Czy da się jakoś kupic premke nie wchodząc do gry? Kupilem 300 kamieni i da sie jakos na stronie kupic premke?
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Jak masz premke tez stoisz w kolejce podobno. Do kogo napisać w sprawie gildi WolfTail na zapasowym serwerze ? Gram klasa Niuan
Mam pytanie, założył już ktoś guild na Джин ? Jeśli tak, to prosiłbym o dodanie mnie w grze, nick Owca
Mam pytanie. Czy dzisiaj też są takie lagi jak wczoraj?
jest jakiś inny sposób pobrania poza launcherem?? Może np. torrent??
Jest takie zadanie kolo 14-15 lvl gdzie trzeba sie uklonic ceremonialnie jakiemus wazniakowi? Nazwa tego Questu to Recekless Speech,(ceremonial /BOW) - wie ktos jak to trzeba zrobic?
Dzieki wielkie, takie proste a czasem takie trudne
@Up
daj na target aolisa i wpisz /workship
co mi chrome przetłumaczyło, więc dla kont premium będzie inny priorytet wejścia na serwer
Ponadto deweloperzy nadal pracować nad poprawą klienta i pracy na funkcji priorytetu wejścia na serwer dla posiadaczy konta premium. Biorąc pod uwagę sytuację na naszych serwerach starają się zwolnić go jak najszybciej, jednak na takie innowacje potrzebują dokładnej fazy testowania. dodatek do serwera gry będzie działać w funkcji trybie próbnym AFK-Kick:
Jak masz premke tez stoisz w kolejce podobno. Do kogo napisać w sprawie gildi WolfTail na zapasowym serwerze ? Gram klasa Niuan
Zacznijmy od tego ze niemamy Lidera, nawet takiego pseldo. Tym co chca proponuje zebrac sie na ts. ustalic jakiegos "Lidera" i zalozyc gildie. Do tego potrzeba 5osob w pt. I iles tam golda nie pamietam juz ile dokladnie z 1 :?
Umiejętność pasywna klasy Magic, Fuel of mana, zwiększa manę o 10% i zwiększa czas rzucania wszystkich umiejętności o 2%?
Co myślicie o takim buildzie http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#8,5,6t97,105,98,109,103,107,104,111,112t145,147,156,148,157,152,155,159t69,73,70,74,68,67
Mam już 25 lvl i powiem, że bardzo przyjemnie się gra pve, mimo, że build robiony na pvp pod tzw. one shot.
Umiejętność pasywna klasy Magic, Fuel of mana, zwiększa manę o 10% i zwiększa czas rzucania wszystkich umiejętności o 2%? Co myślicie o takim buildzie http://archeageonline.pl/kalkulatory/kalkulator-skilli.html#8,5,6t97,105,98,109,103,107,104,111,112t145,147,156,148,157,152,155,159t69,73,70,74,68,67Mam już 25 lvl i powiem, że bardzo przyjemnie się gra pve, mimo, że build robiony na pvp pod tzw. one shot.
Ehh... Najbardziej denerwujący build w tej grze ;-) dobry dmg + cc ;-) Tyle tylko że na 45 lvlu+ jest on już dość łatwy do skontrowania ;-)
kurde gdzie to zangielszczenie sie sciaga i jak to sciagnąć?
Zacznijmy od tego ze niemamy Lidera, nawet takiego pseldo. Tym co chca proponuje zebrac sie na ts. ustalic jakiegos "Lidera" i zalozyc gildie. Do tego potrzeba 5osob w pt. I iles tam golda nie pamietam juz ile dokladnie z 1 :?
Ile osób z WolfTail ma zamiar w ogóle grać, Ren ?
Ja nie byłem jeszcze w WolfTail ale gdyby coś ruszyło to chętnie bym dołączył. Jednakże to dopiero jak się ustabilizuje sytuacja na serwerach, bo teraz kolejki są masakryczne i co chwila mi wcina gdzieś w połowie i od nowa jestem 6k w kolejce, jedynie około 2 w nocy udaje mi się wbić.
Możemy poczekać z tydzień czy ewentualnie dwa i wtedy skleić gildię, myślę, że wtedy zostaną już ludzie, którzy chcą grać i przy okazji servery się ustabilizują
upnie ktoś może zangielszczenie bo nie moge sciagnać
dzieki a na jakim serwerze gra najwiecej polaków ?
Таян(póki co nie można robić postaci) i Джин(kolejki po 6k).
Taaaaaaak... Na ten drugi wchodzę już 3h (zaczynalem 5,8k) jeszcze jakieś 2h i wejde ^.^ (1,9k miesjce)