ArmoredSaints - Głosowanie na mmo

@up

Śmieszny pan :]

Jutro glosowanie kończy się o 14:30.

Po długim zastanowieniu uznałem ze tyle sekcji jak na początek to faktycznie za dużo. Wobec tego wygra tylko jedna gra. Ale jeśli fani gier z miejsc 2 i 3 chcą pograć ekipa to udostępnię ts3.

Myślę ze to dobra decyzja.

Pozdrawiam

Zdecydowanie Counter Strike 1.6 :)

Oj turson, turson :]

Wbij na ts z sygnatury i zapukaj do użytkownika pyrcio.

On gra w csa i ekipa jakas tam była.

Widzę ze koncowka będzie zażarta!

Gw2 i poe w czołówce po 9 głosów.

Zaraz za nimi DP z 7 glosami.

No proszę Aion nadgania straty z 6 glosami.

Ciekawie bedzie=)

Zagłosowałem na Neverwinter bo od kilku dni gram, jednak gdyby to miał być Counter Strike Source lub GO to wolałbym tą opcję.

Góra stawki :

1. Guild Wars 2 - 12 głosów

2. Path of Exile - 11 głosów

3. Aion i Dragon Prophet exeqo - 7 głosów

Ciekawie to wyglada :)

Koniec głosowania - 30 / 08 / 13 - 14 : 30 czasu polskiego xD

@crracked

Dziekuje za oddany głos lecz widze ze Neverwinter nie szczyci sie popularnoscia :(

Z wielką chęcią pograłbym w Aiona, nie byłe do tej gry jakoś przekonany, ale o dziwo gra coraz bardziej mnie wciąga, a jakby jeszcze było się do kogo odezwać, to już wogle... ;P

Eh, eh. Wróciłbym do Hellgate'a, Qeshua załatw tam coś ^^

Witam,

zakończenie głosowania przesuwam na dziś wieczór tak na godzinę 21. Dlaczego? Sprawy osobiste. Nie będzie mnie na kompie przez cale popołudnie.

@Aion

Można skręcić ekipę ale juz nie pod bandera ArmoredSaints. No chyba ze pomyślimy o dywizjach mały które będą grami rezerwowymi w razie "W".

@Hellgate

Coś się znowu ogarnie ale nie gwarantuje ze coś wyjdzie. Raz ekipa była wiec jest szansa na reaktywację.

Forum już działa! Lecz linka nie podam bo musimy poprawić parę rzeczy.

Pozdrawiam Qeshua

Witam,zakończenie głosowania przesuwam na dziś wieczór tak na godzinę 21. Dlaczego? Sprawy osobiste. Nie będzie mnie na kompie przez cale popołudnie.@AionMożna skręcić ekipę ale juz nie pod bandera ArmoredSaints. No chyba ze pomyślimy o dywizjach mały które będą grami rezerwowymi w razie "W".@HellgateCoś się znowu ogarnie ale nie gwarantuje ze coś wyjdzie. Raz ekipa była wiec jest szansa na reaktywację.Forum już działa! Lecz linka nie podam bo musimy poprawić parę rzeczy.Pozdrawiam Qeshua

Co za dużo gier to nie zdrowo.

spokojnie, one nie beda pod nasza bandera:)

poprostu udostepniam kanaly dla graczy :)

Tadaaaammm !

Mysle ze moge juz zakonczyc glosowanie.

O to wyniki :

1. PoE

2. GW2

3. Aion

Gratulujemy ^^

Postanowilem ze dwa pierwsze tytuly dolacza do gamingu lecz jako sekcje probne.

Bo wiecie jak jest z zainteresowaniem ludzi z mmorpg.org :D Ktora sekcja bedzie lepiej prosperowac zostanie na stale.

Zainteresowani GW2 i PoE pisac mi pw.

Poe i Gw2 wygraly ale ludu nie widac na ts

dopiero zbiera sie ekipa. dostaje PW na mmorpg.org.

Temat do zamkniecia.

Witam,

Posłucham głosu ludu i zapytam Was jaką grę chcielibyście zobaczyć w naszym multigamingu ArmoredSaints.

O to kilka pozycji do wyboru.

Zakonczono.