Usunąłem wszystkie posty, które nie dotyczą rekrutacji do gildii. W celu zadawania pytań odnośnie gry służy inny temat.
Następne posty będą konsekwentnie usuwane i karane.
Usunąłem wszystkie posty, które nie dotyczą rekrutacji do gildii. W celu zadawania pytań odnośnie gry służy inny temat.
Następne posty będą konsekwentnie usuwane i karane.
Widze że mojego posta zjadło ;D To tak :
Nick: raczej DTKaito (no chyba że będę grał dziewczyną ;P)
Rasa: Yutonian (prawie napewno)
Klasa: Blademaster
Nick: Matshiro
Rasa: Yutonian
Klasa: Spellsword
Chociaż nie wiem, czy dziś na tsa wejdę.
Nick: ProvoG
Klasa: Gunslinger
Nick: Drakean
Klasa: Defender ; d
Nick: Refejlu
Klasa: ? bo chyba beastmaster jest niedostepny dla tej rasy ?
Bd gral od rana.
Sprawy organizacyjne.
Po wejściu na TS proszę o wejście na kanał Black Gold na publiczny 1. Adres TS3 jest podany w pierwszym poście. Zapraszamy
Nick: LustVanGoth
Klasa: Kultusta
ps: Mam zamiar to nadawać
Nick: Gammon
Rasa: Jeszcze nie wybrałem.
Klasa: Jeszcze nie wybrałem.
Będę grał od rana, mam ts3 i mikrofon.
Proszę o wchodzenie na nowy ts3 gdyż mamy zbyt wielu chętnych do wspólnej gry zapraszamy ts3.novasociety.com
Nick : Izzee
Rasa : jeszcze nie wiem
Klasa : jeszcze nie wiem
Wszystkie chętne osoby proszę o wchodzenie na ts3 tam wszystko omówimy adres w pierwszym poście
Nick Merkk
Rasa:nie wiem
Klasa Blademaster
Proszę o pisanie aplikacji do gildii Codex lub wchodzenie na TS3 gildia posiada 30 osób
Nick: Callie
Klasa: Gunslinger
Witam,na ktorym serwerze gracie?
Posiadamy w tej chwili 100 aktywnych graczy 2lvl gildii oraz jesteśmy najszybciej rozwijającą się grupą na serwerze Ellescadia. Jeżeli ktoś jeszcze lata samotnie a poszukuje towarzysz do wspólnej gry zapraszamy do gildii Codex .
Nasz TS3: ts3.novasociety.com
Witam serdecznie. Chciałbym aby osoby które grają pod frakcję fantasy"avatarów" wpisywały pod tematem swoje nicki oraz klasy postaci żeby był porządek. Startujemy o 23:00 a 0 22:00 spotykamy się wszyscy na TS3: ts3.novasociety.com
Jeżeli ogarniemy większą liczbę osób to na pewno na 15 lvl będziemy tworzyć własną gildię. Zapraszam do wpisywania się i do zobaczenie o 22:00
Nick: Fujiwar jak na razie
Klasa:Geomancer
-Lalkarz: Thaumaturge