nie moge wpisac loginu, tylko liczby dzialaja z klawiatury ocb?
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Musisz skopiować QQ code i tam wkleić.
Panowie drugie pytanie, przy wyborze serwerów widzę parę, przy których nie pokazuje mi pingu(tj. cyferek w nawiasie), ktoś wie o co biega?
O co chodzi z tym serwerem w Kanadzie ?
@Edit Aragmor
Moglbys mi podac jak ustawic wtfasta pod nasz glowny server bylbym wdzieczny. :C
Co do serwera w NA
http://www.bladeandsouldojo.com/topic/16840-blade-and-soul-cn-north-american-server/
Czyli w skrócie, to błąd tłumaczenia i nie ma serwera znajdującego się w Kanadzie.
Fake, nie ma żadnego serwera w kanadzie.
Ma ktoś jakiś konkretny tutorial do xunlei? I jakie efekty daje używanie tego boostera. Da radę wyciągnąć ping w okolicach 150?
O co chodzi z tym serwerem w Kanadzie ?@Edit AragmorMoglbys mi podac jak ustawic wtfasta pod nasz glowny server bylbym wdzieczny. :C
WTF nie dziala z B&S sa 3 dedykowane do B&S pokazywalem je juz kilka razy na streamie moze zrobie tutoriale video i nikt nie bedzie mial watpliwosci.
@Aragmor zmien ten poradnik u siebie jesli on jeszcze jest o WTF moze dodaj xun you bo serio wprowadza to blad, jeszcze sie nie spotkalem na roznych forach zeby WTF komus dzialal.
Jak znowu będzie można tworzyć postacie na waszym serwerze, to się do was przeniosę, póki co pykam na jakimś innym krzaczku ^^
Próbuję wejść do gry i nic, po zalogowaniu się zamyka się launcher i nic się nie dzieje o.O
Ping dzisiaj o wiele wiele lepszy
Próbuję wejść do gry i nic, po zalogowaniu się zamyka się launcher i nic się nie dzieje o.O
Sproboj reinstal moooze zadziala.
Ping dzisiaj o wiele wiele lepszy
Ja mam bez roznicy wczoraj stremowalem z 8h i mialem takie same jak dzisiaj... czasami sa wieksze....
Problem! Jestem w grze, mam pasek expa na biało + gdy próbuję oddać questa(czy to głównego czy pobocznego) mam zamiast niebieskich "kulek| expa za quesy na szaro, tak jakby mi coś expa blokowało, wtf, jakieś ograniczenia? ; d
Na tym Waszym serverze nie można postaci robić? Bo planowałem zagrać tam, bo grać samemu trochę lipa.
To samo, chyba zablokowali robienie postaci :/
Wiśnia stamina ci sie skończyła o 23 jest reset
Wlasnie jest zablokowana rejestracja bo server jest wypchany po brzegi
Problem! Jestem w grze, mam pasek expa na biało + gdy próbuję oddać questa(czy to głównego czy pobocznego) mam zamiast niebieskich "kulek| expa za quesy na szaro, tak jakby mi coś expa blokowało, wtf, jakieś ograniczenia? ; d
Stamina wyszła. Masz na pasku jak najedziesz okienko. Pewnie wartość to coś w stylu 0/38000
O 4:00 startuje nowy serwer BNS China
Up Pewnie regionu nie zmieniles Na Chinski uproszczony przed instalacja bo widze ? ????
@Aragmor to i tak niema znaczenia No chyba ze ten server by startowal w europie i po angielsku
@Edit
Taki sobie bosik caly dungeon nie do zrobienia solo.
Ktoś mi powie, jak wrażenia z gry assasinem? Bo czytałem gdzieś, że summoner na późniejszych levelach jest słaby i widzę to już przy skorpionie, bo gdy kotek mi padnie to ja też padam, a kotek zbyt dużo hp nie ma, nawet jak go healuje.
jak sobie poradzić z tym
Eh LuckySeven teraz ty wprowadzasz w blad Ten error wyskakuje gdy ominiesz instalowanie dodatkow jak Dirext i tych bibliotek MS bodajze. Muisisz reinstall zrobic i wszystko powinno byc ok
Napewno ten error zniknie najwyzej inny sie pojawi xD
I serio rady ze zmiana regionu mnie juz irytuja sorki, ale po prostu tyle dostalem takich durnych rad na moj problem, ze jestem na to wyczulony.
@edit: widze ze drugi path w ciagu dnia, niezle tempo maja. Mamy szanse ze na swieta zagramy plynnie bez lagow
Okej działa wszystko, i nie zmieniałem regionu nawet a paca bez problemów także jest fajnie