[ArcheAge RU] WolfTail

Jak napisać wiadomość prywatną do kogoś? Niestety cyrylica mnie przewyższa ;/Mój nick Gengin

/w nick i tyle, ale chyba jednak to nie w temacie tej gildii co trzeba bo z tego co wiem to dołączyłeś do Kohorty

Starczy. Wyczyściłem cały spam, jak chcecie się pokłócić to róbcie to na priv.

Bez warnów tym razem, następnym razem wszyscy dostaną.

Hej -Ho!

Biegam sobie po ArcheAge a Was nie ma :) Tsa nie ma, nic nie ma :)

Do kogo w grze pisać? Tylko do Irya?

Pozdrawiam

WolfTail powstałe z mojej inicjatywy upadło. Nie wiem czy ktoś kontynuuje projekt.

WolfTail powstałe z mojej inicjatywy upadło. Nie wiem czy ktoś kontynuuje projekt

Na wersji eng ja może będę kontynuował gildie. Na wersji ru gramy TS: 185.5.97.93:9986, ale należymy do gildii international.

buu :(

ale dziękuje za info. Mysle że jeszcze będą zmiany i gildii nawet polskojęzyczne.

Sildu Równiez dziekuje za odpowiedz nie gadam biegle po angielsku, więc pewnie licho będzie z komunikacją.

Pozdrawiam.

buu ale dziękuje za info. Mysle że jeszcze będą zmiany i gildii nawet polskojęzyczne.Sildu Równiez dziekuje za odpowiedz nie gadam biegle po angielsku, więc pewnie licho będzie z komunikacją.Pozdrawiam.

Nie musisz biegle gadać po ang, nie siedzimy na ich tsie tylko na swoim. Zawsze jak czegoś nie będziesz rozumiał to ci ktoś od nas wytłumaczy.

Dla zainteresowanych - gramy Ludźmi albo Elfami na: Сервер: Таян

Таян został zablokowany, wiec gdzie teraz mają sie kierować osoby zainteresowane pograniem z wami...?

Obecnie gramy i testujemy gdzie chcemy. W głównym temacie ustalony zostanie serwer, który będzie mógł przyjąć nowych graczy. Jeśli pojawi się jakieś info to tutaj dam informację.

Таян został zablokowany, wiec gdzie teraz mają sie kierować osoby zainteresowane pograniem z wami.

Cała nasza ekipa która się wstawiła do gry gra na tym serverze, tak samo jest z Kohortą. Graj gdzie chcesz, chyba że aragmor zgarnie drugą ekipę na innym serverze.

Elegancko, wbijam na TS. Zapraszam was także.

Grajcie obecnie gdzie chcecie bo dostaje już info od innych graczy. Do środy sytuacja się uspokoi i grzecznie wskoczymy na otwarty serwer gdzie będą mogli do nas dojść inni gracze.

Jak zapewne wiecie już w tym miesiącu dane nam będzie skosztować ArcheAge. Niestety warunkiem przystąpienia do zabawy już teraz jest posiadanie klucza do zamkniętej bety.

Narodził się więc pomysł stworzenia WolfTail w ArcheAge.

Poniżej widzicie stan naszej gildii.

bar.png

Naszym pierwszym zadaniem jest zebranie jak największej społeczności i (miejmy nadzieję) zapewnienie wszystkim członkom dostępu do gry.
Dzisiaj ruszyła wstępna rejestracja gildii i z tego powodu chciałbym prosić wszystkich o przyłączenie się do naszego zespołu.

Rekrutacja

Rekrutacja kieruje się bardzo prostymi zasadami. Wymagana jest kultura i chęć współpracy. Przyjmujemy wszystkich zainteresowanych!

Wymagania

Kultura i chęć dobrej zabawy.

Jeśli chcesz się przyłączyć do zabawy zaloguj się na stronie głównej ArcheAge (http://aa.mail.ru) i wejdź tutaj (http://aa.mail.ru/guild/view/534). Wnioski przyjmuję gdy tylko się da.

Poradnik rejestracji
http://aragmor.pl/20...an-rejestracja/