ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Chciałbym wam wszystkim podziękować za tak duże zaangażowanie w tworzenie tego tematu. Przygotowałem prostą Infografikę, która i tak nie ma szans przekazać tego, co zrobiliście. Jesteście wspaniali. Jeszcze raz wielkie DZIĘKI!

To my dziękujemy Aragmor za to, że masz siłę i ochotę tworzyć tą społeczność, gdyby nie ty, to duża część po prostu olałaby sprawę ;) .

Tak jak wyżej, dziękujemy i mam nadzieję, że jednak znajdziesz czas i zostaniesz liderem gildii :)

UncleSamV_ehashrw.jpg

Czy gra ktoś na serwerze Aиep(pierwszy z góry po lewej stronie) Jeśli tak prosze o dodanie "Dakkon" do znajomych, bo samemu ciężko, ale może w przyszłości będzie transfer postaci? Miejmy nadzieje że będzie :)

U Ciebie jest pierwszy z góry po lewej stronie bo ostatnio na niego wchodziłeś, miejsce serwerów się zmienia zależnie od tego jak na nie wchodziłeś :) Długo trzeba czekać w kolejce tam? Muszę zmienić serwer a później przy trafnserze przeniesie się postać.

Wiesz z tego co widać na wszystkich jest podobnie, choć tu troszkę lepiej, kolejek po 6k nie widziałem, max to 3k bylo. Ale to i tak do transferu a potem trzeba na jakiś eu podobny bo na tym to chyba same ruski sa.

Edit: Jak dokładnie działa combo w tych skilach? Ma ktoś linka co jest to wytłumaczone dokładnie?

mam pytanie :) mam wszystkie pliki gry które ściągnąłem wcześniej ale po reinstalacji Windowsa nie mogę ich odpalić. Czy można jakoś zrobić żeby zamiast ściągać od nowa to by wczytało pliki które już posiadam?

Jak włączasz ten program mail.ru i aa to zaczyna Ci ściągać od nowa? Zobacz czy masz pliki instalacyjne w folderze mail.ru domyślnie C:\GamesMailRu\Distrib\packages\archeage (przynajmniej u mnie to jest domyślnie ;)). Powinieneś mieć dwa foldery(archageinst10, archagedistrib10) i dwa dokumenty XML(Patches, Progress). Cały ten folder zajmuje 10.8GB.

Jak włączasz ten program mail.ru i aa to zaczyna Ci ściągać od nowa? Zobacz czy masz pliki instalacyjne w folderze mail.ru domyślnie C:\GamesMailRu\Distrib\packages\archeage (przynajmniej u mnie to jest domyślnie ). Powinieneś mieć dwa foldery(archageinst10, archagedistrib10) i dwa dokumenty XML(Patches, Progress). Cały ten folder zajmuje 10.8GB.

ja mam pytanko ?? binduje sobie skille ale pokazdy resecie sa one spowrotem na starym miejscu da sie to jakos zapisac?

Musisz ustawić lokalizację w windowsie na rosję, wtedy będziesz miał wszystko zapisane :)

już zrobiłem i działa. chociaż w sumie w ogóle nie wiem jak to zrobiłem xD

witam... moze ktos mi pomoc ?? :D~mam problem a chodzi o to ze gra sie zalancza wbijam na server i pokazuje sie creator postaci w tym momencie nie moge nic zrobic ... moze ktos mi powiedziec o co chodzi ?? :D

hthththth.jpg

w tym momencie nie moge wybrac inne rasy czy przejsc dalej ;/

PS Dobra juz wiem :D wbijalem nie na te servery :D:D ale kolejki megaaA :D

Wiecie może o co chodzi w tym pomarańczowym zadaniu?

8qn6.jpg

Przetłumacz sobie w translatorze albo zainstaluj zangielszczenie.

witam... moze ktos mi pomoc ?? ~mam problem a chodzi o to ze gra sie zalancza wbijam na server i pokazuje sie creator postaci w tym momencie nie moge nic zrobic ... moze ktos mi powiedziec o co chodzi ?? w tym momencie nie moge wybrac inne rasy czy przejsc dalej ;/PS Dobra juz wiem wbijalem nie na te servery :D ale kolejki megaaA

Pisaliśmy o tym wcześniej ze sto razy. Zablokowane jest tworzenie postaci na niektórych serwerach.

musisz zrobic instancje na pare osob, tez to zadanie mam ale czekam zeby wejsc do gry

na jakim serwerze gracie ? byśmy razem poszli na tą instancje : D

Джин

ale i tak pewnie dzisiaj znow nie zagram bo wyzucilo mnie z gry i kolejke od nowa musze wejsc. Kol3einy dzin premki poszedl sie gwiazdolic

Джинale i tak pewnie dzisiaj znow nie zagram bo wyzucilo mnie z gry i kolejke od nowa musze wejsc. Kol3einy dzin premki poszedl sie gwiazdolic

Spokojnie, już pracują nad tym, aby użytkownicy z premium mieli priorytet przy wejściu na server, myślę, że to kwestia dni i powinno się już unormować :)

wiem ale naprawde podoba mi sie ta gra, no i czlowiek chcialby pograc:)

@Mictlan Właśnie na to czekam i wtedy kupię premkę aby jej nie tracić póki co ;)