[Aura Kingdom] Chivalry Guard

Da mi ktoś zaproszenie

Nick: Deadman / grenadier

Yo widze kilka znanych mi mordek.
Przetestuje gierke razem z wami.

Nik : Veteran, Vetek lub Veti (mam nadzieje ze nikt mi niku nie zabral)
Klasa : Guard

*1 LK na nKDR

Pisać do "Sildu" po zaproszenia.

Mnie osoboscie w grze można dzisiaj szukac po godzinie 18:30. Lecz jeśli ktos chce invite wczesniej to wystarczy wejść na team speak i poprosić. Masa osob moze zapraszac i na pewno ktos bedzie online.

Jesli jednak nie chce sie wam wchodzic na TS jeszcze, to pisac mi Priva w grze pod nick Shoy.

Do zobaczenia pozniej!

Spróbujemy, zobaczymy. :D

Nick: Sewei

Klasa: Duelis

Na razie jestem na etapie poczatku, ale czuje ze długo zostanę, gdyż bardzo lubiłam RO, a ta gra o dziwo bardzo mi się podoba, co prawda nie wiem jak później, ale lepiej szukac ludzi teraz do wspólnej gry niż później :)

Zastanowię sie

[ciach] można to zapisać gdzieś indziej niż na dysk systemowy bo nie mam na nim 4gb i nie dam rady zrobić tyle miejsca na tym dysku -.-

warn_ico.png
nie przeklinamy ~ NS

edit ale było ładnie ocenzurowane :C

Podoba mi sie ta gra i myśle że ma duże szanse :wub: Chetnie dopiszę sie do gildii

Jeżeli macie miejsce też bym pograł z wami ;D Ja zapewne pogram postacią wspomagająca bard coś takiego nick Erwin

Oczywiście gramy ;-) Jak nas złapać, dowiecie się z pierwszego postu.

Mamy juz 3 poziom gildii, ale wciaz brakuje miejsca. Nie spodziewalismy sie takiego odzewu z waszej strony. Niedlugo bedzie 4 poziom gildii a co za tym idzie Clan Hall! Prosze wszystkich o wyrozumialosc i cierpliosc jesli nie bylem kogos w stanie dodac na ta chwile :<

Ja co prawda na dkdr grałem w GoH, a wcześniej w PoC, ale miło was wspominam i kojarzę, także jeśli będzie miejsce to też chętnie dołączę.

chętnie z wami zagram, akurat szukam gildii.

Nick - Kesher

Klasa: Reveger

wiek - 23

Jak się w przyszłości znajdzie miejsce, to też prosiłbym o dodanie do gildii.

Nick: Vallar

Klasa: Bard/Mag (Healer)

Jeżeli macie jakieś miejsce dla nowych graczy to chętnie skorzystam :)
Nick: Lumek
Klasa: Bard/Mag(healer)
Czyli tak samo jak kolega Vallar :)

@ BiteMe i @ Vallar według gry nie istniejecie, na pewno gracie na serwerze Hydra?

Bedzie vipe?

Edit : 2 razy zrobilo komenta

Bedzie vipe?

Wipe nie będzie.

Dzisiaj uzyskamy dostęp do Guild Hall.