ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Swoją drogą, możemy zrobić spis graczy na Джин ? Wszyscy, którzy grają na tym servie niech piszą mi na priv jaka rasa, nick i level, będę edytował ten post, a najwyżej później poproszę Aragmora o dodanie tego do pierwszego postu, aby później było nam się łatwiej kontaktować w sprawie stworzenia gildii/wspólnego levelowania, czy nawet pomocy sobie nawzajem :)

@DOWN
Proszę, doczytaj post do końca ;)

Tak to przepadnie ten post gdzieś w temacie, by trzeba było albo dodać do 1 postu albo nowy temat, bo kilka postów i nikt tego nie przeczyta.

Czy to możliwe, że na 22 lvlu skończyły mi się q?

Czy to możliwe, że na 22 lvlu skończyły mi się q?

Nie... Idz drogą prowadzącą do następnej mapy a po drodze coś na pewno znajdziesz ;-)

@UP dzięki

Może mi ktoś jeszcze powiedzieć, czemu nie mogę używać teleportów z książki, podejrzewam, że potrzebne są do tego jeszcze jakieś przedmioty?

tak musisz miec takie zeilone kamyczki, tylko zapomnialem nazwy

@UP dziękiMoże mi ktoś jeszcze powiedzieć, czemu nie mogę używać teleportów z książki, podejrzewam, że potrzebne są do tego jeszcze jakieś przedmioty?

http://forum.mmoinfo.pl/viewtopic.php?f=32&t=196

no to jutro od 11 do 14 czasu moskiewskiego beda wprowadzac nowe serwery, ciekawe ile ich bedzie;p

Może warto byłoby przenieść się na jakiś nowy serwer i tam utworzyć jakąś małą gildie ? :)

Ja zaczynam na nowym serwerze bo na obecnych malo gralem przez kolejki i zostalem w tyle :)

Powstają nowe serwery?

Może warto byłoby przenieść się na jakiś nowy serwer i tam utworzyć jakąś małą gildie ?

na nowe serwery też się rzucą i znowu będą kolejki :/

Da sie przyspieszyc kasowanie postaci? Z tego co jest napisane trwa to 5 dni...

@up Nie da się, a przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo. Kasowanie postaci trwa 4h, nie 5 dni.

Rozwiązał już ktoś problem z niewłączającą się grą (HackShield)i przekierowaniem na stronę http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515 ?

Pobrałem, zainstalowałem(jakoś) i oczywiście kolejki(ucieszyłem się na pomarańczowe serwery na które mogłem się logować... ale okazało się że nie mogę tam nawet zrobić postaci -,-)
Mam pytanie do grających(wybaczcie nie czytałem całego wątku xd)
Czy zangielszczenie działa poprawnie i czy opłaca się je instalować? Jeśli tak to jak wiele (mniej więcej) jest napisów po angielsku? Questy też?

Pobrałem, zainstalowałem(jakoś) i oczywiście kolejki(ucieszyłem się na pomarańczowe serwery na które mogłem się logować... ale okazało się że nie mogę tam nawet zrobić postaci -,-) Mam pytanie do grających(wybaczcie nie czytałem całego wątku xd)Czy zangielszczenie działa poprawnie i czy opłaca się je instalować? Jeśli tak to jak wiele (mniej więcej) jest napisów po angielsku? Questy też?

ogolnie sie oplaca, questy i statystyli broani, opis skilli jest po angielsku:) w zupe;nosci wystarczy do gry

Tłumaczenie ogarnia bardzo dużo rzeczy, w tym m.in. questy. Ja używam i polecam - gra mi się po prostu przyjemniej niż po rosyjsku. Swoją drogą, mam nadzieję, że te nowe serwery choć trochę ustabilizują sytuację :)

Rozwiązał już ktoś problem z niewłączającą się grą (HackShield)i przekierowaniem na stronę http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515 ?

Aż muszę się sam zacytować: Pomogło uruchomienie Internet Explorer - Tak też mi się wydaje to idiotyczne ale pomogło...

Czy bronie za punkty honoru są czasowe czy też zostają już na stałe?