwe przenoszenie postaci z serwera na serwer2. czy jest możliwa komunikacja mailowa z kumplami miedzy serwerami3. czy jest możliwa komunikacja na tym samym serwerze - ale będąc inną rasą - czy może jesteśmy wrogami z natury?

1. Nie

2. Nie

3. Jeśli to różne kontynenty to również nie.

U mnie też działa.

PS. Nie mieli czasem dodać jakiegoś realmu nowego ? Zmniejszyć kolejki czy coś ? Chyba nic się nie zmieniło...

Kolejka minela i nie wchodzi dalej, jak milo... o co kaman?

I nikt nie wie jak mi pomóc... nici z AA przez to skur... zwane jeb... hackshieldem!

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ NS
Kolejka minela i nie wchodzi dalej, jak milo... o co kaman?

^ to samo tutaj

Jak na razie wyłączyłem antyvira, zapore na wszelki wypadek zrobiłem również aktualizacje sterowników i dalej nic się nie dzieje po znikającym napisie ArcheAge. Już sam nie wiem co mam robić.