ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Wyłączyli serwery ?

На сервере Джин проходят внеплановые профилактические работы. Ориентировочное время их окончания: 20:00 мск.

czyli maintance do godzine 20:00 czasu moskiewskiego na serwerze Джин

spoko byłem w kolejce 76 :)

iV696ox.jpg

nie ma to jak zostać wywalonym gdy było się ok 50 w kolejce , po wejściu serwer jest szary a na Hanna kolejka <6k osób

Chyba wyłączyli bo mnie z kolejki wyrzuciło, znowu 4h czekania od nowa...

Server Джин ma teraz przerwę techniczną do 17.

i dobrze bo co z tego że się zalogowałem jak mogłem jedynie popatrzeć na postać takie lagi :)

Może mają zamiar naprawić kolejki ;|

szkoda że wyłączyli akurat nasz serwer....

wyłączyli serwer ponieważ coś z nim robią prawdopodobnie próbują pozbyć się tych lagów :)

http://aaplay.ru/

tutaj macie stronkę gdzie możecie sobie sprawdzić jakie są kolejki na serwery oraz wszystkie "newsy".

6,5 k :D czy dziś wejdę do gry ? :D

Online, wbijać szybko ;D

~Wrzuc sobie ten tekst do translatora i zastosuj sie do opisanych krokow, moze tak sprobuj

Tyle że nie wyskakuje żaden błąd jest tylko napis ArcheAge po jakimś czasie znika i dalej nic się nie dzieje a gra powinna się uruchomić.

~wbiłem bez kolejki, Roseno <333333333

serwer Джин ponownie online i wbiłem bez kolejki o dziwo :D , lagów również na razie nie ma

Wbiłem :D bez kolejki, jak gość :)

warn_ico.png
Spam ~ NS

Już wszystko ładnie się uruchamia. Problem leżał w Avast, wystarczyła reinstalka i wszystko gra.

Pytanka:

1. Można przenieść swojego stracha na wróble w inne miejsce?
2. Mial.ru zajęło jakieś stanowisko wobec tego amatorskiego tłumaczenia? ;-)

1/ Mam pytanie co do premium jak wykupie na serwerze np Haina i zlikwiduje tam postać to czy przechodząc na inny serwer będe miał dalej prenium

2/ Czy usunąc postać można tylko logując się na serwer ??

1/ Mam pytanie co do premium jak wykupie na serwerze np Haina i zlikwiduje tam postać to czy przechodząc na inny serwer będe miał dalej prenium2/ Czy usunąc postać można tylko logując się na serwer ??

1. Tak, będziesz miał

2. Niestety, to jedyne wyjście ;)

Komentarze w stylu "dostałem się", "wlazłem bez kolejki" itd będą karane warnem, dlatego uważajcie. Temat ten ma na celu pomoc graczom i tego się trzymajmy.

Czy ktoś wie ile graczy mieści jeden serwer?

Taki tip dla was jak ktoś nie wie. Aby się ustawienia klienta zapisywały, głównie ustawienia interfejsu i keybindy musicie ustawić lokalizacje w kompie na ruski. Ustawienia grafiki zapisują się bez tego.

Robicie to tak:

Panel sterowania > Region i język

Następnie wchodzicie w zakładkę "Lokalizacja" i dajecie na język ruski.

Dajemy ok i robimy restart komputera.