ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Mam problem z questem na 7lvlu nr 5 oznaczony. Jest to tam gdzie się choduje peta na ktorym można jeździć, mam miec seed root w plecaku i mam go, tylko że nie mogę go nigdzie zasiać.

Możesz sadzić tylko na trawie.

Witam mam podobny problem jak magnum, nie mam avast tylko comodo. Po kliknięciu na zielony przycisk zaczyna się uruchamiać , pyta mnie czy game center mail.ru może wprowadzić zmiany na dysku, daje mu tak, potem comodo pyta czy game center mail ru ma uruchomić, daje mu uruchom bez ograniczeń, zaczyna ładować się aty hack shield i wyskakuje błąd: Runtime error 217 at 0772378B. Potem klikam ok otwiera się IE oraz informacja że IE przestał działać., i się wyłącza nic się dalej nie dzieje . Nie przechodzi mi do filmiku ani nic się nie ładuje. Czy masz może jakiś pomysł?

1. Czy komputer spełnia wymagania?

2. Wyłącz zaporę firewall.

3. Dodaj w swoim antywirusie, żeby "ignorował" procesy związane z AA. Pokombinuj w ustawieniach.

4. Jeżeli pomimo dodania AA do bezpiecznych procesów - spróbuj wyłączyć antywirusa (nie wyłączaj ochrony, tylko musisz się pozbyć go z paska narzędzi, w menedżerze zadań proces antywirusa powinien zniknąć.

Wyłącz zbędne programy (gg, skype, ts, uptade programów). Czy po próbie logowania pokazuje Ci się zielona grafika AA? Hackshield wczytuję się do końca? Czy pojawia się proces ArcheAge.exe po Hackshield?

auctioneer - jest w każdym mieście czy tylko w największych? I jak on wygląda bo jakoś nei mogę go namierzyć?

auctioneer - jest w każdym mieście czy tylko w największych? I jak on wygląda bo jakoś nei mogę go namierzyć?

Jest przy każdym portalu do przechodzenia na Mirage Island (taka niebieska żaba), w dużych miastach i miejsca gdzie można stawiać domy/farmy.

na serwerze Сальфира tez bedzie tworzona prawdopodobnie Polska gildia osoby zainteresowane pm Mayor

Jest przy każdym portalu do przechodzenia na Mirage Island (taka niebieska żaba), w dużych miastach i miejsca gdzie można stawiać domy/farmy.

No mam, kupiłem np skóry, potem coś mi się te skóry za "Bind" owały a następnie na skrzynke przyszło kasa, a nie ma nigdzie przedmiotu, o co to chodzi?:)

osoba ktora sprzedawala nie chciala sprzedac Ci skor za taka cene wiec kase Ci oddala

No mam, kupiłem np skóry, potem coś mi się te skóry za "Bind" owały a następnie na skrzynke przyszło kasa, a nie ma nigdzie przedmiotu, o co to chodzi?

Zamiast "kup teraz" dałeś "licytuj" ;)

Jak chcesz kupić od razu wybierasz opcję z prawej strony :)

Pytanko. Gdzie należy iść po plecak z gęsich piór potrzebny do questa na dużą farmę?

Pytanko. Gdzie należy iść po plecak z gęsich piór potrzebny do questa na dużą farmę?

http://archeageonline.pl/poradniki/questy-farmerskie-krok-po-kroku.html

nie zrobili chyba tego ze gracze premium wchodza pierwsi ? mam premke ale i tak stoje w kolejce

Można się wylogować w launcherze?

Na razie nie zrobili. Ale może zrobią.

W niedzielę, 02 marca o 09:00 czasu polskiego planowane jest otwarcie następujących serwerów: «Таян» , «Аранзебия» , «Олло» , «Анна» , «Аранзеб» и «Инох» . Powodem jest chęć zrównoważenia ilość graczy na innych serwerach. Rejestracja może zostać zawieszona w przypadku szybkiego i zbyt dużego obciążenia serwerów.

Mam problem z questem, na około lvlu 45, trzeba odszukać książkę...tylko nigdzie jej niema. Miał ktoś podobny problem i go rozwiązał?

Link do lokacji oraz opisu questa. biegam i biegam i nic tam nie widzę co by jak książka wyglądało i się świeciło...mobów ze 30 zabiłem więc też odpada

http://c.wrzuta.pl/wi12912/83509e760025bc07531090f8/screenshot0000

@edit

dobra, nieważne...robiąc dalej questy, po zabiciu około 10 więcej tych mobów, wypadł Q item...rare drop widać

Mam pytanko. Mozna zresetowac jakos podklase ? Jako 1 wzialem ten misticizm(death), a drugie przez przypadek wzialem defense i tutaj pytanie czy da rade zresetowac ten defense i wziac cos innego ?

Mam pytanko. Mozna zresetowac jakos podklase ? Jako 1 wzialem ten misticizm(death), a drugie przez przypadek wzialem defense i tutaj pytanie czy da rade zresetowac ten defense i wziac cos innego ?

możesz, poszukaj ressurection point na mapie ;D

Przy resie lub w mieście, a wygląda to mniej więcej tak: http://forum.mmoinfo.pl/viewtopic.php?f=32&t=199

Takie pytanie jeszcze...jest jakiś sposób na szybsze lvlowanie skilli? Niedawno zmieniłem build a grać na lvlu 43 z dwoma drzewkami skilli na 20...troche ssie, mały dmg

czy dalej sa takie kolejki?!