Da mi ktoś zaproszenie
Nick: Deadman / grenadier
Da mi ktoś zaproszenie
Nick: Deadman / grenadier
Yo widze kilka znanych mi mordek.
Przetestuje gierke razem z wami.
Nik : Veteran, Vetek lub Veti (mam nadzieje ze nikt mi niku nie zabral)
Klasa : Guard
*1 LK na nKDR
Pisać do "Sildu" po zaproszenia.
Mnie osoboscie w grze można dzisiaj szukac po godzinie 18:30. Lecz jeśli ktos chce invite wczesniej to wystarczy wejść na team speak i poprosić. Masa osob moze zapraszac i na pewno ktos bedzie online.
Jesli jednak nie chce sie wam wchodzic na TS jeszcze, to pisac mi Priva w grze pod nick Shoy.
Do zobaczenia pozniej!
Spróbujemy, zobaczymy.
Nick: Sewei
Klasa: Duelis
Na razie jestem na etapie poczatku, ale czuje ze długo zostanę, gdyż bardzo lubiłam RO, a ta gra o dziwo bardzo mi się podoba, co prawda nie wiem jak później, ale lepiej szukac ludzi teraz do wspólnej gry niż później
Zastanowię sie
[ciach] można to zapisać gdzieś indziej niż na dysk systemowy bo nie mam na nim 4gb i nie dam rady zrobić tyle miejsca na tym dysku -.-
edit ale było ładnie ocenzurowane :C
Podoba mi sie ta gra i myśle że ma duże szanse Chetnie dopiszę sie do gildii
Jeżeli macie miejsce też bym pograł z wami ;D Ja zapewne pogram postacią wspomagająca bard coś takiego nick Erwin
Oczywiście gramy ;-) Jak nas złapać, dowiecie się z pierwszego postu.
Mamy juz 3 poziom gildii, ale wciaz brakuje miejsca. Nie spodziewalismy sie takiego odzewu z waszej strony. Niedlugo bedzie 4 poziom gildii a co za tym idzie Clan Hall! Prosze wszystkich o wyrozumialosc i cierpliosc jesli nie bylem kogos w stanie dodac na ta chwile :<
Ja co prawda na dkdr grałem w GoH, a wcześniej w PoC, ale miło was wspominam i kojarzę, także jeśli będzie miejsce to też chętnie dołączę.
Jak się w przyszłości znajdzie miejsce, to też prosiłbym o dodanie do gildii.
Nick: Vallar
Klasa: Bard/Mag (Healer)
Jeżeli macie jakieś miejsce dla nowych graczy to chętnie skorzystam
Nick: Lumek
Klasa: Bard/Mag(healer)
Czyli tak samo jak kolega Vallar
Bedzie vipe?
Edit : 2 razy zrobilo komenta
Bedzie vipe?
Wipe nie będzie.
Dzisiaj uzyskamy dostęp do Guild Hall.