Tak, a paranoję tworzył m.in. osobnik o nicku Bemol, który wyzywał healerów od dziwek. Cyrk na kółkach.
Jakbyś chciał GvG to zamiast proponować i potem klepać dalej ozorem to pisz na priv, a nie odbijaj piłeczkę.
Tak, a paranoję tworzył m.in. osobnik o nicku Bemol, który wyzywał healerów od dziwek. Cyrk na kółkach.
Jakbyś chciał GvG to zamiast proponować i potem klepać dalej ozorem to pisz na priv, a nie odbijaj piłeczkę.
Przepraszam to jest mój temat, Fenji proszę mi tu nie spamować, dziękuje
Temat jest gildyjny O_)O
Zrób se swój i najlepiej napisz do jakiegoś admina tu by ten wywalił bo jest nieaktualny.
Napisałem, że jak chcecie gvg to piszcie. Jak nie chcecie to nie piszcie.
Pisałem od początku i miałem całkowicie racje, że każdy dps powinien sobie znaleźć swoją dziwkę w postaci healera by go wycarrować do ancestral 10 jak najszybciej by healer mógł coś robić solo.
I zamiast skupić się na szukaniu ludzie tylko czepiali się słownictwa . Cyrk na kółkach. “healerzy mają uczucia nie nazywaj ich dziwkami”… Skisnę.
Bemol, jesteś idiotą ale to tak poważnie.
Nom popłacz się jeszcze na pewno pomoże Ci to w grze kimkolwiek jesteś.
Witajcie przyjaciele, nie wiem o co chodzi ale chciałem tylko dodać ,ze wasze matki to dziwki a stary to jebana pustynna ważka która właśnie siedzi wam na żyrandolu w pokoju. Pozdrawiam
Ale mam fanów, czuje się jak jakiś celebryta <3 <3 <3
Taktyczne O_)O
Polecam, jedna z najlepszych gildii PvP na Alexie!!!
Dominiony się nie liczą zepsuty system.
Nadal czekam na odpowiedź fenjiego.
Zaproponowane było by bili się z nami 15vs20 bo mają mniejszy gs… Zero odpowiedzi do dziś dzień.
A tam, nadal dobrze wygląda.
O to ten słynny Anon co chciał iść na każdy inny server byle nie Alex bo pvp, z jednej z najlepszych polskich gildii, która się nawet przed dwi rozpadła?
//\ typowy poziom graczy w tej gildii, serdecznie polecam wszystkim 12-latkom
SaltyTemo pozdrawia smiecie
Też nie wiem do czego pijesz. Jasno Ci nakreśliłem sytuację, że mogę pomóc przed freshem, ale nie będę z wami grać bo widzę co się dzieje
Ja się pytam tylko gdzie nasze gvg
Słynny dzięki takim człekom jak Ty dzięki dzięki za tyle lat mówienia o mnie
Halo admin, czy teraz jak gildia się już rozpadła zamkniecie ten temat? Dziękuję.