Zgadzam się z Dyzajashem. Ogółem w jednym tomie mangi pojawia się pierdyliard nowych wątków, sytuacji, zwrotów akcji etc. I w sumie nie byłoby w tym nic złego gdyby nie fakt, że dochodzi multum nowości, a kompletnie nic się nie wyjaśnia, mamy tylko więcej niewiadomych. Na początku było fajnie, z czasem zaczęło to irytować, że kolejny tom nie uchyla chociażby rąbka tajemnicy ze świata. Jeśli i ten tom mnie zawiedzie to będzie smutno, łzy, płacz i nędza
Attack on Titan
obejrzalem 2 zalegle odcinki i jestem mega zadowolony !
a ktos wspominal wczesniej ze nic juz sie nie stanie ^^
kobieta tytan wymiata, heh robi totalna miazge ... hmm ten tytan przypomina mi z twarzy matke erena, czy jest to mozliwe ? jak myslicie ?
jak dla mnie 10/10 ! nie moge sie doczekac kolejnego odcinka
Nie zadawaj pytań na które większość zna już odpowiedz bo cię zaspojlują Wracając do tematu jak początek strasznie mi sie podobało to Anime za to biegiem czasu robi się nudne , męczące . Po przeczytaniu mangi to za 40 odcinków dalej nic nie będzie wam wiadomo
Mam tylko wielką nadzieje że nie zrobią z tego kolejnej telenoweli która będzie liczyć 400 odcinków .
Animie jest pięknie ażżż nadto ,obejrzałem wszystkie odcinki do 17 już i nie moge się doczekać nastepnych
Jak ktoś lubi bajki z gołymi chłopami i siusiakami to to ogląda

Edit:
Sam żeś offtop
Mam tylko wielką nadzieje że nie zrobią z tego kolejnej telenoweli która będzie liczyć 400 odcinków .
Też mam nadzieję że nie pocisną z tego jakiegoś tasiemca typu Naruto ( jak same odcinki na podstawie mangi są świetne, to te ich fillery wołają o pomstę do nieba ), raczej ciężko mi sobie wyobrazić fillery w takiej mocnej, brutalnej serii. Co do kobiety tytana, nie czytam mang prawie w ogóle, zdecydowanie bardziej siedzę w Anime, ale jak tylko Armin zaczął przypuszczać kogo ona szuka, od razu pojawiła mi się żaróweczka nad głową ( skoro doktorek pracował nad Erenem, to czemu by nie
nie pocisną, za szybko dogania wydarzenia z mangi
nie pocisną, za szybko dogania wydarzenia z mangi
Zawsze mogą zrobić coś takiego jak z FT, przerwa na jakiś czas, aby manga poleciała trochę do przodu i wznowić emisję.
Hmm Anime po trailerach zapowiadało się wyśmienicie
Zamiana w tytana + miejsce w którym się znajdują niby przyszłość a tak jak by średniowiecze
ten klimat mi przypadł + koncepcja fajna ale samo Animie jest beznadziejne żeby nie było obejrzałem 20 odcinków
i ciągle gadali 90% odcinka Gadanie Gadanie i Gadanie 10% akcja noo ludzie rozumiem że chcą wyjaśniać itp no ale bez przesady z
każdym odcinkiem więcej gadania i mniej akcji Ostatni odcinek najlepszy
jadą konno gadająłapią tytana gadają akcja przenosi się do innej ekipy która odgradza resztę tytanów i tamci też gadają Akcja wraca do tych co złapali i Dalej gadająakcja przeskakuje pokazują przez może 2 minuty jak tytani wbiegają do lasu i jedzą uwięzionego tytana przy czym tamci znów gadają i nagle koniec odcinka
i tak w poprzednich odcinkach też było anime zobacze do końca 1 sezonu jeśli nie zmieni się raczej nie będę jego fanem gdyż ja lubię dużo akcji szczyptę komedii i i trochę romansu to jest przepis na moje ulubione anime a tam jak już mówiłem Gadanie i Gadanie
Wedlug strony MyAnimeList, Shingeki no Kyojin bedzie trwalo 25 odcinkow wiec co do stwierdzenia ze bedzie to telenowela - nie bedzie nie martwcie sie .
W takim tempie nim skończy edycje pierwsza seria, to nie wrócą do miasta nawet. Anime było dobre, ale niszczy je przeciąganie fabuły. Dokoncze oglanie całej serii, a jezeli druga bedzie przez pierwszych pare odcinków również się dłużyć, to podziękuję.
