Blade 9 Zapraszam wszystkich

no to witacje juz mi sie sciaga:D

Uniqe i co napiszesz do mnie.? Bo ja pisze do Cb i nic .

kurde zero polakow i same wysokie lvl;//

Polakow malo , bo niby skad maja wiedziec o tej grze :) ja jestem czesto w grze i nikt do mnie nie pisal. Piszcie do Uniqe sirJOK .

ile was w gildi jest ?? i jakie macie lv juz?

nie ma was w grze to po 1 a po 2 jaka frakcja bo nie wiem co wybrac?

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Jestescie prawdziwa Husaria ? xD

Ta Multigaming Guild juz dawno upadla...

Ja pisze caly czas i nikt nie odpisuje....

nie odpisują bo na bocie siedzą XD

nie odpisują bo na bocie siedzą XD

Wbrew pozorom taki bot nie jest jakimś super złem. Z jednej strony chcesz mieć szansę grać w każdej gildii (np. taka jak ta), ale nie możesz bo nie masz zbyt dużo czasu na expienie, żeby razem z innymi (w której z założenia mają grać po te 4-8 godzin dziennie) zaczynać najsilniejsze instancje czy ogarniać end game. To także wojny gildii gdzie trzeba stać z boku albo pójść na hita (i powiedzieć, że "uczestniczyłem przecież w wojnie!" ^^), bo nie nadrabiasz z lvlem i poziom tego mass pvp jest po prostu za wysoki. A tak to stawiasz na bota, robisz w dzień co masz do zrobienia i nie ma takiego odskoku od reszty gildii gdy siadasz do questowania.

Zresztą botowanie jest kosztowne, bo albo obliczasz ile setek potów masz mieć abyś stał dalej do jakiejś tam godziny (tj. zanim wrócisz ze szkoły/pracy) albo masz itemy wykupione za nie małą kasę, aby przetrzymać tą parogodzinną nawałnicę bez specjalnego łykania potów. Na przesadnie słabych potworkach nie opłaca się nawet stawać.

Dlatego nie dziw się że ktoś nie odpisuje jeżeli gra ma wbudowanego coś takiego :)

p.s.

Trochę szkoda energii na takie zostawianie botów w grach- a za tym idzie kasa oczywiście za ten prąd- w przeliczeniu np. na miesiąc to nie mała warość gdzie nic nie robimy na kompie, a tylko np. expimy - no i to wszystko związane z środowiskiem i oszczędzaniem energii dla jego dobra, co jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach, a nie każdy sobie z tego zdaje sprawę.

To też zostawianie bota jest nagradzane, tzn. za bycie ileś tam czasu onile. Ale takie wymuszanie na graczach bycie "sztucznie online" aby wybić licznik online w góre czy tam wypełnić serwer dla statusu "High/Crowded" też jest z drugiej strony średnim chwytem... chociaż jak gra więcej jak prostu grind i questy, zwyczajnie oferuje ?

Witam, zapraszam wszystkich graczy do wspolnej gry w Blade 9.

http://b9ph.morefunplay.com/ ( Glowna strona gry )

Gra jest malo znana, ale napewno trafi do grona graczy lubiacych grind, dungeony i dobre PVP.

Serwer wystartowal niedawno, wiec mamy szanse sie wybic.

Nie bede sie rozpisywal na temat gry bo tak naprawde nie wiele o niej wiemy.

Jest masa dungeonow, opcji pvp oraz Bossy pojawiajace sie co godzine na mapach.

Jezeli chodzi o poczatek nie zniechecajcie sie auto trackerem, gdyz questy robimy tylko na poczatku :P W pozniejszym etapie gry glownie grind i Dungeony. Dla znudzonych grindem sa rowniez Daily questy, ktorych jest dosc sporo :)

Polska gildia nazywa sie Husaria

Serdecznie zapraszamy :))

Jezeli chcecie zaproszenie do gildi, piszcie do Uniqe oraz sirJOK.

Pozdrawiam.

( Posiadamy ts wiecej info na priv w grze )