nie mogę sie połączyć z tym kanałem wyskakuje mi error
Blackgold
hmm rzeczywiście wczoraj jak sprawdzałem było wszystko ok dzisiaj chyba coś padło to może jakiś inny ts3 ??
gra nadal nie dziala czy cos mi nie tak. Probuej wejsc to pisze ze mam postac stworzona i wraca
a gra nie startuje dopiero o 2 p.m pst? czyli gdzieś około 1.00 u nas?
a to miala podobno wczoraj o 23 wystartowac
Pisząc że gra startuje o 23 każdy miał na myśli dzisiejszy dzień także spotykamy się na TSie o 22 oraz z czego po ankiecie widzę zagramy raczej frakcją steampunkową
nie wiem ale dla mnie gra już działa a wam nie ??
gra sama w sobie dziala ale nie mozna wejsc do gry, tylko mozna stworzyc postac
ok to może dajcie nowy adres ts3 i można już co nie co dyskutować jaka frakcja klasy itp aby nie siedzieć bez czynnie jak coś mogę podać swój jakby co chyba że macie inne propozycje
No ja zbieram ludzi na Wanted.tSpeak.pl wiec zapraszam. /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">
ok to ja już wchodzę
Czekam z kumplami na start o 23 wszyscy juz maja wtfast-y . Gramy po stronie steampunku .
i jakie pingi z tym wtfastem macie?
już ogarnąłem 15 osób ale po stronie fanasy czyli ala"avatary" jak ktoś jeszcze jest chętny pod tą frakcję proszę o pw lub ts3
Fuji, podaj adres ts.
edit: nie ważne, wbiję pod wieczór.
Tylko umówmy się wreszcie na jedną frakcję, osobiście jest mi obojętne.
TS3 dla tych którzy chcą grać po stronie steampunk podany jest w pierwszym poście. Wszystko zostało naprawione
Bazowo frakcję ma wyłonić ankieta także czekamy do 17 na jej zakończenie
Jednak szczerze pisząc bardziej mi odpowiada strona steampunku którą testowałem podczas CBT i byłem bardzo zadowolony także ja np. nie skończę grać po 30 minutach
powiedzcie mi gdzie ta ankieta
@Up W temacie a gdzie mogłaby być ? Masz ją pod nazwą tematu.
tak tak przepraszam nie zauważyłem