BlackDesertOnline.pl

Możliwość zdobycia dostępu do CBT1 Black Desert RU:

LINK

Kupi sie na blackmarket i tez bedzie dobrze.
Wiecej niz 100$ nie powinno kosztowac. Po tyle pamietam kody do WS na CBT1.

Dzieki za info, chociaz wiemy, ze cos sie rusza. Ogólnie to mogliscie przetlumaczyc, a nie pisac, ze trzeba sobie przetlumaczyc ;)

Kupi sie na blackmarket i tez bedzie dobrze. Wiecej niz 100$ nie powinno kosztowac. Po tyle pamietam kody do WS na CBT1.Dzieki za info, chociaz wiemy, ze cos sie rusza. Ogólnie to mogliscie przetlumaczyc, a nie pisac, ze trzeba sobie przetlumaczyc

Przetłumaczę, jednak chciałem wrzucić "na szybko" właśnie jestem na 2 konkurencji :)

Przetłumaczę, jednak chciałem wrzucić "na szybko" właśnie jestem na 2 konkurencji

Spoko Deska ma 10 kluczy i rozdaje za darmo. A ruskie jakies konkursy robio. :blink:

Będzie inicjatywa ludowa, ale to wszystko opiszemy :)

edit: Reszta "Konkurencji" będzie przetłumaczona wieczorem, przez kolegę, który mówi/czyta/piszę po Rosyjsku.

Witam,

Mam przyjemność zaprezentować Oficjalny Polski Fansite o Black Desert.

Główną kategorią strony będą newsy i informacje z gry, lecz w planach mamy coś znacznie większego i już prowadzimy rozmowy z Pearl Abyss na ten temat.

Do dyspozycji użytkowników zostało oddane forum dyskusyjne, na którym można wymieniać się spostrzeżeniami, opiniami na temat gry i nie tylko.

Jest jeszcze wiele do uzupełnienia i edycji. To tylko kwestia czasu gdy blackdesertonline.pl stanie się największym Polskim serwisem poświęconym grze Black Desert.

Gdy testy Europejskiej wersji zostaną oficjalnie ogłoszona, mamy przygotowany duży update, w którym dostaniecie o wiele więcej narzędzi, usprawnień mających na celu szybsze i wygodniejsze korzystanie z serwisu.

Chciałbym zaprosić do rejestracji i podzieleniu się opinią na temat serwisu.

www.blackdesertonline.pl