ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Czy bronie za punkty honoru są czasowe czy też zostają już na stałe?

Z tego co wiem to na 40 dni.

Ktoś gra na serwerze:Айэр po stronie "kotów"? W grupie zawsze raźniej:)

Miałem powiedzieć w środę gdzie wypada iść i muszę z przykrością stwierdzić, że nadal jest bajzel. Nie mamy nowych serwerów, a stare oferują kolejki po 6k osób.

Wychodzi na to, że musimy jeszcze poczekać by coś ogarnąć.

jest jakas mapka gdzie moża i w jaki sposób wykorzystać kupon na dzialke 8x8 ?

Ja chyba powoli sobie odpuszczę AA i poczekam na wersje eu, mimo, że gra jest bdb. to cyrylica robi swoje, niby jest częściowe tłumaczenie, ale to nie to samo. Nieznajomość języka rosyjskiego robi swoje, nie pozwala mi czerpać radości z potencjału tej produkcji, a nie chcę się zniechęcać zawczasu. Życzę wszystkim miłej gry i mam nadzieje, że zobaczymy się, gdy wyjdzie wersja EU.

Macie problemy z grafiką w AA? Chodzi mi o to, że po jakimś czasie gry tekstury się zmieniają. Niektóre elementy robią się czarne. Lub np. podczas płynięcia statkiem mam dziwne zwiechy.

Czasami się tak przycina, i nie ma dokładnie wyświetlanych tekstur. Aby zrobić działkę potrzeba konta premium ! ?

i jak zrobić misje "making boots" - nigdzie nie mogę znaleść tych butków jakie są podane.

@up Tak, potrzeba premium.

Jaką rasą gracie?

Lipa : d

Niuan gram.

Jak zrobić ta misje ? ! :

Rct.png

Ja gram jak na razie Kotek Warrior/protect z dobitym 10 lv czyli o ile sie nie myle to zaraz wybor 3 szkoly ale to wczoraj zaczalem kolo 2 i nie mialem juz sily, gra pomimo cyrylicy jest sztosem. Pogralem nawet kilka duali i powiem ze po mimo systemu p&c jak za czasow l2 gra jest mega dynamiczna. Bylem mega usatysfakcjonowany jak doskokiem skrocilem dystans do maga dostal luja z tarczy (stun) szybkie kombo - kick (wywraca sie przeciwnik) i kombo i przeciwnik dead :D sweet. Jutro obczaje na ktorym serwerze pogrywam bo nie jest to ani tzw "eu1" ani "eu2"

Z tego co wiem to na 40 dni.Ktoś gra na serwerze:Айэр po stronie "kotów"? W grupie zawsze raźniej:)

Dodaj w znajomych "Dakkon"

Jacyś jeszcze chętni na serwerze Айэр ????? W grupie lepiej :)

Szkoda że nie ma w AA systemu wbijania się na serwer "Kto szybszy ten lepszy", coś jak było w Silkroadzie.

Mam problem z questem "Reckless speech" i nie działa mi jak się pokłonię przed tym typem, wpisywałem także /workship targetując Aolisa. Sądzę że to wina zangielszczenia które wgrałem :/

up@

Musisz wpisac worship, nie work ship :)

Serwery off czy jakis problem ?

edit: "27 lutego od 11:00 do 14:00 czasu moskiewskiego w związku z pracami prewencyjnej nie będzie dostępne serwery gry. Działania będą miały na celu zwiększenie stabilności na sprzęt już działa, i dodanie nowych serwerów jest zaplanowane na później."

Juz wszytko wiadomo, ale cos za wczesnie:)

Prawdopodobnie dodają nowe serwery i ustawiają priorytet wejść na serwer dla premium. Przynajmniej mieli to zrobić lada dzień.

up@Musisz wpisac worship, nie work ship

xD

warn_ico.png
spam..... nie przeginajcie już, i tak jest bardzo duży luz w tym temacie... by mariano
27 февраля с 11:00 до 14:00 по московскому времени в связи с профилактическими работами будут недоступны игровые серверы. Мероприятия будут направлены на увеличение стабильности уже запущенного оборудования, а добавление новых серверов запланировано на более поздний срок.

Co z przełożenia na polski wychodzi :

27 lutego od godziny 11:00 do 14:00 czasu moskiewskiego w związku z pracami prewencyjnymi nie będą dostępne serwery gry. Działania będą miały na celu zwiększenie stabilności sprzętu, i dodanie nowych serwerów.

Tutaj aktualny czas moskiewski. http://24timezones.com/pl_czas/moscow_czas_lokalny.php Serwery będą za godzinkę jeżeli nie przedłuży się tak jak ostatnio :)

A najwygodniej dodać sobie na kompie do zegara dodatkowy z czasem moskiewskim ;)

słuchajcie mam taki mały problem w grze przestała mi działać rolka w myszce nie wiem z jakiego powodu w wszystkim innym działa tylko w AA nie działa jakieś pomysły co to może być, czemu tylko w AA nie działa ?

Tak jak mówiłem. Konserwacja została przedłużona do 15(12 czasu polskiego) :)"Профилактические работы продлены до 15:00. Приносим извинения за неудобства.

сегодня в 13:47 (18 минут назад)"-(Prace konserwacyjne przedłużone do 15:00. Przepraszamy za niedogodności.
Dziś o 13:47 (18 minut temu))