Te zangielszczenie komuś działa, bo mnie wywaliło po wyborze postaci??
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
@up Działa. Wyskoczył Ci jakiś błąd?
Nie. Po wyborze postaci, czarny ekran, wciskam esc i wywaliło do pulpitu.
Ktoś wie jak to naprawić, albo może gdzie jego przyczyna??
Hmm, dziwne. Nigdy czegoś takiego nie miałem. Może zwykły crush. Komputer spełnia wymagania?
Ja rezygnuje na obecną chwilę z gry, zacznę grać jak kolejki znikną
Mam 3Gb RAM, a z tego co wiem AA wymaga 4. Bez patcha chodzi normalnie (płynnie).
Powiem tak teraz to są lekkie "jaja" przychodze z roboty, o 15 zaczynam się logować i moooże na 20 wejdę, nie ważne jaki serwer :>, jak tak dalej pójdzie to chyba też sobie odpoczne, aż wszystko ogarną.
Najgorsze to, że premki szkoda, powinni dać, że ludzie z takową opcją mają pierwszeństwo w logowaniu :>..., a tu na "dniach" RoS wychodzi i już sobie nie pogrammmm
Coś takiego znalazłem.
AFC odłączyć priorytet kolejki subskrypcji PREMIUM i znaków bezpłatny transfer między serwerami to trzy podstawowe kroki, które wkrótce mail.ru do poprawy sytuacji z kolejki. Jak powiedział MMOzgovedam rosyjski producent Siergiej Archeage Teymurazov sekwencji następnego - w najbliższej przyszłości będzie wyłączyć znaków czasu pobytu w AFC. Następnie, po dokładnym przetestowaniu, wprowadzenie znaków transferu między serwerami. Z ustanowienia priorytetu dla abonentów wszystkich premii, podczas gdy najbardziej niejasne, a funkcja ta musi być realizowane przez koreańskich programistów. Tutaj piłka jest po ich stronie. Jeszcze bardziej interesującym punktem była informacja, że w niedalekiej przyszłości zostanie dodany sześciu do dziewięciu nowych serwerów, w zależności od tego, jak wielu z nich będzie mieć czas na dostosowanie się specjalistów. Być może nie jest to ostateczna liczba serwerów rosyjskich. Moje pytanie o to, czy sytuacja z popytem na Archeage zaniżonym Siergiej odpowiedział bez ogródek: Tak. Analitycy rynku MMORPG, w Rosji jest wyraźnie dużo myśleć teraz.Sytuacja z zamkniętym rejestracji dla pierwszych dziewięciu serwerów zgodnie Sergei następujący sposób. Po wprowadzeniu nowych serwerów otworzy Rejestracja na serwerach od czwartego do dziewiątego. Zarejestrowany w pierwszej trójce będzie dostępna tylko po funkcji przenoszenia bohaterów.
@down
To jest z google translate więc nie oczekuj, że będzie dokładnie, logicznie przetłumaczone.(Niestety rosyjskiego nie znam, żebym samemu to tłumaczył)
Powiem tak teraz to są lekkie "jaja" przychodze z roboty, o 15 zaczynam się logować i moooże na 20 wejdę, nie ważne jaki serwer :>, jak tak dalej pójdzie to chyba też sobie odpoczne, aż wszystko ogarną.Najgorsze to, że premki szkoda, powinni dać, że ludzie z takową opcją mają pierwszeństwo w logowaniu :>..., a tu na "dniach" RoS wychodzi i już sobie nie pogrammmm
Również czekam od godz. 15, teraz już 3.5h, i mam 2000 miejsce w kolejce, ale warto, bo gra jest dobra. Już dzisiaj jestem pewien, że będę grał w wersje europejską. Wspominasz o premce, że powinna mieć pierwszeństwo w kolejce, moim zdaniem, mimo, że sam posiadam premium, byłoby to nie fair względem osób grających bez konta vip, ale co do tego, że szkoda czasu za który zapłaciliśmy, to racja.
EDIT; Może ktoś przetłumaczyć mi na polski, co napisał Oynoki?
http://archeageonline.pl/21-archeage-ru/281-archeage-ru-problem-kolejek-i-plany-rozwiazan.html
Jeśli faktycznie wprowadzą transfery, to czy istnije szansa żebyśmy wszyscy przenieśli się na jeden serwer?
teoretycznie - jeżeli będą chcieli to czemu nie.
Najlepiej na jeden serwer, Ale na ten czas nic nie możemy zrobić, Myślę że po dwóch tygodniach wszystko się unormuję.
PS: dziś od 9:00 do 14 siedziałem w kolejce po 15 wbiłem do gry
Ja chętnie dołączył bym do jakiejś polskiej gildii
PS; 175 w kolejce, może zaraz zbije do gry, o ile nie wyskoczy " ???? ??? ?????????..."
Macie tak że jak biegniecie to 3-4 metry przed wami pojawia się trawa i kwiaty? Trochę to dziwne. Mam ustawienia na wysokie a takie detale ładują mi się tylko wtedy kiedy kolo nic stoję...
Jest gdzieś w ustawieniach opcja do tego aby takie detale ładowały się wcześniej?
Lagi na serwerze, specyfikacja kompa nie ma z tym wiele wspólnego.
Ja nigdy nie czekam w kolejce, (nazwa serwera wygląda jak "apach3e" - nie potrafie tego napisac).
Swoją drogą jeżeli ktoś tam gra, to zapraszam do wspólnej zabawy, aktualnie dobijam 49 ale nie robilem jeszcze zadnej instancji bo nie potrafie znalezc party ^^
Mam ciekawą strone jak zrobić wędke i wiele innych przedmiotów strona po rusku można skożystać z google tlanslator i opracowana na zasadzie obrasków ( wiele upraszcza jak wiemy gdze i z czym mamy się udać )
Ja nigdy nie czekam w kolejce, (nazwa serwera wygląda jak "apach3e" - nie potrafie tego napisac).Swoją drogą jeżeli ktoś tam gra, to zapraszam do wspólnej zabawy, aktualnie dobijam 49 ale nie robilem jeszcze zadnej instancji bo nie potrafie znalezc party ^^
Na twoim serwerze nie można robić nowych postaci, dlatego nie ma tam kolejek.
Macie tak że jak biegniecie to 3-4 metry przed wami pojawia się trawa i kwiaty? Trochę to dziwne. Mam ustawienia na wysokie a takie detale ładują mi się tylko wtedy kiedy kolo nic stoję... Jest gdzieś w ustawieniach opcja do tego aby takie detale ładowały się wcześniej?
No własnie mam idento i to trochę słabo wygląda
Mam ciekawą strone jak zrobić wędke i wiele innych przedmiotów strona po rusku można skożystać z google tlanslator i opracowana na zasadzie obrasków ( wiele upraszcza jak wiemy gdze i z czym mamy się udać )http://www.archeagerussia.ru/fishing
Można to też znaleźć po polsku
http://archeageonline.pl/crafting-i-budownictwo/rybolowstwo-cz-1-od-wedki-po-kuter-rybacki.html
tylko że w wersji rosyjskiej jeszcze tego nie ma