Ktoś z was idzie na nowe serwery ?
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Witajcie. Mam problem z uruchomieniem gry. HackShield się ładuje, potem pojawia mi się na środku ekranu grafika (logo?) ArcheAge. Po ok 10-15 sekundach grafika znika, proces AA znika z menedźera zadań. Zapora jest wyłączona, podobnie jak antywirus. Jakieś porady?
Komputer w pełni spełnia wymagania do gry.
Lipa : dNiuan gram.Jak zrobić ta misje ? ! :
ja zostaje na tym którym jestem prawdopodobnie. Wie ktoś jak to zrobić ? nigdzie nie moge znalesc gdzie zrobić te itemki.
ja zostaje na tym którym jestem prawdopodobnie. Wie ktoś jak to zrobić ? nigdzie nie moge znalesc gdzie zrobić te itemki.
Gdzieś w okolicy gdzie dostałeś to zadanie jest sprzedawca i są stoiska do zrobienia tego zadania 3 stojaki tak jak do robienia armora. Niestety nie jestem w stanie Ci powiedzieć dokładnie gdzie bo usunąłem to zadanie bo też nie wiedziałem co i jak (przed angielskim patchem). Dopiero jak dostałem drugie podobne zorientowałem się o co chodzi.
ok dzieki poszukam tam : )
Konserwacja znowu została przedłużona. Tym razem do 13 naszego czasu. Профилактические работы продлены до 16:00. Приносим извинения за неудобства.
Jeśli było, to przepraszam, ale ciężko mi będzie się przekopać przez 62 strony:
Wykminił ktoś inny sposób pobrania klienta, niż przez Mail.ru? Bo zrywa mi połączenie z internetem, gdy próbuję przy jego pomocy ściągnąć grę i kompletnie nie wiem, jak temu zaradzić.
Ja mam zamiar od dziś zagrać i się przekonać jaki jest fenomen tego całego ArcheAge, bo tak prawdę mówiąc prawie o owym MMORPGu nic nie wiem. Jest już może jakaś anglojęzyczna bądź polskojęzyczna strona z podstawami ArcheAge?
Ja mam zamiar od dziś zagrać i się przekonać jaki jest fenomen tego całego ArcheAge, bo tak prawdę mówiąc prawie o owym MMORPGu nic nie wiem. Jest już może jakaś anglojęzyczna bądź polskojęzyczna strona z podstawami ArcheAge?
Z tego co wiem to na 40 dni.Ktoś gra na serwerze:Айэр po stronie "kotów"? W grupie zawsze raźniej:)
siemka,ja gram jak co sie odzywaj nick Baqnanpl pozdro
no to dorzucili trzy nowe serwery, zobaczymy czy z kolejkami bedzie lepiej
Większość zaczęła tam gdzie się dało. Lepszy pytanie czy nie lepiej wystartować na nowym servie i stworzyć naprawdę coś mocnego jako Polacy
Ja zaczynam na nowym serwerze bo na starych zostałem daleko w tyle przez te kolejki ;p
Myślę że wiele osób postąpi tak. Wiec server Сальфира może?
Witajcie. Mam problem z uruchomieniem gry. HackShield się ładuje, potem pojawia mi się na środku ekranu grafika (logo?) ArcheAge. Po ok 10-15 sekundach grafika znika, proces AA znika z menedźera zadań. Zapora jest wyłączona, podobnie jak antywirus. Jakieś porady?Komputer w pełni spełnia wymagania do gry.
Czy ktoś wie jak sobie poradzić z tym problemem?
na jakim serwie zaczynacie grać i po jakiej stronie
myślę że też pójdę na serwer: Сальфира może ogarnąć jakiś ts, i wybrać jaką rasa gramy? ;D
ja na Сальфира stworzyłem teraz postać
mam problem z wejsciem na serwer, kiedy klikne enter game zapala sie Connection i dalej nic, nawet do koleiki mnie nie wbija
to zakladam tez postac na serwerze Сальфира jak tylko kolejka sie zwolni robie elfa, nick whitepride, zapraszam do wspolnej gry