To jakoś finały tego nie potwierdzają. Assassyn był chyba 4. Destroyer 3.
To w Blade & Soul są jakieś mistrzostwa PvP?
To jakoś finały tego nie potwierdzają. Assassyn był chyba 4. Destroyer 3.
To w Blade & Soul są jakieś mistrzostwa PvP?
moze ktos wytlumaczyc ock, npc mnie bija, bylem na "isnatcji" pokazalo sie jakies okienko, przneioslo mnie do takiego jakby ekranu wyboru potaci kliknolem cos wyszedlem i teraz bija mnie npc ( czerwoni sa wszyscy )
moze ktos wytlumaczyc ock, npc mnie bija, bylem na "isnatcji" pokazalo sie jakies okienko, przneioslo mnie do takiego jakby ekranu wyboru potaci kliknolem cos wyszedlem i teraz bija mnie npc ( czerwoni sa wszyscy )
zmień strój z pvp na neutralny bo npc z miasta cie bija
Mam pytanie odnośnie rozgrywki. Gram Jin'em sword masterem (19 lv) i zabicie 1 mobka zajmuje mi ~mniej więcej 15 sec. Natomias ile razy widzę jak jakiś lyn sm na 17 lvl zabija tego samego mobka 5'oma uderzeniami. Co jest nie tak? Bardzo mnie to smuci bo naprawdę się staram i jak widać na nic. Czy to wina mojej klasy czy to może ja nie umiem grać?
Pewnie nie masz feedowanej broni. Poczytaj o tym
A gdzie znajdę info na ten temat? Na aragmor . pl ?
Niestety nie. Łap linka do aspena (jego strona długo się łąduje, ale zrozumiesz tutaj idee)
http://www.aspenachgaming.com/#!weapon-feeding/c1lab
Cała zabawa polega na łączeniu 2 broni 10 lvl w jedną lepszą. Na 5 lvl zazwyczaj potrzebna jest broń, którą łamiesz blokadę, która jest nałożona na ulepszaną broń.
Jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz na priva. Niestety nie mam zbytnio możliwości zrobić poradnika do ulepszania broni. Jednak gdy WOŚP się skończy na bank zrobię coś porządnego, krok po kroku
Wbijaj na tsa wszystko ci wytlumacze
ip tsa ?
Jeśli nic się nie zmieniło to sprawdź pierwszy post
Czy na Chiński serwerach da się normalnie grać? Oczywiście z boosterem. I czy mój internet będzie ekstremalnie obciążony?
Ładnie, ładnie. Widać co ktoś farmi całymi dniami.
móglby ktoś przybliżyć lokacje, gdzie zdobyć (niebieski)kamyk potrzebny do łączenia 2 broni(fioletowa rank 10 z lvl6 oraz niebieska rank 5 z lvl 14, bo AH odpada za drogo :Z
pograłbym jak tak patrzę na te screeny ale pewnie się nic nie zmieniło i dalej nie będzie działać :C
Witam czy ktoś mógł by mi pomóc. Mianowicie gdy chcę się podłączyć wyskakuje mi ten błąd
Uploaded with ImageShack.us
Zainstaluj grę ponownie w regionie chińskim
Ok "rozwiązałem" problem.
(Historyjka) Brat zainstalował jakąś grę w głównym folderze "gry" i przy wyinstalowywaniu gry usuneło składniki z folderu bin w B&S. Nie fajno bo instalator miałem na pendrive który został zgubiony, i tak oto czekam na jutro by zacząć zasysać na nowo z chomika.(ale jestem wkur******) I jeszcze te 3 h na update.(Nieee!!)
móglby ktoś przybliżyć lokacje, gdzie zdobyć (niebieski)kamyk potrzebny do łączenia 2 broni(fioletowa rank 10 z lvl6 oraz niebieska rank 5 z lvl 14, bo AH odpada za drogo :Z
Jedynie craft.