Jest wielgachny hype na AoT albo SnK, na kazdej stronie dotyczącej anime online, których używam a używam paru zagramanicznych Snk albo AoT jest na pierwszych trzech miejscach pod względem popularności. Anime było fajne ale zbyt mocno je przeciągneli czasowo co sprawiło iż jego shounenowość to wspomnienie. Jedni wolą patrzeć jak Goku zabija przeciwnika za brzeciwnikiem a oni z resztą pojawiają się w ten sam sposób. Drudzy lubią patrzeć jak Ichigo Kurosaki używając Getsuga Tenshou kończy każdą walkę, a trzeci lubią popatrzeć jak sobie ludziki skakają używając trójwymiarowego manewru.
Attack on Titan
spoko ja tam wole obejrzeć 5 raz GTO i zapluć monitor ze śmiechu
Może ktoś już wspomniał w temacie, ale czy czasem anime nie nazywa się Attack on Titan, zamiast "of"?
Co do spoilerów to pls, darujcie nam, bo to tak jakby "MUST...NOT...CLICK!"
Autor tematu pomylił się i faktycznie jest to Attack on Titan, ale już to zostało wcześniej powiedziane. BTW Kapral Levi jest takim koxem, że hoho. Gdyby nie napełniał gazu i benzyny, to obroniłby samotnie tytankę przed natłokiem tych mniejszych.
@up
Tylko że Levi poszedł napełnić gaz już po zjedzeniu kobiety, kiedy było już po ptokach Ale zgadzam się, Levi jest bardzo ciekawą postacią.
Levi jest slaby na dluzszy dystans kilka atakow i nie ma juz ostrzy.
@up
Tak jak każdy kto walczy tym sprzętem. Ale jest jeszcze chyba 6 albo 8 zapasowych ostrzy przy pasie, także nie jest to duży problem.
Jak tam odczucia po nowym odcinku?
Fajny, muszę przyznać, że się nie spodziewałem(niespodziewanego obrotu akcji, bo to że Annie jest tytanem to widać było podobieństwo w 'twarzy' kobiety-tytana). Ciekawi mnie co będzie dalej, jednak nie czytam mangi, bo jakoś ochoty nie mam. Wie ktoś czy planują więcej niż te 25 odcinków? Bo manga ma jednak trochę więcej i chyba nadal trwa?
Az gesiej skórki dostalem pod koniec ^^
Anime rulez !
Ale Eren jest nerwowy co ?
Odcinek bardzo dobry, a ten śmiech i ton głosu Annie na końcu, po prostu genialny
@Simeonus
Jestem prawie pewien że na jednym sezonie się nie skończy, tylko niestety na kolejny będzie trzeba trochę poczekać
Annie jest teraz moją ulubioną postacią, ale uroczy śmiech. Ogólnie ślicznie wyglądała w tym odcinku.
The female titan could be annieone. Jak dla mnie nudny odcinek, cały czas to samo tylko w innej aranżacji.
Nie no, ja się jeno domyślałem ze względu na jej udział w openingu inny niż innych towarzyszy, warto to zauważyć . Za dużo anime obejrzałem i taka nieoczekiwana zmiana charakteru jest dla mnie niezbyt smaczna, chyba, że w Gintamie. Anime ma mieć jeszcze jeden sezon co najmniej, czytałem o tym już z dwa miechy temu w połowie bodajże serii o tym iż studio odpowiedzialne, za anime potwierdziło start prac nad kolejnym sezonem Snk/AoT.
Zgadzam się z Takeshi, że nudny odcinek. Ogólnie całe anime zbyt wolno idzie przez co nie ma akcji i nie wciąga tak bardzo. Słyszałem, że manga lepsza.
Cóż, ja czytałem mangę, a raczej czytam. Powiem tylko, nie rozumiem tego wielkiego hype na tą mangę/anime. Czytałem wieeele lepszych mang, a ta z kolei jest raczej wg. mnie średniakiem. Hype na Sword art online był raczej uzasadniony, świetny pomysł etc etc. Oczywiśćie aot też ma świetne uniwersum, ale nie zasługuje na taki poziom podniecania się nim względem innych mang.
Wystarczy dobry opening i mamy hit sezonu ^^
Dobra nuta, dobra gitarka
Dla mnie anime wymiata i nikt mi tego nie zabierze
Na SNK jest hype, bo robią go twórcy Death Note'a.
sratatata z Taptalka 4
Mi ogólnie całe to uniwersum bardzo się podoba, ciekawy pomysł i w ogóle, jednakże ta akcja idzie za wolno, przez parenaście minut filmu dzieje się coś może przez 2 minuty reszta to gadanie o bzdurach i jakieś retrospekcje.
Coś w tym jest, trochę się czuję jakby się miało do czynienia z "Modą na Sukces", - Brooke potyka się w odc 99991, a przewraca przez następne 5 >.>
Na SNK jest hype, bo robią go twórcy Death Note'a.sratatata z Taptalka 4
Bzdura, nie oglądałem nigdy DN'a i znam sporo osób które nie oglądało, albo oglądało, ale nie wiedziało o powiązaniach. Może jakiś ułamek zaczęło z tego powodu oglądać, ale utrzymali ich oraz zebrali ogółem tyle osób oglądających dzięki zajebistemu wykonaniu na podstawie naprawdę ciekawej mangi