ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Kohorta to sztywniaki bez polotu i ludzie w wiekszości nie chca grać z wami/tam gdzie wy... też śledze temat i czekam na jakieś info

Jakoś na brak chętnych do gry nie narzekamy. A jak z frekwencją w Twojej gildii? ;)

Taaa...Kohorta to samo zło....ale jak Wam odpowiadamy na pytania dotyczące gry, robimy poradniki, prowadzimy stronę o grze to nikt wtedy jakoś nie narzeka, ciekawe.

@up

Hahaha większych głupstw nie mogłeś napisać ? Nikt was o prowadzenie strony nie prosi tak samo jak na odpowiadanie na pytania więc nie wyskakuj z tekstem "ohh przecież kohorta tak bardzo wam pomaga bo prowadzimy strone i odpowiadamy na pytania".

@top

Jaki serwer w końcu? Bo samemu jakoś nudno sie gra :/.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Koniec dyskusji o Kohorcie w tym temacie rozmawiamy jedynie o ArcheAge.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58328-archeage-ru-kto-gdzie-gra/

@upHahaha większych głupstw nie mogłeś napisać ? Nikt was o prowadzenie strony nie prosi tak samo jak na odpowiadanie na pytania więc nie wyskakuj z tekstem "ohh przecież kohorta tak bardzo wam pomaga bo prowadzimy strone i odpowiadamy na pytania".

A tam gdzieś jest coś napisane o proszeniu? Czytaj za zrozumieniem.

Na podstawie ankiety z tego działu zaktualizowałem pierwszy wpis. Głosujcie tam i zdecydujemy gdzie iść. Nabijanie postów do niczego nie doprowadzi.

aa-serwerc-forum.png

Dołączcie sami do kohorty i się przekonajcie, ja tak zrobiłem i się nie zawiodłem. Jest totalne przeciwieństwo wszystkiego co złego. o niej pisaliście.

Nie róbcie spiny w temacie bo się śmietnik robi, załatwiajcie to na pw.

Koniec dyskusji o Kohorcie w tym temacie rozmawiamy jedynie o ArcheAge. http://mmorpg.org.pl/forum/topic/58328-archeage-ru-kto-gdzie-gra/

This i temat trochę oczyszczam.

Mam pytanko. Poniewaz kupilem sobie 2 owieczki i jak je moge nakarmic? Skad moge miec dla nich ta pasze czy cos ;p

Mam pytanko. Poniewaz kupilem sobie 2 owieczki i jak je moge nakarmic? Skad moge miec dla nich ta pasze czy cos ;p

Paszę można wycraftować tylko na dużym strachu (słoma + dynia + koniczyna). Jeśli go nie masz, pozostaje kupno na AH.

Czy możliwe jest żeby w jednej gildii był rasy NuiaN i Ferres?

Czy możliwe jest żeby w jednej gildii był rasy NuiaN i Ferres?

NIe. Tylko rasy z jednej frakcji.

jak tam kolejki bo nie jestem na bierząco?

Kolejny problem z Q

Na lvlu 46, na mapie Hazira ostatni quest który otrzymuje każe mi udać sie przez portal na "cemetery dragons", kolejną mapę na innym kontynencie. Przy próbie przejścia przez portal dostaje info że potrzebuje jakis "Stone Pilgrimage", problem w tym...że czegoś takiego nie mam, ponowny re-take questa nie pomaga.

Trzeba to skądś kupić czy coś? Na piechę mi sie nie chcę tam lecieć ^^

@edit

Poradziłem sobie sam, kupiłem z AH item o nazwie Камень СТРАнСТвИЙ za 1,5g do teleportu

jak tam kolejki bo nie jestem na bierząco?

http://aaplay.ru/

O wiele mniejsze niż zazwyczaj.

Ja na razie muszę odpuścić sobie grę z powodu mojego komputera. Ale mam nadzieje, że zagrać ponownie będę mógł już na EU/NA becie.

a ten dom aukcyjny to jest dla wszystkich serwerów wspólny czy osobno? oraz ile jest rodzajow statków w tej grze (głównie chodzi mi o ten kupiecki ile kosztuje itp)?

a ten dom aukcyjny to jest dla wszystkich serwerów wspólny czy osobno? oraz ile jest rodzajow statków w tej grze (głównie chodzi mi o ten kupiecki ile kosztuje itp)?

http://archeageonline.pl/crafting-i-budownictwo/budowa-statk%C3%B3w-w-archeage.html

Masz tu wszystko opisane krok po kroku, są także wymienione rodzaje statków itp...

1. Czy komputer spełnia wymagania?2. Wyłącz zaporę firewall.3. Dodaj w swoim antywirusie, żeby "ignorował" procesy związane z AA. Pokombinuj w ustawieniach.4. Jeżeli pomimo dodania AA do bezpiecznych procesów - spróbuj wyłączyć antywirusa (nie wyłączaj ochrony, tylko musisz się pozbyć go z paska narzędzi, w menedżerze zadań proces antywirusa powinien zniknąć.Wyłącz zbędne programy (gg, skype, ts, uptade programów). Czy po próbie logowania pokazuje Ci się zielona grafika AA? Hackshield wczytuję się do końca? Czy pojawia się proces ArcheAge.exe po Hackshield?

Dzięki za wskazówki, udało się w końcu pojawił mi się proces ArcheAge.exe , zielona grafika AA, zrobiłem sobie postać i wszystko było w porządku , tylko że po 5 minutach gry ekran zrobił mi się czarny, i tak za każdym razem jak zaczynam grać. Raz wyskoczyła mi informacja że wystąpił problem ze sterownikiem Nvidia. Sam już nie wiem chyba mam jakiegoś pecha z tą grą....masakra :(

Zaktualizuj sterowniki. Upewnij się, że masz NET Frameworka 4.5 i inne duperele. Czarny ekran nie wynika chyba z przegrzania się karty.

Na jakim serwerze najbardziej opłaca się grać?

Na jakim serwerze najbardziej opłaca się grać?

Pierwszy post tego tematu