ArcheAge RU - Rejestracja, download i cała reszta

Witam. Otóż wiele czasu czekałem na tą gre ale nigdy nie mogłem się zdecydować czy ją sciągnąć z powodu brak jezyka ENG. Wiec chciałbym się dowiedzieć od was ile tekstu zostało przetłumaczone albo co zostało przetłumaczone. Zakładam że treść zadań nie została przetłumaczone lub częsciowo .... albo czy czy chociaż zostały przetłumaczone "punkty zadań ... co mamy zrobic w danym zadaniu itp" oraz skille czy opis przedmiotów. Czy jest może jakiś spis czy coś i czy spolszczenie nadal działa i czy jest grywalny by mieć przyjemność z gry. Powiem tak że z Rosyjkiego zupełnie nic nie umiem wiec jesli gra wymaga jakiegokolwiek podstawy znajomości RUS by móc jakoś grać i wykonywać misjie zlecone przez NPC.

Z ang patchem możesz śmiało grać.

Witam. Otóż wiele czasu czekałem na tą gre ale nigdy nie mogłem się zdecydować czy ją sciągnąć z powodu brak jezyka ENG. Wiec chciałbym się dowiedzieć od was ile tekstu zostało przetłumaczone albo co zostało przetłumaczone. Zakładam że treść zadań nie została przetłumaczone lub częsciowo .... albo czy czy chociaż zostały przetłumaczone "punkty zadań ... co mamy zrobic w danym zadaniu itp" oraz skille czy opis przedmiotów. Czy jest może jakiś spis czy coś i czy spolszczenie nadal działa i czy jest grywalny by mieć przyjemność z gry. Powiem tak że z Rosyjkiego zupełnie nic nie umiem wiec jesli gra wymaga jakiegokolwiek podstawy znajomości RUS by móc jakoś grać i wykonywać misjie zlecone przez NPC.

Jeżeli NPC gadający po rusku i tutorial nie będzie Ci przeszkadzać, to instaluj zangielszczenie jak najbardziej :D

Zangielszczenie opłaca się instalować, ponieważ prawie wszystko jest przetłumaczone(questy, skille itd...).

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Wiec biorę się do poierania klienta :) W razie pytań napisze w temacie lecz myślę żę nie będę miał problemów (mam nadzieję).

Hm... z uwagi na to ze servery sie troche ustabillizowaly, prosze o dodanie mnie do listy przyjaciol gdy zbiore 5 osob stworze gildie zeby miec juz jakas grupke ludzi. (Potem przekaze lidera) Gramy na serv z pierwszego posta (Сальфира) moja postac Iyasu.

Yo!
Mam pytanko do zaawansowanych graczy ;>
Mianowicie... gdzie mogę zdobyć tego stracha na wróble dla bezpiecznego sadzenia roślin? Szukałem i nie mogę znaleźć -,-
Będę wdzięczny za pomoc.

Yo!Mam pytanko do zaawansowanych graczy ;>Mianowicie... gdzie mogę zdobyć tego stracha na wróble dla bezpiecznego sadzenia roślin? Szukałem i nie mogę znaleźć -,-Będę wdzięczny za pomoc.

http://archeageonline.pl/poradniki/questy-farmerskie-krok-po-kroku.html

Jest możliwość wycofania oferty finansowej za towar w AH ?

A czy kluczyk do tej gry jest jeszcze wymagany czy jest to OP ? I jak coś gdzie taki kluczyk mozna znaleść.

Mam pytanko przeszedłem na server Сальфира chciałbym dołączyć do polskiej gildii ale ta strona mi się nie otwiera http://aa.mail.ru/guild czy coś robie nie tak i czy jest inna możliwość wyszukiwania i dołączenia do Gildii

Mam pytanko przeszedłem na server Сальфира chciałbym dołączyć do polskiej gildii ale ta strona mi się nie otwiera http://aa.mail.ru/guild czy coś robie nie tak i czy jest inna możliwość wyszukiwania i dołączenia do Gildii

Z tego co pamiętam na stronie jest to narazie wyłączone.

@Up, nie trzeba kluczy.

