Widzę ,że gilida cieszy się popularnością ,a więc i ja się przyłącze
Nick: Edowy Dps
Klasa: gunlinger/wizard
Również jak kolega wyżej pisał proponuje serwer Hydra
Widzę ,że gilida cieszy się popularnością ,a więc i ja się przyłącze
Nick: Edowy Dps
Klasa: gunlinger/wizard
Również jak kolega wyżej pisał proponuje serwer Hydra
chetnie z wami zagram
nick: SoniQ
klasa: gunsliger ale to sie jeszcze zobaczy o ile ktos w ekipie by potrzebowal bardzo aktywnego suporta co gra po 20h na dobe
Jesli chcecie aktywnego suporta to piszcie jaka klasa wam brakuje wazne bym mial stale pt
Również chętnie z wami pogram
nick: WujekBodzio / Bodzio
klasa: jakoś nie mam konkretnej, dostosuję się do potrzeb gildii
Ps. mogę załatwić u kumpla na jego TS'sie kanał prywatny gdzieś na górze żeby nie było tyle "scrolowania" heh
Zapowiada się ciekawa formacja. Chętnie pogram w Waszym gronie
Jestem Newbie ale aktywności i chęci z mojej strony z pewnością nie zabraknie.
Nick : VVojovvnik
Klasa : Duelist ?
wbijajcie na ts3
adres: playspeak.pl
kanał 14 pw: qwer
na teamspeak wbije w poniedzialek bo poki co jestem zajety i nie mam czasu na TS
nick: wilQ
klasa: gunslinger albo duelist
ts3: jak najbardziej
mam juz sciagnieta i zainstalowana, ale do gry wbije dopiero we wtorek
Wiecej ludzi!
Dzieki wszystkim za odzew! Bądzcie mili dla naszych konkurentów z innych gildii byc może po jakimś czasie stana sie oni czescia naszego spoleczenstwa
Ogolnie co do wyboru klas to ja proponuje wszystkim zaczac czyms.. co do niego pasuje badz co najbardziej lubi. Nie martwie sie o roster, rozumiem że kazdy bedzie chcial wyprobowac rozne postaci nim sie zdecyduje na ta jedna ktora najbardziej mu sie sposoba. No i w dodatku jest jeszcze Secondary Weapon ktory mozna sobie wybrac, wiec wydaje mi sie czym byscie nie grali zawsze sie znajdzie sie dobry setup do party.
Tymczasem jak ktos ma ochote poczytac troche przed open beta wrzucam stronke do Aura Kingdom Wiki, co prawda nie ma jeszcze duzo tematow ale systematycznie sie wiki rozwija.
http://www.aeriagames.com/wiki/index.php?title=Main_Page&game=aurakingdom
Zapraszamy na tsa ;] bo zawsze łatwiej komunikować się głosowo niż pisząc i drużyny i party się ogarnie na tsie ;]
Ja napewno deklaruje ze bedę tankował guardianem ;] (przydał by się ogarniety bard do pt)
ip playspeak.pl
14 kanal pw qwer
Chętnie z wami zagram jak i moja dziewczyna.
Nick: ReDeamon
Klasa: Ravager
Nick dziewczyny: Pijaweczka/Leyla
Klasa: Bard
I jak tam chłopaki zdecydowaliscie sie na ktorym servie gramy? a tak Pomyślałem sobie ze skoro jest juz nas spora grupka, to jesli ktos ogarnia mógłby załozyc forum klanowe, lepiej by szła organizacja;p
jeszcze chyba nie mozna by bylo dzis ustalic do wieczora na ktorym zagramy ;]
Nick : Priamus
Klasa : jeszcze nie wiem
Ts3 jak najbardziej
Jak będziecie wiedzieć jaki serwer dajcie znać tutaj albo zedytujcie pierwszy post
Siemka ! Wbijaj na www.aurakingdom.pl ! Zbieramy wszystkich graczy w jednym miejscu
Tam też możesz sobie temat z poszukiwaniem do gildii znaleźć albo po prostu pogadać o grze
Nick:ShadowStar
Klasa: wyjdzie w pranniu
TS3: no problemo a jak bd grzeczni to moge udostepnic swoj prywatny ts3 24h/7/365 online :]
Cześć, chętnie zagram w większym gronie, a gierka zapowiada się całkiem, całkiem (nie grałem na CB).
Nick: GraVo (lub coś podobnego, jeśli będzie zajęty)
Klasa: prawdopodobnie Guardian
Witam,
jestem zainteresowany dołączeniem do waszej gildii.
Nick: Siwydragon
Klasa: Sorcerer/ Wizard
TS: Posiadam
Cześć,chętnie zagram z gildią pełną rodaków ^^.
Nick: Temutsi
Klasa: Pewien nie jestem,co wybiore,ale najpewniej to będzie ranged dps.
Ts3: Jeżeli będzie wymagane.
Po za tym na jakim serwerze gramy?
z chcęcią się z Wami pokręce w CB gralam sorcerem/wizardem
No to i ja wbije
Nick:(zobaczy czy mi się uda jakiś fajny zarezerwować )
Klasa :Duelist/Gunslayer
Co do TS to jakoś nie specjalnie się palę ale przy jakiś gildyjnych eventach czy wypadach mogę wbić
No i Panowe przydało by się ustalić który serwer bo o 2:30 chciał bym wbić na chwilkę już