Pomimo tego, ze to platny early access graczy jest masa... Naprawde ogrom ludzii wykupilo wejscie za te 1k+ rubli tylko po to, zeby byc tydzien do przodu w stosunku do reszty...
Black Dessert RU
A jak tam z pingiem?
70 - 100
Ping jest ok... naprawili juz bug z ip blockiem (wczoraj w nocy) i mozna juz grac bez problemu bez proxy...
Jedyny problem jak dla mnie to ang tlumnaczenie, da sie grac i wiekszosc zrozumiec bez problemu, ale jak ktos ma ochote na prawdziwe odtwarzanie postaci i poznanie swiata gry w 100% oraz wszystkie smaczki fabularne, a nie jedynie na end game pve/pvp to bedzie musial poczekac na wersje EU...
Chcialby ktos kupic 1000rub pakiet za 40zl? postac 30lvl. Chce kupic ten za 2500rub, a ze nie mozna upgrade zrobic to cos z tym musze zrobic.
Mozna allegro 200pozytywów.
I jak tam wrazenia z samej gry? ( do tych co zaczeli od 5) Gra jest tak samo dobra jak sie zapowiadala czy jednak nie?
my ze znajomymi planujemy zaczac od poniedzialku
Można już sciągać klienta?
1.Można ściągać klienta
2. Link do angielskiego pathera
(Instaler)
Słyszałem, że jakieś problemy były z logowaniem? Warto kupować founder'a? 12 raczej się nie pogra, tyle narodu wkroczy do gry. Niestety nie mogłem wcześniej zacząć ze względu na pracę, ale chętnie bym pograł.
Coś mi się w oczy rzuciło, że jakieś domysły o IP blocku były? Czy to tylko ploty?
Dzięki za odp.
Słyszałem, że jakieś problemy były z logowaniem? Warto kupować founder'a? 12 raczej się nie pogra, tyle narodu wkroczy do gry. Niestety nie mogłem wcześniej zacząć ze względu na pracę, ale chętnie bym pograł. Coś mi się w oczy rzuciło, że jakieś domysły o IP blocku były? Czy to tylko ploty?Dzięki za odp.
Byly problemy z logowaniem. Wszystko juz ok i zadnego IP blocka nie ma.
mozna juz dzis grac>?? Moze macie jakieś tanie early access? gdzies do zakupienia?
Słyszałem, że jakieś problemy były z logowaniem? Warto kupować founder'a? 12 raczej się nie pogra, tyle narodu wkroczy do gry. Niestety nie mogłem wcześniej zacząć ze względu na pracę, ale chętnie bym pograł. Coś mi się w oczy rzuciło, że jakieś domysły o IP blocku były? Czy to tylko ploty?Dzięki za odp.
Fonudery już nieopłacalne bo w poniedziałek jest start.
Mam nadzieję że z Londynu beda dobre pingi. Jak co jestem chetny do gry, tak sie sklada ze w Poniedzialek i Wtorek mam offa w pracy
Chętnie zagram z kimś
Próbował ktoś to ściągnąć na neostradzie, jeśli tak to jak było z prędkością pobierania? U mnie przez parę sekund się ściąga po 1 mb/s a potem przez minutę jest 0 mb/s. Jak uda mi się to pobrać do poniedziałku to chętnie pogram, ale z taką prędkością to może być kiepsko ;/
Gra pobrana spolszczenie pobrane klasa wybrana(Warrior) to teraz coś więcej może na temat guild?
Szykujecie jakąś guild?
Wiem, że pewnie do momentu wyjścia wersji EU wiele polskich guild będzie ale później część pójdzie na EU.
Grę już posiadam czekam na jutro chętnie dołączę do gildi
Wiadomo już o której godzinie polskiego czasu jutro startuje open beta ru ?
Server jest moscow time, wiec chyba o 9 rano...
Tez chetnie bym dolaczyl do gildii, ale wolalbym taka gdzie chociaz kilka osob ma doswiadczenie z azjatyckich serwerow... Czekalem na ta gre od dawna, ale nie mialem czasu grania na azjatyckich serwerach i dlatego chetnie pogralbym z ludzmi co maja juz jakas wiedze o grze...
Do jutra powinienem wbic 40 lvl, wiec troche na early access jestem do przodu, ale skupialem sie glownie na questach i poznawaniu swiata gry, a nie na grindzie... 50+ bez problemu sie wbija gdy ktos skupi sie tylko na expieniu...
Nick w grze- Dorsai