ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Jak można zdobywac skóry? Tylko po przez polowanie i losowe wypadniecie czy jakis jeszcze jest sposób?

W markecie można kupić. Chyba najprostsze rozwiązanie, są bardzo tanie, wczoraj sam kupowałem 100szt za chyba 3g. Nie wiem czy opłaca się świnie kupować i hodować bo są po 40s i szkoda pkt pracy, przynajmniej na początku gry.

Też gram na tym serwerze Сальфира. Narazie male kolejki, jest ok. Mój nick to Arrakispl.

Ograniczenie jest 2 postacie na serwer czy na konto?

Też macie lagi ?

Ograniczenie jest 2 postacie na serwer czy na konto?

Na serwer

Też macie lagi ?

no niestety lagi są bardzo duże,więc jedną stroną medalu jest się zalogować a drugą stroną coś pograć :-)

Na serwer

3 postacie na wszystkie serwery.

no niestety lagi są bardzo duże,więc jedną stroną medalu jest się zalogować a drugą stroną coś pograć :-)

To ja wolę wchodzić do gry dłużej, ale pograć normalnie ; /

musze zrobic pierwsza instancje, kto chce tez niech do mnie napisze nick w grze Daro serwer Джин

Hmm zastanawiam sie nad kupieniem premium acc tylko, ze przez ilosc osob na serwerach sa straszne lagi.Aktualnie nawet nie moge wejsc do gry, bo pisze, ze na obszarze gdzie jest moja postac jest za duzo ludzi ;s.

Gra moze jakas ekipa na Сальфира tym serwerze ?

A i moglby ktos mi podac nazwy najnowszych serwerow.

/ A i wlasnie, takie lagi sa od poczatku caly czas czy tylko dzisiaj ?

A ja mam takie jedno pytanie: Skoro na każdym serwerze można stworzyć postać z takim samym nickiem to jak to będzie wyglądać podczas transferu postaci?

Jeszcze jedno.

Ktory serwer jest najbardziej oblegany przez polakow ? Jakies polskie gildie itd?

Jeszcze jedno.Ktory serwer jest najbardziej oblegany przez polakow ? Jakies polskie gildie itd?

Polskie Gildie hahaha xD

Tak naprawde to jest tylko jedna polska gildia IX Kohorta graja na Таян z tego co mi wiadomo. Czesc "wolftails" serio bawi mnie to xD poszla tutaj Джин i jest to uwazany jako zapasowy server dla naszej gildi :s I poki co mozna tam tworzyc postacie (jednak juz nie :x) tyle ze kolejki sa ciekawe ale i tak nikogo z pl nie znajdziesz bo chyba wstydliwi sa :?

A ja mam takie jedno pytanie: Skoro na każdym serwerze można stworzyć postać z takim samym nickiem to jak to będzie wyglądać podczas transferu postaci?

Pewnie tak jak w Tera Online: Przy przenoszeniu postaci można zmienić jej nick.

cytat z forum ru

"Teraz są problemy na wszystkich serwerach. Przepraszamy za niedogodności. Eksperci są już zaangażowane w tej kwestii."

9 lat nauki rosyjskiego nareszcie się przyda :D

Orientuje sie ktos czy ten serwer " Сальфира" wyszedl dzisiaj czy byl od poczatku ?

Wyszedł dzisiaj, ale już są kolejki.

Tak czy siak nie oplaca sie grać bez premium czyli cos jak swtor bez premki masz triala.

servery już działają ;p