W gierce jest coś ala instancje czy coś takiego, że tank jest niezbędny czy raczej cała gra na pvp nastawiona?
Argo Online - Zapraszam zainteresowanych
Ja też będę grał na 100%, zagram wizardem lub hunterem no ewentualnie tamerem (jeszcze nie mogę się zdecydować )
A moglby ktos cos wiecej powiedziec o tych calych wojnach frakcji?
Wiecej sie dowiemy w trakcie gry. No chyba ze pojawi sie ogar co juz bawil sie w ten aspekt gry
Jasne, mogę opowiedzieć, dajcie jakiś ts i ogarniemy temat
Na fejsie jest ankieta na wybor frakcji, lajkujcie i glosujcie Jak co to tez mam taki sam nick jak na forum i floress. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=661458147236798
Zaglosowane !
Floress 7 : Nobiles 2 ^^ - aktualny wynik.
Jak cos adres ts3 wyslany na pw do osob ktore o to prosily.
Proponuje zrobic liste pewniakow ktorzy zagraja, co wy na to? Organizacja musi byc bo na razie to wlk chaos
Moze byc Ja do Was panowie na tego ts-a wbije jutro. Dzisiaj czasu brak - wkoncu to niedziela
Macius co do tych pewniakow to chcesz napisac pw do kazdego? ^^
A moglby ktos cos wiecej powiedziec o tych calych wojnach frakcji?
Wojny frakcji odbywaja sie na specjalnej do tego mapie gdzie przejmuje sie surowce . Bodajze przez 2 h trwa walka o nie ( nie pamietam czasu dokladnie dawno bylo ) . Wygrana frakcja dostaje bonusy . Po za tym jest open world pvp .
Wojny frakcji odbywaja sie na specjalnej do tego mapie gdzie przejmuje sie surowce . Bodajze przez 2 h trwa walka o nie ( nie pamietam czasu dokladnie dawno bylo ) . Wygrana frakcja dostaje bonusy . Po za tym jest open world pvp .
A to rozumiem te wojny sa o okreslonych godzinach czy w kazdej chwili mozna taka zaczac?
Nawiazujac dalej do rekrutacji to wystarczy dane zostawic jak:
nik:
imie:
klasa:
rasa: floress
ts3: tak ( "nie" oznacza out )
nik: Rarchie
imie: Bartosz
klasa: nie mam pojęcia jakie są, w dniu premiery zdecyduję.
ts3: tak, tak, tak.
A to rozumiem te wojny sa o okreslonych godzinach czy w kazdej chwili mozna taka zaczac?
Z tego co pamietam o okreslonych porach ale dokladnie nie powiem
Lista graczy bedzie updejtowana w pierwszym poscie.
nik: a nie wiem!
imie: Greniek
klasa: tank/attacker/nuker zobaczę jak inni wybiorą ( na pewno nie priest! )
ts3: tak, tak, tak.
Ci ktorzy zadeklarowani sie ze zagraja prosze o zlozenie checi w pisemnej formie - wzor UP.
nik: Ganesh
imie: Patryk
klasa: jeszcze nie wiem
ts3: nie (nie mogę się odciąć słuchawkami od dziecka)
To puść na głośnik, wydaje mi się, że będzie dość dojrzałe grono by nie rzucać przekleństwami na lewo i prawo.
nick: Xanxus
imie: Igor
klasa: Coś tankowatego, albo jakiś mag
ts3: tak ( odsłuch zawsze czasem wieczorami mogę być małomówny. Mieszkam w akademiku i nie będę chciał wam psuć gry, jak nie daj Boże, akurat będzie się impreza kręcić )
nick: Kishiiko (o ile nie bedzie zajete)
imie: Mikolaj
klasa: bede testowac
ts3: tak
lista zaktualizowana.