Phenom II x4 3.0
4Gb Ram
4870 512mb
Gra dziala okropnie, nawet na low/med. A grafika gorsza niz w Tera/aion. Czasami zdarzy sie jakas lokacja z fajniejsza grafika.
Phenom II x4 3.0
4Gb Ram
4870 512mb
Gra dziala okropnie, nawet na low/med. A grafika gorsza niz w Tera/aion. Czasami zdarzy sie jakas lokacja z fajniejsza grafika.
Gdy biegam razem z wierzchowcem i walczę razem z nim to zabiera mi część expa?
Gdy biegam razem z wierzchowcem i walczę razem z nim to zabiera mi część expa?
Nie. Exp dzieli się tylko gdy jesteś z kimś w party, zarówno Ty jak i Twój pet dostajecie osobny exp.
A ja mam pytanko odnośnie craftu:
Lekka zbroja lvl 20 - jak ją tworzymy to jest szansa aby wyszła zielona?, bo normalnie na liście jest tylko biała. Więc jak nastepnie stworzymy biała/zielona potem ją ulepszamy lvl 24/30 itd to czy z białej jest szansa aby byla zielona czy trzeba z zielonej od poczatku ulepszac aby miec dobra zbroje zielona??. Zielone maja lepsze staty oczywiscie .
Działają serwery ? Bo coś do gry mi nie chce wejść...wywala mi po intro przed wyborem serwerów ; /
wszystkie działają. Wie ktoś skad wziąć / co to jest "Air" do tej misji ? :

air to takie ziele
ale je trzeba gdzies kupic czy zasiać ? bo nie widze takich nasion : d
trzeba je zbierac po mapkach, gdzies napewno rosnie
A ja mam pytanko odnośnie craftu:Lekka zbroja lvl 20 - jak ją tworzymy to jest szansa aby wyszła zielona?, bo normalnie na liście jest tylko biała. Więc jak nastepnie stworzymy biała/zielona potem ją ulepszamy lvl 24/30 itd to czy z białej jest szansa aby byla zielona czy trzeba z zielonej od poczatku ulepszac aby miec dobra zbroje zielona??. Zielone maja lepsze staty oczywiscie .Idzie nawet do fioletowego, sam mam nawet pare czesci niebieskich. Z kazdym upgradem jest jakas tam szansa ze ci jakosc podskoczy e gore, ile ich jest to nie wiem.
Zdecydowali już, który serwer będzie nieoficjalnym Polskiej społeczności?
Jakoś nie mam zapału do grindu, bo nie chcę żeby się okazało, że większość zebrała się gdzie indziej.
Zdecydowali już, który serwer będzie nieoficjalnym Polskiej społeczności? Jakoś nie mam zapału do grindu, bo nie chcę żeby się okazało, że większość zebrała się gdzie indziej.
Bylo juz mowione ze tajan.
Bylo juz mowione ze tajan.
Tajan to serwer Kohorty, a nie Polskiej społeczności...
Tajan to serwer Kohorty, a nie Polskiej społeczności...Z tego co mi wiadomo to polacy też tu mieli iść, jak i inne gildię international. A czy to się zmieniło to nie wiem, od paru dni jestem bez kompa, więc nie śledzę tego.
Tajan to serwer Kohorty, a nie Polskiej społeczności...
No tak, bo Kohorta nie jest częścią polskiej społeczności?
air to takie ziele
a wiesz moze jak sie nazywa to co trzeba wykopac ?
Kohorta to sztywniaki bez polotu i ludzie w wiekszości nie chca grać z wami/tam gdzie wy... też śledze temat i czekam na jakieś info
Kohorta to sztywniaki bez polotu i ludzie w wiekszości nie chca grać z wami/tam gdzie wy... też śledze temat i czekam na jakieś info
Hm... nie chca grac mowisz... to ciekawe bo z tego co wiem to jedyna Polska gildia, jak by nie patrzec to oni jako jedyni "cos" maja.
Hm... nie chca grac mowisz... to ciekawe bo z tego co wiem to jedyna Polska gildia, jak by nie patrzec to oni jako jedyni "cos" maja.
Oj mają, mają... zbyt wysokie mniemanie o sobie ;-) Ciekawe czy na swoim serwerze jesteście choć odrobine zauważalni, a może jedynie stanowicie tło dla Rusków itd. ?
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58328-archeage-ru-kto-gdzie-gra/ Według tej ankiety najwięcej Polaków gra na serwerze Сальфира więc to jego uznałbym za nasz narodowy ;-)
Kohorta ma coś tylko i wyłącznie dla tego iż grała na KR , gdyby nie ten fakt byli by tak samo raczkujący jak każdy zaczynający gracz. I cieszę się że nie tylko ja uważam że ta"Społeczność" jest warta tyle co zeszło roczny snieg.