Ciekawie się zapowiada, będę musiał to sprawdzić. ktoś chętny ?
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Gierka fajna ale nie opłaca sie grać bardziej hardcorowo ponieważ przez pingi nie wyciagasz odpowiednio dużego dps żeby grę sprawdzić i wbić maxa sie owszem
No i Steparu zapodał dzisiaj informacje z samego rana o anime i wersji JP. Do tego dochodzi jeszcze "szybki" proces publikacji kolejnych wersji. W tym tempie w styczniu zagramy na normalnym pingu w wersję RU.
A o wersji EU nic nie słychać Chociaż dobrze, że RU będzie.
A o wersji EU nic nie słychać Chociaż dobrze, że RU będzie.
Wersja EU w tym tempie będzie za 1,5 roku. Chyba, że przyśpieszą wydawanie kolejnych wersji. Jednak różnica pomiędzy China a Japan jest 6 miesięcy. Zostaje Tajwan i Rosja.
Wiesz ze tak z d*py z str wyskocze , ale ten b&s to nie atomix ? , bo grałem wcześniej i tylko sie wkurw!!!ialem , bo cał czas jakieś bugi były. I dwa czy to jest w j korei ? czy istnieje jakieś z angielszczenie
To jest Chinska wersja Blade and Soul jest doniej english patch czyli caly interfejs masz po angielsku i nazwy niektorych map rowniez questy niesa przetlumaczone ale masz tak jakby quest trackera wiec nie jest trudno polapac sie co jak i gdzie jezeli chcesz sobie przetestowac gre to jak najbardziej polecam mozesz sobie lvl cap wbic 45 ale bardziej hardcorowe granie to bym ci odrazil z powodu pingu poniewaz endgamowe dungeon wymagaja od ciebie dpsu a zeby ten dps osiagnac to potrzebujesz miec dobre polaczenie z serverem czyt. Chinczyki sa wstanie bic 3x szybciej od ciebie jezeli bys chcial pograc to zrob postac na naszym oficialnym serverze wolf tali wspomoge cie goldem na poczatku Niewiem jak inni ale ja sie nie moge doczekac rosyjskiej wersji
ten serwer wolf tail to muszę osobno ściągać czy co xD Czy normalne z tych linków co są na 1 str . A i btw ta 1 sygna to z jakiego anime
Nieno jak włączysz launchera to musisz wybrać nasz server a pozniej podczas robienia postaci musisz wybrać nasz podserwer Co do anime to Project K
aha dbr to jak cos zarzucam ściaganie. A co chodzi o to anime 1 jednym odc zrezygnowałem.
Tylko gdzie jest link do ściągniecia klikam w "Instalacja gry i pierwsze uruchomienie" i przenosi na str ale nie znaleziono
Niema jeszcze anime *Blade And Soul* startuje dopiero 4 kwietnia jezeli bedziesz mial jakies problemy z instalacja to pisz.
Lap pare screenow na zachete
#Pvp Daily
#Poh 24/man
#SLEG +18 Juz raz dostalem warna za to zdjecie wiec teraz wchodzicie na wlasna odpowiedzialnosc.
aha dbr to jak cos zarzucam ściaganie. A co chodzi o to anime 1 jednym odc zrezygnowałem.Tylko gdzie jest link do ściągniecia klikam w "Instalacja gry i pierwsze uruchomienie" i przenosi na str ale nie znaleziono
http://aragmor.pl/gry/blade-and-soul/poradniki/ Tutaj wszystko działa.
Ostatnio wgrywam nowy styl na stronie i dopiero teraz aktualizuje poradniki. Wiele z nich wymaga drobnych modyfikacji. Jeśli coś w jakimś nie działa to zostawcie komentarz pod wpisem.
dziękuje all za pomoc
Poprawka: Nie wiem czy ta gra jest taka problematyczna czy ja taki niedorobiony.. W koncu znalazłem ten luncher na str do ściągnięcia tego klienta , bo to co wy macie na str to coś nie działa(Może jakiś problem z str macie)No tak czy owak nastawiłem to ściąganie coś koło 8GB potem zainstalowałem direxa i odpaliła się gra robił się update, potem zmieniłem ten region. Restart kompa odpalam BS a tutaj błąd
Zaktualizowałem poradniki i linki. Dzisiaj prawdopodobnie wrzucę też nowego klienta na chomikuj.
Ten problem powoduje emulator regionu lub antywirus. Upewnij się, że podczas instalacji miałeś ustawiony region chiński. By w ścieżce do gry były chińskie znaki a nie jakieś bagno.
To ten region miałem ustawić przed instalacją ? I muszę go zainstalować w dysku "C" nie mogę gdzie indziej ?
Możliwe. Na bank instaluj na C. Nie kombinuj zbytnio.
@Aktualizacja
Japoński Blade and Soul będzie miał abonament
http://aragmor.pl/japonski-blade-and-soul-bedzie-mial-abonament/
Dobra udało mi się włączyć grę update był. teraz tak wpisuje ten login czyli te liczby hasło, i wyskakuje okienko ze musze podać imię nazwisko i numer dowodu. skąd mam to wziosc
wziąć*
wszystko masz tutaj http://aragmor.pl/gry/blade-and-soul/ wystarczy trochę poszukać
Gdybyście mogli poprawić linki w temacie z Xunlei booster byłbym bardzo wdzięczny
Up dzieki. Dbr gram juz tylko do kogo mam pisac aby dojść do waszej gildi