Przypominam, że na nowym serwerze gramy w NIEBIESKIEJ frakcji. Dodaje jeszcze fotki z wyborem frakcji. Interesuje nas tutaj 2 opcja. Ta z niebieskim prostokątem. Obecnie jestem w grze i mogę pomóc nowicjuszom. PM to Ewelina
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Jaki masz juz lvl i grasz na tym servie co zaznaczyles tam? + i - ?
O której jest reset staminy?
Aragmor ile do tej chwili osób się zgłosiło na ten server
Podaję serwer jeszcze raz
Do gry zgłosiło się około 20 osób. Wstępnie ustalam spotkanie organizacyjne na godzinę 20 w sobotę. Chyba wszystkim pasuje. We własnym zakresie ekspimy. Na TeamSpeaku jest już specjalny kanał akademia.
ts.ren.info.pl
Ma dobrym servie zrobiłem postać uff ;P Blade master jest o niebo lepszy do expa niż assasin reset już był z 1h temu a mi już tylko 15k zostało :C
Frakcja zmieniona. Czekam na wszystkich w niebieskiej. Jest też szansa na gildię w sobotę
Fail gra - JAK MOŻNA sr** INTERFACEM na całym monitorze. Interface powinien być lekki i zajmować jak najmniejszą powierzchnię ... Najlepiej 10%
Fail gra - JAK MOŻNA sr** INTERFACEM na całym monitorze. Interface powinien być lekki i zajmować jak najmniejszą powierzchnię ... Najlepiej 10%
FAIL TROLL. Inteface można sobie zmniejszać i zwiększać według własnych upodobań :*
Kim grasz Aragmor ? Ja już 17 lv ale pisze ze tylko 19 39% mogę wbić :< Wiec frakcje zmienię dopiero jutro
Nick - MisakiYata Zgadnijcie chlopak czy dziewczyna xD
http://i41.tinypic.com/sw9rts.jpg
Tutaj cos dla gimbuszuf
FAIL TROLL. Inteface można sobie zmniejszać i zwiększać według własnych upodobań :*
Nie trolluje, czekałem od jakiegoś czasu na ten tytuł ale oglądając streamy/screeny widać jednak że "interface" zabiera bardzo dużo miejsca. Nie podoba mi się to rozwiązanie.
A jak wygląda sytuacja z Pingiem? gra się lepiej czy może tak samo , a może i gorzej niż na wcześniejszym serwie? :PP
Tutaj bez boostera jest tak samo jak na glownym z boosterem Zaraz 19 i koniec staminy ale to dobije pozniej zawijam spac trzymajcie sie
Po pierwsze: interfejs można sobie zmieniać, po drugie: Leman przybliżył widok na postać, dlatego zajmuje tak dużo miejsca na ekranie.
mozna jeszcze wiedziec na jakim poderverze bedziecie grac na tym nowym serverze bo tego sie chyab nie da zmienic
Na początku tej strony masz jak byk jaki podserver
Serio nie wazne ile razy napiszemy gdzie gramy i tak znajdzie sie ktos kto napisze "Na jakims serv gracie?"
Steamina wbita ide na alta
ps. nie wzocam swojej postaci bo byscie padli na zawal...
Kolejny raz. Gramy tutaj frakcja niebieska.
Zgłoszeń jest zbyt wiele. Piszcie do Ewelina w grze. To dodam was do znajomych lub wy dodajcie mnie.
Booster działafajnie, ale bez przesady. Licz na ping 200.
Co do trolla z interfejsem. Widzę, ze grałeś w World of Warcraft. Tam interfejs z addonami zajmuje 70% ekranu. Więc nie narzekaj. Do tego jak chłopaki mówią. Wszystko możesz sobie poustawiać. Do tego jak grasz w wysokiej rozdziałce to jest całkiem przyjemnie. Obejrzyj stream Steparu i zobacz jak jest "nasrane".
Panowie wiecie co poradzić na nie wyświetlające się odpowiednio obrazki i znaki chińskie w launcherze.