Argo Online - Zapraszam zainteresowanych

W gierce jest coś ala instancje czy coś takiego, że tank jest niezbędny czy raczej cała gra na pvp nastawiona?

Ja też będę grał na 100%, zagram wizardem lub hunterem no ewentualnie tamerem (jeszcze nie mogę się zdecydować :P)

A moglby ktos cos wiecej powiedziec o tych calych wojnach frakcji?

Wiecej sie dowiemy w trakcie gry. No chyba ze pojawi sie ogar co juz bawil sie w ten aspekt gry :)

Jasne, mogę opowiedzieć, dajcie jakiś ts i ogarniemy temat :)

Na fejsie jest ankieta na wybor frakcji, lajkujcie i glosujcie :) Jak co to tez mam taki sam nick jak na forum i floress. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=661458147236798

Zaglosowane !

Floress 7 : Nobiles 2 ^^ - aktualny wynik.

Jak cos adres ts3 wyslany na pw do osob ktore o to prosily.

Proponuje zrobic liste pewniakow ktorzy zagraja, co wy na to? Organizacja musi byc bo na razie to wlk chaos :D

Moze byc :) Ja do Was panowie na tego ts-a wbije jutro. Dzisiaj czasu brak - wkoncu to niedziela :) Macius co do tych pewniakow to chcesz napisac pw do kazdego? ^^

A moglby ktos cos wiecej powiedziec o tych calych wojnach frakcji?

Wojny frakcji odbywaja sie na specjalnej do tego mapie gdzie przejmuje sie surowce . Bodajze przez 2 h trwa walka o nie ( nie pamietam czasu dokladnie dawno bylo ) . Wygrana frakcja dostaje bonusy . Po za tym jest open world pvp .

Wojny frakcji odbywaja sie na specjalnej do tego mapie gdzie przejmuje sie surowce . Bodajze przez 2 h trwa walka o nie ( nie pamietam czasu dokladnie dawno bylo ) . Wygrana frakcja dostaje bonusy . Po za tym jest open world pvp .

A to rozumiem te wojny sa o okreslonych godzinach czy w kazdej chwili mozna taka zaczac?

Nawiazujac dalej do rekrutacji to wystarczy dane zostawic jak:

nik:

imie:

klasa:

rasa: floress

ts3: tak ( "nie" oznacza out )

nik: Rarchie

imie: Bartosz

klasa: nie mam pojęcia jakie są, w dniu premiery zdecyduję.

ts3: tak, tak, tak.

A to rozumiem te wojny sa o okreslonych godzinach czy w kazdej chwili mozna taka zaczac?

Z tego co pamietam o okreslonych porach ale dokladnie nie powiem

Lista graczy bedzie updejtowana w pierwszym poscie.

nik: a nie wiem!

imie: Greniek

klasa: tank/attacker/nuker zobaczę jak inni wybiorą :) ( na pewno nie priest! )

ts3: tak, tak, tak.

Ci ktorzy zadeklarowani sie ze zagraja prosze o zlozenie checi w pisemnej formie - wzor UP.

nik: Ganesh

imie: Patryk

klasa: jeszcze nie wiem

ts3: nie (nie mogę się odciąć słuchawkami od dziecka)

To puść na głośnik, wydaje mi się, że będzie dość dojrzałe grono by nie rzucać przekleństwami na lewo i prawo.

nick: Xanxus

imie: Igor

klasa: Coś tankowatego, albo jakiś mag

ts3: tak ( odsłuch zawsze czasem wieczorami mogę być małomówny. Mieszkam w akademiku i nie będę chciał wam psuć gry, jak nie daj Boże, akurat będzie się impreza kręcić )

nick: Kishiiko (o ile nie bedzie zajete)

imie: Mikolaj

klasa: bede testowac :)

ts3: tak

lista zaktualizowana.