Robiłem questa ok. 35 lvl gdzie trzeba się teleportować do lokacji (golden plants czy jakoś tak). Tak samo jak kolega z wcześniej nie ogarnąłem o co chodzi z tym że nie mam kamienia. Ponieważ miałem 2 quest dość daleko postanowiłem że zrobię ren drugi a tym pierwszym zajmę się później. Chciałem popłynąć łódką przez morze żeby było szybciej. Wszystko było dobrze dopóki nie dojechałem do morza i się zorientowałem że nie ma ani mojej łódki ani mojej książki do teleportacji. Nie wiem co się z nimi stało. Sprawdzałem chyba wszystkie możliwe miejsca ale nigdzie ich nie ma. Czy ktoś wie gdzie mogą się znajdować?

PS. sorry że tak chaotycznie ale jestem trochę poddenerwowany i zmęczony -_-

Problem rozwiązany :) Nie wiem jakim cudem ale po przelogowaniu się wszystko wróciło na swoje miejsce o.O

Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy w wersji f2p mogę budować domy, statki, pojazdy oraz farmy(te całe strachy na wróble) i czy muszę mieć premium?

Mam jeszcze jedno pytanie.Czy w wersji f2p mogę budować domy, statki, pojazdy oraz farmy(te całe strachy na wróble) i czy muszę mieć premium?

Musisz miec premium zeby zalozyc farme/dom co do statku to chyba nie ale nie jestem pewny...

edit: btw 0 zaproszen poki co gdzie wy sie podziewacie ludzie?

Musisz miec premium zeby zalozyc farme/dom co do statku to chyba nie ale nie jestem pewny...edit: btw 0 zaproszen poki co gdzie wy sie podziewacie ludzie?

A czy jeśli zbuduje powiedzmy dom gdy będę miał premium to gdy premium wygaśnie dom nie zniknie czy coś w tym stylu? xd

A czy jeśli zbuduje powiedzmy dom gdy będę miał premium to gdy premium wygaśnie dom nie zniknie czy coś w tym stylu? xd

Takich przekretow to ja nie wiem xD

W sumie nie powinno bo to zostalo zrobine dlatego, ze bylo pelno chetnych OBT i ludzie z premkami nie mieli gdzie stawiac farm gdyz weszla masa ludzi i zaczela je stawiac a po 15lvl gra im sie znudzila np. i potem co ludzie z premkami mieli czekac 2tyg az znikna? Przynjamniej takie sa moje przemyslenia ;)

Chyba tak, bez premium nie można płacić podatków.

Takich przekretow to ja nie wiem xDW sumie nie powinno bo to zostalo zrobine dlatego, ze bylo pelno chetnych OBT i ludzie z premkami nie mieli gdzie stawiac farm gdyz weszla masa ludzi i zaczela je stawiac a po 15lvl gra im sie znudzila np. i potem co ludzie z premkami mieli czekac 2tyg az znikna? Przynjamniej takie sa moje przemyslenia

Kiepsko trochę bo domek to fajna sprawa xD No ale masz z tym rację pełno domów by stało ;D

W sumie to słyszałem coś o opcji wynajęcia ale do końca nie wiem jak to z tym jest ;p

Kiepsko trochę bo domek to fajna sprawa xD No ale masz z tym rację pełno domów by stało ;DW sumie to słyszałem coś o opcji wynajęcia ale do końca nie wiem jak to z tym jest ;p

Wynajecie to mysle ze chodzi o te workspace czy jak tam to sie nazywa, chodzi o takie rozne bajery do craftowania to faktycznie mozna wynajac uzycie. Podobno niektore itemy bedzie mozna tylko w takich miejscach robic i to ma sens ;) Bo w sumie dom dla szpanu i ogrodka to troche malo ;)

Wynajecie to mysle ze chodzi o te workspace czy jak tam to sie nazywa, chodzi o takie rozne bajery do craftowania to faktycznie mozna wynajac uzycie. Podobno niektore itemy bedzie mozna tylko w takich miejscach robic i to ma sens Bo w sumie dom dla szpanu i ogrodka to troche malo

Ale spanie w łóżku odnawia punkty pracy więc takie łóżko domowe by się przydało