Ashes of Creation [EU/PL] UTGARD | 30+ | PvX | CASUAL |

[EU/PL] UTGARD | 30+ | PvX | CASUAL |

Jesteśmy Gildią złożoną przede wszystkim z dojrzałych ludzi. Gildią PvX, która szuka innych graczy rozumiejących, że życie poza grą jest najważniejsze.

Jesteśmy społecznością przede wszystkim dla graczy w wieku 30+, oferującą luźną atmosferę i środowisko, w którym możesz odpocząć i bawić się we własnym tempie.

Co oferujemy:

Przyjazną przestrzeń dla dojrzałych graczy.,
Casualową rozgrywkę PvX (robimy wszystkiego po trochu, bez presji!).,
Braku obowiązkowej obecności czy sztywnych wymagań. Graj tyle, ile chcesz i możesz.,
Społeczność na Discordzie do rozmów towarzyskich, planowania wydarzeń i ogólnej zabawy.,

Kogo szukamy:

Przyjaznych, aktywnych graczy w wieku 30+.,
Pozytywnego nastawienia i chęci do angażowania się w społeczność.,
Szacunku dla innych członków.,

Jeśli szukasz miejsca, które możesz nazwać domem i chcesz cieszyć się grą w towarzystwie podobnie myślących dorosłych, dołącz do nas!

Zainteresowany? Dołącz do naszego serwera Discord:

Do zobaczenia! :beers:

Ło kurwa!!! Toż to Adapter!

Kto pamięta Adaptera (Adartaer) z mmorpg? Hahahaha. Ten to ostry przekręt :stuck_out_tongue:

pamiętam tego przygłupa, wysyłał screeny swojego konta bankowego z danymi. To jest taki typ co udaje cwaniaka i próbuje oszukać na każdym kroku ale jest mało sprytny.
Jak widać chyba każda gra go zweryfikowała to teraz się rzucił na early access crapa bo tam jeszcze nikt go nie zna xD

Przekręt? Ja nigdy w życiu nikogo nie oszukałem :slightly_smiling_face: Coś Ci się chyba pojebało mordo.

Mogę Ci wysłać jeszcze raz żebyś miał się do czego tasować jak Ci to sprawia przyjemność :slightly_smiling_face: Oszukać na każdym kroku? Ja nigdy nikogo nie oszukałem heheheh. Dobre z Was świry człowiek napisał pierwszy post po przerwie i po chwili się zleciały jakieś trole, Wy życia własnego nie macie?

Zapraszamy serdecznie ^^

Znowu ten oszust :laughing:

Może nie jesteś oszustem, ale jakie to musi być uczucie — zostać samemu oscamowanym na 231,99 zł, a potem jeszcze płacić haracz co miesiąc, jeśli ten cały scam w ogóle wyjdzie?

Nikt mnie nie zmuszał do zakupu. Kupiłem klucz (za 400zł), bo chciałem. Nie mam z tym problemu :slightly_smiling_face: Z miłą checią będę płacił co miesiąc abonament jak już gra wyjdzie, bo jest po prostu zajebista :grin: