Attack on Titan

Zgadzam się z Dyzajashem. Ogółem w jednym tomie mangi pojawia się pierdyliard nowych wątków, sytuacji, zwrotów akcji etc. I w sumie nie byłoby w tym nic złego gdyby nie fakt, że dochodzi multum nowości, a kompletnie nic się nie wyjaśnia, mamy tylko więcej niewiadomych. Na początku było fajnie, z czasem zaczęło to irytować, że kolejny tom nie uchyla chociażby rąbka tajemnicy ze świata. Jeśli i ten tom mnie zawiedzie to będzie smutno, łzy, płacz i nędza

obejrzalem 2 zalegle odcinki i jestem mega zadowolony !

a ktos wspominal wczesniej ze nic juz sie nie stanie ^^

kobieta tytan wymiata, heh robi totalna miazge ... hmm ten tytan przypomina mi z twarzy matke erena, czy jest to mozliwe ? jak myslicie ?

jak dla mnie 10/10 ! nie moge sie doczekac kolejnego odcinka :)

Nie zadawaj pytań na które większość zna już odpowiedz bo cię zaspojlują :) Wracając do tematu jak początek strasznie mi sie podobało to Anime za to biegiem czasu robi się nudne , męczące . Po przeczytaniu mangi to za 40 odcinków dalej nic nie będzie wam wiadomo :D Mam tylko wielką nadzieje że nie zrobią z tego kolejnej telenoweli która będzie liczyć 400 odcinków .

Animie jest pięknie ażżż nadto ,obejrzałem wszystkie odcinki do 17 już i nie moge się doczekać nastepnych :)

Jak ktoś lubi bajki z gołymi chłopami i siusiakami to to ogląda

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Edit:

Sam żeś offtop

Mam tylko wielką nadzieje że nie zrobią z tego kolejnej telenoweli która będzie liczyć 400 odcinków .

Też mam nadzieję że nie pocisną z tego jakiegoś tasiemca typu Naruto ( jak same odcinki na podstawie mangi są świetne, to te ich fillery wołają o pomstę do nieba ), raczej ciężko mi sobie wyobrazić fillery w takiej mocnej, brutalnej serii. Co do kobiety tytana, nie czytam mang prawie w ogóle, zdecydowanie bardziej siedzę w Anime, ale jak tylko Armin zaczął przypuszczać kogo ona szuka, od razu pojawiła mi się żaróweczka nad głową ( skoro doktorek pracował nad Erenem, to czemu by nie :D

nie pocisną, za szybko dogania wydarzenia z mangi

nie pocisną, za szybko dogania wydarzenia z mangi

Zawsze mogą zrobić coś takiego jak z FT, przerwa na jakiś czas, aby manga poleciała trochę do przodu i wznowić emisję.

Hmm Anime po trailerach zapowiadało się wyśmienicie

Zamiana w tytana + miejsce w którym się znajdują niby przyszłość a tak jak by średniowiecze

ten klimat mi przypadł + koncepcja fajna ale samo Animie jest beznadziejne żeby nie było obejrzałem 20 odcinków

i ciągle gadali 90% odcinka Gadanie Gadanie i Gadanie 10% akcja noo ludzie rozumiem że chcą wyjaśniać itp no ale bez przesady z

każdym odcinkiem więcej gadania i mniej akcji Ostatni odcinek najlepszy

jadą konno gadająłapią tytana gadają akcja przenosi się do innej ekipy która odgradza resztę tytanów i tamci też gadają Akcja wraca do tych co złapali i Dalej gadająakcja przeskakuje pokazują przez może 2 minuty jak tytani wbiegają do lasu i jedzą uwięzionego tytana przy czym tamci znów gadają i nagle koniec odcinka

i tak w poprzednich odcinkach też było anime zobacze do końca 1 sezonu jeśli nie zmieni się raczej nie będę jego fanem gdyż ja lubię dużo akcji szczyptę komedii i i trochę romansu to jest przepis na moje ulubione anime a tam jak już mówiłem Gadanie i Gadanie

Wedlug strony MyAnimeList, Shingeki no Kyojin bedzie trwalo 25 odcinkow wiec co do stwierdzenia ze bedzie to telenowela - nie bedzie nie martwcie sie :).

W takim tempie nim skończy edycje pierwsza seria, to nie wrócą do miasta nawet. Anime było dobre, ale niszczy je przeciąganie fabuły. Dokoncze oglanie całej serii, a jezeli druga bedzie przez pierwszych pare odcinków również się dłużyć, to podziękuję.

Anime wyśmienite, szkoda jednak że @3up napisał prawdę, niektóre odcinki są tak przeciągane... że mogło się by bez nich obejść...

Tyle odcinkow mialo byc od poczatku. Manga jest o wiele dluzsza i do tego wciaz trwa. A co do powrotu do miasta to wroca mysle ze juz w nastepnym odc. Jak ktos chce moge troche pospoilerowac :D

"Wedlug strony MyAnimeList, Shingeki no Kyojin bedzie trwalo 25 odcinkow wiec co do stwierdzenia ze bedzie to telenowela - nie bedzie nie martwcie sie :)" - Widać ktoś nie czyta mangi :)

Zgadzam się z UP ilośc odcinków jak na pierwszy sezon to i tak dla mnie za dużo. Powinni akcję urwać w pewnym momencie ale nie chcę spoilerować.. Co do mangi będzie to moim zdaniem straszny tasiemiec (albo skończy im się kasa) ponieważ akcja z rozdziału na rozdział praktycznie stoi w miejscu, nie rozwija się i jest coraz nudniej...

@drags, HawKeXye - mała rada, boję się, że jakiś "młotek" uzna to za spoiler ... więc dla własnego bezpieczeństwa wolałem tak napisać. Spoiler odnosi się do ilości tekstu.

przegadane ? oj no to możecie skończyć z anime bo to co tu jest aktualnie to jest praktyczny brak rozmów w porównaniu z później...

Manga jest świetna zaś co do anime to fakt przeciągają na siłę. Ja mam nadzieję, że nie zrobią tutaj akcji jak w wielu anime, czyli manga jeszcze wychodzi a oni mniej więcej w 3 ostatnich odcinkach zmieniają całkowicie fabułę i robią własne zakończenie.

Nudneeeee. Znudziło mi się po 15 odcinku i żałuję, że obejrzałem aż tyle.

Swietne argumenty JunioR. Uzasadnienie na poziomie podstawowki czyli jego brak.

Junior, i akurat od 16 odcinak zaczelo sie cos dziac ;p Faktycznie, pierwsze odcinki byly masakrycznie nudne, ale teraz akcja idzie pelna para, coraz bardziej mi sie chce to ogladac :)

E tam, gowno wiecie :)

AT jest za***istym anime i na razie nie ma lepszego wg mnie.

Tylko byscie narzekali na wszystko... czego wy oczekujecie od anime ? zeby wam placili za ogladanie ? heh...

Kazde anime ma swoj klimat i urok a jak komus nie pasuje to niech nie oglada a opinie zostawi dla siebie.

Ogladam od poczatku i z niecierpliwoscia czekam na kolejne odcinki ! Jestem jakis inny ze mi sie podoba ? chyba nie.

Poprostu doceniam tworczosc kolegow z japonii !

Odcinek nr 21 za***isty ! i tyle nie bede spoilerowal :)

Hmm Anime po trailerach zapowiadało się wyśmienicieZamiana w tytana + miejsce w którym się znajdują niby przyszłość a tak jak by średniowieczeten klimat mi przypadł + koncepcja fajna ale samo Animie jest beznadziejne żeby nie było obejrzałem 20 odcinkówi ciągle gadali 90% odcinka Gadanie Gadanie i Gadanie 10% akcja noo ludzie rozumiem że chcą wyjaśniać itp no ale bez przesady zkażdym odcinkiem więcej gadania i mniej akcji Ostatni odcinek najlepszy jadą konno gadająłapią tytana gadają akcja przenosi się do innej ekipy która odgradza resztę tytanów i tamci też gadają Akcja wraca do tych co złapali i Dalej gadająakcja przeskakuje pokazują przez może 2 minuty jak tytani wbiegają do lasu i jedzą uwięzionego tytana przy czym tamci znów gadają i nagle koniec odcinka

i tak w poprzednich odcinkach też było anime zobacze do końca 1 sezonu jeśli nie zmieni się raczej nie będę jego fanem gdyż ja lubię dużo akcji szczyptę komedii i i trochę romansu to jest przepis na moje ulubione anime a tam jak już mówiłem Gadanie i Gadanie

Mam wnioskować ,że według ciebie powinni mordować minimum 1000 tytanów na odcinek , albo od razu w jednym odcinku odbić całe terytorium , no proszę cię moim zdaniem akcji w tym anime jest wystarczająco.

PS: To anime wymiata !! :)