ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Jak na razie wyłączyłem antyvira, zapore na wszelki wypadek zrobiłem również aktualizacje sterowników i dalej nic się nie dzieje po znikającym napisie ArcheAge. Już sam nie wiem co mam robić.

~Wrzuc sobie ten tekst do translatora i zastosuj sie do opisanych krokow, moze tak sprobuj

^ to samo tutaj

musicie dłuższą chwile odczekać miałem to samo i po jakiś 15 min. weszło do gry,ale lagi są strasznie duże...

Na jakim serwerze gracie, że już wam kolejka poszła ? Mi zostało jeszcze z 2-3h na Джин

Джин byłem 700-setny w kolejce,ale grać się i tak nie da tak duże lagi przynajmniej u mnie :(

na tym samym, tyle ze wbilem odrazu po maintenance. Szkoda ze nie przeczytale m wczesniej wpisu StaryMarych, teraz bede czekal z 4h... :/ widze ze nie ogarneli przez ten czas nawet kolejek

н

Nie rozumiem dlaczego nie postawią nowych serwerów, przecież obecnie to jakaś tragedia jest

Wiesz da się to zrozumieć ; ) sporo osób chce w to pograć, ale dziwi mnie fakt że premium też ma kolejki o.O Trochę to przegięcie płacisz za coś a pograć nie możesz bo wchodzisz do gry czasem 2x dłużej niż chciałbyś poświęcić na grę.

Ktoś się orientuje na którym serwerze (który wciąż ma możliwość tworzenia postaci) gra najwięcej Polaków ?

Джин -- gra dość duża Polska społeczność

To ja chyba zacznę na tym serwerze :) za 4h wbiję do gry :D

Wie ktoś jak zdobyć mounta? Z tego co przegrzebałem Net jakiś quest jest na niego, ale aż się wróciłem z następnej mapy do początkowej w poszukiwaniu questa, lecz nie znalazłem. A widzę że postacie poniżej 10 lvl jeżdżą na jeleniach (gram elfem) i koniach. :/

Szukaj na mapie ikonki końskiej głowy. :)

A gra ktoś z was na наима??

Wie ktoś jak zdobyć mounta? Z tego co przegrzebałem Net jakiś quest jest na niego, ale aż się wróciłem z następnej mapy do początkowej w poszukiwaniu questa, lecz nie znalazłem. A widzę że postacie poniżej 10 lvl jeżdżą na jeleniach (gram elfem) i koniach. :/

Mniej więcej w tym zaznaczonym rejonie:

28002566377894024202.jpg

Jestem w grze, Ale żałuje bo są okropne lagi, Gorsze niż przed maintem :P

Wystarczy, że będziesz robił wszystkie questy i szybko dojdziesz do tego questa.

Pytanie z innej beczki: Zna ktoś jakiś build obojętnie melle czy nie do grania solo?

I co oznacza taki siwy napis przy serwerze profilaktyka? (tak odczytałem)

Wyłączyli serwery ?

Server Джин ma teraz przerwę techniczną do 17.

tak, ciekawe kiedy włączą, byłem juz 2500 w kolejce, a jak wlaczylem to bylem 5000 >.<

@EDit; przerwa do 17, kiepsko.