Napewno bardziej opłaca się grać bez premki w AA niż SWTOR.
ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta
Jasne, ze sie oplaca... Ograniczenia są tylko w postaci budowania domów, statków itd. Esenscja PVP została nie naruszona ;] mozna grać śmiało, bez kupowania premium.
Aa mam pytanko.. macie problemy z wejściem na serwery?
Akurat premka na rosyjskim to zaden problem, nawet jezeli nie macie konta bankowego, karty kredytowej to mozna placic paysafe card. Szybko i wygodnie a 30-40zl miesiecznie to nie jest duzo.
Ja mam problem ,nie mogę wbić.Gdy próbuje wejść na server ciągle pisze Connection i tak ciągle jest.Nie wiem zobacze za jakieś 1 h może wbije.
Ja mam narazie 7lvl i jest mile zaskoczony gra. Rozgrywka jest swietna ale lekkie lagi (zapewne spowodowane sporym zainteresowaniem) moga czasami zdenerwowac
Ja mam problem ,nie mogę wbić.Gdy próbuje wejść na server ciągle pisze Connection i tak ciągle jest.Nie wiem zobacze za jakieś 1 h może
Trzeba poczekać z 10min
Macie tak, że wchodzicie wybieracie serwer łączycie się z nim wybieracie postać, ale nie możecie wejść do gry? Np. na tych gdzie nie można już wybrać rasy, można normalnie wbić jednak trzeba czekać w kolejce.
@PS Dzieje się tak na tych nowo powstałych serwerach.
@PS2 Aha: "Access to this area is temporarily limited due to the large of number players" , więc to tak.
@PS3 "На серверах «Сальфира», «Даута», «Калеиль» временно закрыт доступ на начальные локации нуиан и ферре." Tłumaczem gooogle: "Serwery "Salfira", "Daut", "Kaleil" jest zakazane od początkowej lokalizacji i nuian Ferry." - więc fajnie.
Miałem tak po stworzeniu postaci na Сальфира. Przycisk wejścia do świata był szary i miałem ten napis Access to this area is temporarily limited due to the large of number players. Wylogowałem się i zalogowałem raz jeszcze i wszystko ładnie działa i nie wiem czemu wszyscy tak płaczą o lagi, owszem, jest dużo graczy, ale nie ma żadnych lagów i to mówię to z puktu widzenia osoby o bardzo słabym łączą 1mb/s.
Miałem tak po stworzeniu postaci na Сальфира. Przycisk wejścia do świata był szary i miałem ten napis Access to this area is temporarily limited due to the large of number players. Wylogowałem się i zalogowałem raz jeszcze i wszystko ładnie działa i nie wiem czemu wszyscy tak płaczą o lagi, owszem, jest dużo graczy, ale nie ma żadnych lagów i to mówię to z puktu widzenia osoby o bardzo słabym łączą 1mb/s.
Laggi nie zawsze wynikają z prędkości internetu. Nawet przy necie na Polibudzie w Blade and Soul miałem laggi jak serwery były obciążone. Dlatego nie sugeruj się tym, że w konkretnym momencie twoje łącze pozwala grać bez opóźnień.
Akurat premka na rosyjskim to zaden problem, nawet jezeli nie macie konta bankowego, karty kredytowej to mozna placic paysafe card. Szybko i wygodnie a 30-40zl miesiecznie to nie jest duzo.
Jak płacić paysafecard ? nie znalazałem takiej opcji.
Jak płacić paysafecard ? nie znalazałem takiej opcji.
http://aragmor.pl/2014/02/15/archeage-ru-jak-kupic-krysztaly/
na kontynencie jest JEDNA publiczna farma ? gdzie moge gąske posadzic ? ; d
edit: dobra znalazlem musisz byc na mapce żeby zobaczyć czy jest
Jestem nieobeznany w tym temacie, a nie chce mi się wertować te kilkadziesiąt stron, więc zapytam:
- opłaca się zaczynać grać na tych ruskich serwerach?
- kiedy ArcheAge będzie wydany w EU?
- jest spory content PvE (raidy, dungi)?
- są jakieś porządne gildie?
Jestem nieobeznany w tym temacie, a nie chce mi się wertować te kilkadziesiąt stron, więc zapytam:- opłaca się zaczynać grać na tych ruskich serwerach?- kiedy ArcheAge będzie wydany w EU?- jest spory content PvE (raidy, dungi)?- są jakieś porządne gildie?
Raczej opłaca, gra naprawdę zacna, szczególnie z patchem angielskim
Coś słyszałem, że w tym roku chyba
Jest tego nawet bardzo sporo
Raczej nie polskie, pewnie będą jak sytuacja na serwerach się ustabilizuje
INFORMACJA
Jest polska gildia na serwerze : Даута
Wymagania są 3 : TS3, wiek 18+, kultura osobista.
Jestem nowy w tej gildi, ale wygląda narazie spoko. Ktoś chętny - PW ?
obecnie około 10 osób online.
edit: w gildi jest 15 osób, 12 online obecnie
Szybkie pytanko bo jestem w pracy na nocce - Transfery na nowe serwery zostały także wprowadzone? Z góry dzia za dopowiedź
Przed chwilą uporałem się z tym problemem Podejrzewam, że Twoim antywirusem jest Avast. Jeżeli tak to odinstaluj go (czyt. zmień na inny). Potem reboot komputera i powinno działać. Jeżeli po animacji Cry Engine 3 dostaniesz crasha - nie wyłączaj (nic nie klikaj) żadnych animacji, obejrzyj trailer i powinno Ci się pokazać okno z serwerami.@topMacie już kolejki na nowych serwerach? Ja muszę jeszcze czekać ok 500, gram na Сальфира ;/
Witam mam podobny problem jak magnum, nie mam avast tylko comodo. Po kliknięciu na zielony przycisk zaczyna się uruchamiać , pyta mnie czy game center mail.ru może wprowadzić zmiany na dysku, daje mu tak, potem comodo pyta czy game center mail ru ma uruchomić, daje mu uruchom bez ograniczeń, zaczyna ładować się aty hack shield i wyskakuje błąd: Runtime error 217 at 0772378B. Potem klikam ok otwiera się IE oraz informacja że IE przestał działać., i się wyłącza nic się dalej nie dzieje . Nie przechodzi mi do filmiku ani nic się nie ładuje. Czy masz może jakiś pomysł?
Szybkie pytanko bo jestem w pracy na nocce - Transfery na nowe serwery zostały także wprowadzone? Z góry dzia za dopowiedź
jeszcze nie wprowadzili tego.
Mam problem z questem na 7lvlu nr 5 oznaczony. Jest to tam gdzie się choduje peta na ktorym można jeździć, mam miec seed root w plecaku i mam go, tylko że nie mogę go nigdzie zasiać.