Kite to latawiec, wpisz w wiki nazwe achi i Ci wyskoczy gdzie sa i co i jak. Miałem na myśli że to co jest w skrzynce jest losowe, mozesz dostac 100 badges of honor a mozesz i dostac 200...
Bazaar of the four winds
Jak wygrać te pijackie zawody? zawsze mnie zbija jak ma już mało życia ma ktoś taktyke jakąś?
Pograłem trochę i taktyka sama przyszła... tylko nie zaczynaj pierw od norna najtrudniejszy ;d
Ja robiłem Asure, Sylvari, Charra, Humana a na koniec norna (z humanem i nornem mialem najwięcej problemow...).
A żaba... jest najłatwiejsza
Barosz
Jak już "odblokujesz" skin do axa itd... to masz go nieskonczana ilość (musisz tylko znowu kliknać "H" by go wziąść).
Temat tyczył się event'u a nie achiwmentów, a event by dostać nagrodę zrobiłem już pierwszego dnia.
A skrzynkę dostaje codziennie za achvmenty.. niestety tylko do 5,5k.. (za mało tych "bzdur" robiłem ;d)
Dokładnie, nie zaczynaj od norna. Jest najtrudniejszy, Używaj blefów ile wlezie, jego ulti blokuje blefowanie. Polecam zdobyć ulti na zmniejszenie dmg dla siebie kiedy pijesz normalne driny.
Jeżeli jednak nadal masz problemy z nornem - wkońcu najlepszy boss, jest pewien trik, użyj fooda o nazwie Mango Pie, odnawia Ci HP co chwila, przez to walka z tym bossem jest o wiele łatwiejsza Możesz go kupić z TP. Sam użyłem tego żarełka po 20 failniętych z tym bossem próbach... Reszta bossków banalna.
Ten trik z mango pie już nie działa. Jak zaczynasz "walkę" to buff automatycznie się usuwa. Szkoda, bo nie mogę typa przepić
Drinking on an empty stomach is the only way to play Belcher’s Bluff. Food buffs are now removed when the match begins
Aw, nie wiedziałem. No to miałem farta, zrobiłem na czas xD.
Ja go zrobiłem bez żadnego ciastka. Zaczynasz Bleffem, ewentualnie Belchem i spamujesz Blef tak długo, jak to możliwe. Jak zablokuje to Belch i Woda/Alko. Trzymaj wodę i Belch tak długo jak to możliwe, jak aktywuje sygnaturę to stracisz HP tylko z jednego drinka.
Jak już było powiedziane wcześniej, sygnatura Boast. Używaj jak masz 3k hp.
kurde a ja spamuje cały czas tego norna i sie dziwie ze taki trudny ;D a nie wiedzialem ze inne sa latwe
Tylko powiedzcie mi bo z tego co ja tam widzę to nie ma zenith skina do axa, tylko do long,short bow'a itp ;/ W skrzynce za 1000 ach points oraz jak mam znaleźć te kite, bo nie rozumiem czy one dropią z potworków czy coś trzeba zrobić
Jak odblokujesz skrzynie AP gdzie mają znajdować się skiny, pojawi Ci się cała lista skinów, na tym podświetleniu gdzie możesz sprawdzić następne skrzynie w grze, pokazuje tylko kilka zenith skinów - przykładowo.
Ten achievement na znalezienie 60 kite, to znajdujesz je na wszystkich mapach oprócz Orr, jest to ikona z takim koszyczkiem, zazwyczaj są z 4-5 takie ikonki na mapie, jeden ten basket dropi po 2 kite, więc musisz znaleźć 30 takich basket'ów.
Ogólnie polecam wszystkim używanie strony dulfy.net, jest tam masa guide do wszystkich achievementów oraz inne przydatne informacje a także zdjęcia z nowymi itemami z gemstore + wszystkie skiny broni i setów w grze.
Dokładnie jak powyżej, robienie achivmentow z dulfy.net to prościzna (od razu odnośnik do tego eventu).
Taki mały tip, dla tych, którzy nie mogą przepić norna: Rejuvenation Booster działa - sprawdzone osobiście.
To korzystajcie póki możecie, bo i to pewnie fixną .
Preview tego co nas czeka w nowym udpate
oraz oczywiście link do oficjalnej strony
https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/july-09-2013/