ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

mam problem z wejsciem na serwer, kiedy klikne enter game zapala sie Connection i dalej nic, nawet do koleiki mnie nie wbija

~trzeba czekać 10-15 min,w końcu ci wejdzie na postać

Kiedy wybieram serwer i klikam connection to łapie zwieche i wyskakuje: "Connection to server lost. Check your connection and make sure that the server does not carry out preventive work."

Ma ktoś jakąś radę ?

Kiedy wybieram serwer i klikam connection to łapie zwieche i wyskakuje: "Connection to server lost. Check your connection and make sure that the server does not carry out preventive work."Ma ktoś jakąś radę ?

rady nie mam, ale na serwerze Сальфира mam to samo.

Mam maly problem. Jakos nie moge odpalic gry. Naciskam to zielone(co chyba oznacza start albo cos) i dalej sie nic nie robi. Wie ktos moze co z tym moge zrobic ?;s

czekam tak juz 50 min,usuneli te okno co Ci liczylo czas w kolejce ?

@up Zalogowałeś się? Spróbuj zrestartować komputer.

Jak można zdobywac skóry? Tylko po przez polowanie i losowe wypadniecie czy jakis jeszcze jest sposób?

Jak można zdobywac skóry? Tylko po przez polowanie i losowe wypadniecie czy jakis jeszcze jest sposób?

Z hodowli zwierząt, na początek świnie wychodzą najtaniej.

Z hodowli zwierząt, na początek świnie wychodzą najtaniej.

A czy na zakładanie farmy potrzeba posiadać premium konto?

Pytam bo narazie gram an normalu, więc jakie są możliwości zdobywania skór na zwykłym koncie?

Wie ktoś może jak zresetować te szkoły skilli co się wybrało? :D

@Phoenix

Ja na każdym serwerze mam to samo. xd

Jak zginiesz to resetujesz chyba przy tym NPC co się odradzasz :)

Mam maly problem. Jakos nie moge odpalic gry. Naciskam to zielone(co chyba oznacza start albo cos) i dalej sie nic nie robi. Wie ktos moze co z tym moge zrobic ?;s

Przed chwilą uporałem się z tym problemem :)

Podejrzewam, że Twoim antywirusem jest Avast. Jeżeli tak to odinstaluj go (czyt. zmień na inny). Potem reboot komputera i powinno działać. Jeżeli po animacji Cry Engine 3 dostaniesz crasha - nie wyłączaj (nic nie klikaj) żadnych animacji, obejrzyj trailer i powinno Ci się pokazać okno z serwerami.

@top

Macie już kolejki na nowych serwerach? Ja muszę jeszcze czekać ok 500, gram na Сальфира ;/

Kolejka 500 to nie kolejka :D Tak dużo polaków spotkałem na starcie na servie Сальфира

A czy na zakładanie farmy potrzeba posiadać premium konto? Pytam bo narazie gram an normalu, więc jakie są możliwości zdobywania skór na zwykłym koncie?

Tak, potrzeba.

Pozostaje Ci drop z mobów lub publiczne farmy.

Mam pytanko w sprawie zangielszenia. Po zedytowaniu tego "patcha" i odpaleniu go nic sie nie robi. W sumie wlacza sie to na 0.5s i znika i nic sie nie dzieje ;s Wie ktos moze jak to zrobic ?

Mam pytanko w sprawie zangielszenia. Po zedytowaniu tego "patcha" i odpaleniu go nic sie nie robi. W sumie wlacza sie to na 0.5s i znika i nic sie nie dzieje ;s Wie ktos moze jak to zrobic ?

Przeczytałeś instrukcję że plik bat trzeba edytować i zmienić lokalizację gry ?

Ok juz zrobilem. Maly misslick podczas podwania sciezki gry ;p

Сальфира- również gram na tym serwerze, rasą Nuian, początkowe lokacje to tragedia, mam zdobyć mięso dzika, tylu graczy tam jest że po 10 minutach mam dopiero 1/3 mięsa :D

Mam podobny problem jak magnum, z tym że ścieżkę podałem prawidłowo.

Może to być spowodowane tym, że przy instalacji oprócz zmiany dysku zmieniłem również nazwę folderu na samo "ArcheAge"?