Black Dessert RU

Angielski tez taki ze nic nie da sie zrozumiec jak by w gooogle translate lol

Jak co to rekrutujemy:Osoby z Invite :Siepacz Satun NunaneAyabalDodawaczGildia ma jednak ograniczone sloty więc przyjmujemy tylko zdecydowanych do gry.Wymagany Ts 3 Kick po 5 dniach nielogowania się.( chyba że uprzedzisz)

W dawnych czasach bylem hardcore pvp playerem, w L2 grywalem w gildiach co srednia online kazdego gracza to bylo 12+ dziennie, ale jednak w BD wolalbym gildie co mnie nie kontroluje w taki sposob... Zreszta nie wiem czy gildie anglojezyczne nie maja wiekszego sensu (sa trzy glowne pod pvp na razie), jeszcze sie zastanowie nad tym...

jak ci nie pasuje angielski, to ciach po rusku pajacu :)

warn_ico.png
Zbędny wulgaryzm i obraza użytkownika. - Slodx

#ThirdWish a co polski jest zakazany w tej grze?

Ja mam od dzisiaj rana tak, że jak klikam Start the game to sprawdza mi ciągle pliki i tak 3 raz już...

Ja mam od dzisiaj rana tak, że jak klikam Start the game to sprawdza mi ciągle pliki i tak 3 raz już...

Mi też to teraz robi ; ) Może jakiś patch będzie i naprawi błędy

A jak skończyło to jak włączam grę to wyłącza się teraz bez żadnego błędu...to na prawdę naprawili...

EDIT: Problem rozwiązany. Jeśli ktoś ma angielski patch to trzeba jeszcze raz go włączyć, żeby zrobił update i wszystko działa :)

polski zakazany? Nie, nie zakazany, graj sobie na spolszczeniu jesli chcesz miec 1/2 gry po rusku moze wtedy cos "zrozumiesz" bo po angielsku nie rozumiesz :)

Jesli ktoś będzie chciał pograć, to Drakean nick, zawsze wchodzę na D-7

Cześć, jak wejść do gry ? Klikam na ten pomarańczowy przycisk i wychodzi mi jakaś ruska informacja A2-E7 i nie mogę wejść do gry.

to jest komunikat ze gra sie zaraz wlaczy. Aktualnie patch/tlumaczenie jest chyba przestarzale i dlatego tak sie dzieje :) Ja usunalem tlumaczenie i gra dziala

edit: jest juz akutalizacja tlumaczenia https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/3jr5v1/full_english_patch_alpha_for_kr_jp_and_ru_servers/

wlasnie pobieram

Gdzie mam wkleić te prestringtable ?

Do folderu z grą tam gdzie masz bin itp.

Witam, miałem BD z polskim patchem, gra działała bez problemów, ale po dzisiejszym patchu wywala mnie z gry bez żadnego błędu, po usunięciu folderu z polskim patchem, gra się uruchamia normalnie.

Wgrałem angielski patch i gra chodzi normalnie, to trzeba czekać na update wersji PL ?

Ma ktoś podobny problem ? Help me.

W dawnych czasach bylem hardcore pvp playerem, w L2 grywalem w gildiach co srednia online kazdego gracza to bylo 12+ dziennie, ale jednak w BD wolalbym gildie co mnie nie kontroluje w taki sposob... Zreszta nie wiem czy gildie anglojezyczne nie maja wiekszego sensu (sa trzy glowne pod pvp na razie), jeszcze sie zastanowie nad tym...

Niema się co czarować , w późniejszej fazie gry 70% polskich graczy robi Quit (wiecznie im coś nie pasuje) tak więc bez graczy anglojęzycznych gildia nic nie ugra.

To już nie te czasy że się gra po 12h. Trzeba chodzić do roboty czy na studia.

Działa wam gra? Mi jak ma sie pojawić ekran z "start, ustawienia, wyjście" To gra sie wyłącza... Czo jest?

Działa wam gra? Mi jak ma sie pojawić ekran z "start, ustawienia, wyjście" To gra sie wyłącza... Czo jest?

https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/3jr5v1/full_english_patch_alpha_for_kr_jp_and_ru_servers/

Śmiga:)

pzdr Trawiasty

Mi po 2 dniach zaczęła chodzić teraz boje się wylogować hehe zostawię włączoną ciągle :P

Dobra, ładzia :D

serwery dzialaja?