Anime wyśmienite, szkoda jednak że @3up napisał prawdę, niektóre odcinki są tak przeciągane... że mogło się by bez nich obejść...
Tyle odcinkow mialo byc od poczatku. Manga jest o wiele dluzsza i do tego wciaz trwa. A co do powrotu do miasta to wroca mysle ze juz w nastepnym odc. Jak ktos chce moge troche pospoilerowac
"Wedlug strony MyAnimeList, Shingeki no Kyojin bedzie trwalo 25 odcinkow wiec co do stwierdzenia ze bedzie to telenowela - nie bedzie nie martwcie sie " - Widać ktoś nie czyta mangi
Zgadzam się z UP ilośc odcinków jak na pierwszy sezon to i tak dla mnie za dużo. Powinni akcję urwać w pewnym momencie ale nie chcę spoilerować.. Co do mangi będzie to moim zdaniem straszny tasiemiec (albo skończy im się kasa) ponieważ akcja z rozdziału na rozdział praktycznie stoi w miejscu, nie rozwija się i jest coraz nudniej...
@drags, HawKeXye - mała rada, boję się, że jakiś "młotek" uzna to za spoiler ... więc dla własnego bezpieczeństwa wolałem tak napisać. Spoiler odnosi się do ilości tekstu.
przegadane ? oj no to możecie skończyć z anime bo to co tu jest aktualnie to jest praktyczny brak rozmów w porównaniu z później...
Manga jest świetna zaś co do anime to fakt przeciągają na siłę. Ja mam nadzieję, że nie zrobią tutaj akcji jak w wielu anime, czyli manga jeszcze wychodzi a oni mniej więcej w 3 ostatnich odcinkach zmieniają całkowicie fabułę i robią własne zakończenie.
Nudneeeee. Znudziło mi się po 15 odcinku i żałuję, że obejrzałem aż tyle.
Swietne argumenty JunioR. Uzasadnienie na poziomie podstawowki czyli jego brak.
Junior, i akurat od 16 odcinak zaczelo sie cos dziac ;p Faktycznie, pierwsze odcinki byly masakrycznie nudne, ale teraz akcja idzie pelna para, coraz bardziej mi sie chce to ogladac
E tam, gowno wiecie
AT jest za***istym anime i na razie nie ma lepszego wg mnie.
Tylko byscie narzekali na wszystko... czego wy oczekujecie od anime ? zeby wam placili za ogladanie ? heh...
Kazde anime ma swoj klimat i urok a jak komus nie pasuje to niech nie oglada a opinie zostawi dla siebie.
Ogladam od poczatku i z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki ! Jestem jakis inny ze mi sie podoba ? chyba nie.
Poprostu doceniam tworczosc kolegow z japonii !
Odcinek nr 21 za***isty ! i tyle nie bede spoilerowal
Hmm Anime po trailerach zapowiadało się wyśmienicieZamiana w tytana + miejsce w którym się znajdują niby przyszłość a tak jak by średniowieczeten klimat mi przypadł + koncepcja fajna ale samo Animie jest beznadziejne żeby nie było obejrzałem 20 odcinkówi ciągle gadali 90% odcinka Gadanie Gadanie i Gadanie 10% akcja noo ludzie rozumiem że chcą wyjaśniać itp no ale bez przesady zkażdym odcinkiem więcej gadania i mniej akcji Ostatni odcinek najlepszy jadą konno gadająłapią tytana gadają akcja przenosi się do innej ekipy która odgradza resztę tytanów i tamci też gadają Akcja wraca do tych co złapali i Dalej gadająakcja przeskakuje pokazują przez może 2 minuty jak tytani wbiegają do lasu i jedzą uwięzionego tytana przy czym tamci znów gadają i nagle koniec odcinka
i tak w poprzednich odcinkach też było anime zobacze do końca 1 sezonu jeśli nie zmieni się raczej nie będę jego fanem gdyż ja lubię dużo akcji szczyptę komedii i i trochę romansu to jest przepis na moje ulubione anime a tam jak już mówiłem Gadanie i Gadanie
Mam wnioskować ,że według ciebie powinni mordować minimum 1000 tytanów na odcinek , albo od razu w jednym odcinku odbić całe terytorium , no proszę cię moim zdaniem akcji w tym anime jest wystarczająco.
PS: To anime wymiata !!